En Sıcak Konular

PROFESYONEL İSLAMCILAR

5 Kasım 2012 22:18 tsi
PROFESYONEL İSLAMCILAR Profesyonel İslamcılar, Profesyonel futbolcu gibidirler.Transfer olduğu takımda oynarken bütün takımlar onun rakibidir, kalelerine gol atar.

Profesyonel İslâmcılar

Profesyonel İslamcılar, Profesyonel futbolcu gibidirler.

Transfer olduğu takımda oynarken bütün takımlar onun rakibidir, kalelerine gol atar.

Öbür sene karşı takıma transfer olunca bir önceki takımına gol atar.

Parayı kim verirse onun takımında oynar.

Profesyonel İslamcılar da kimin arabasına binerse onun türküsünü söyler, kim fazla para verirse ona göre İslami yorum yapar.

İslâm profesyonelleri, kendilerini yemleyenlere karşı ne kadar taviz verirlerse versinler, yem verenler onların tavizleriyle hareket etmezler.

Çünkü İslâm, bizim gibi insanların sözleriyle gelmedi, bizim sözlerimizle ayakta durmuyor ve bizim sözlerimizle devam etmediği gibi bizim sözlerimizle değişime uğrayacak bir din değil.

Batının "kültürlü insan" tarifine göre hiçbir zaman kültürlü sayılmayacak insanlarımız, Avrupa'da yüz binlerce kültürlü Avrupalının Müslüman olmasına sebep oldular.

Profesyonellerimiz ise hâlâ efendilerini bile inandıramamaktalar.

Karşımızdakiler hepten geri zekalı insanlar değiller. Bizim profesyonellerimiz ne kadar taviz verirlerse versinler bu konuda Kur'an ne diyor, Peygamberin hadisleri ne diyor diye araştırma yapacak adamları var.

Bizim profesyonellerimiz, hem kendilerini aldatıyorlar, hem de karşılarındakini aldattık zannederek kendilerini ikinci defa aldatıyorlar.

Bugün dünyanın her tarafında Kur'an okuyan insanlar,  Âl-i Imran süresinin 64 ncü ayetinde "De ki: "Ey kitap ehli, Allah'tan başkasına kulluk yapmamak, hiçbir şeyi O'na ortak koşmamak, Allah'tan başka bazımız bazımızı Rab edinmemek için, bizimle sizin aranızdaki ortak bir kelimeye geliniz. -Eğer yüz çevirirlerse- "şahit olun biz Müslümanız" deyin." Emrini alırlar ve görevlerini karınca kararınca yürütmeye çalışırlarken bu emrin gayet doğru olduğunu, insanın insana kulluk yapmasının doğru olmadığını, Bush'un ve bir başkasının diğer insanlardan farklı olmadığı için insanları  ve Birleşmiş Milletleri zorla bir yere sevk etme ve kendine itaata zorlamaya hakkı olmadığını, kulluğun yalnız Allah'a yapılması gerektiğini anlayarak Müslüman oluyorlar.

Kur'an-ı Kerim'deki, Âl-i Imran 70- "Ey ehli kitap! kendiniz şahit olup dururken, niçin Allah'ın ayetlerini inkâr edip duruyorsunuz?" Âl-i Imran 71- "Ey ehli kitap, niçin hakkı batılla karıştırıp, kapatıyor ve bilip dururken hakkı gizliyorsunuz?" bu ayetleri light İslamcı profesyonellerimiz Amerikalı efendilerine nasıl açıklayacaklar.

Bugün dünyanın her tarafında Kur'an-ı Kerim  ve Sünneti seniyye dersleri veren kurum ve kuruluşları ajanları tarafından binlerce iftira kampanyaları düzenleyerek kapatan batılılara Kur'an-ı Kerim:

Âl-i Imran 99- De ki: "Ey ehli kitap, siz şahit olduğunuz halde onda eğrilik bulmaya çalışarak iman edenleri niçin Allah yolundan alıkoymaya çalışıyorsunuz? Allah yaptıklarınızdan gafil değildir." dediğini onlara nasıl açıklayacak?

Bütün inancı teslis esasına dayalı Hıristiyan alemi için Kur'an-ı Kerim:Nisa 171- "Ey ehli kitap, dininizde haddi aşmayın ve Allah'a karşı gerçek dışında bir şey söylemeyin. Meryem oğlu İsa Mesih ancak Allah'ın Rasülü, Meryem'e ulaştırdığı kelimesi ve ondan bir ruhtur. Allah'a ve rasüllerine iman ediniz. "Allah üçtür" demeyin. Böyle demekten vazgeçin. Bu sizin için daha hayırlıdır. Allah ancak bir tek ilâh dır. Çocuğu olmaktan münezzehtir. Göklerde ve yerdekiler onundur.  Vekil olarak Allah yeter." derken, bizim profesyonellerimiz, bu ayetleri Kur'an'dan çıkarıp atabileceklerine mi inanıyorlar?

Profesyonellerimiz, "İslâm aleminde sizi sapık kabul eden, sizi sapık kabul ettiği için direnenleri biz ılımlı hale getirir, dolarla yumuşatırız"  diyenlere, "Peki Kur'an'ınız: Maide 59- "Ey ehli kitap, sizin bizi cezalandırmanız,  "Biz Allah'a iman ettik, bize indirilene, daha önce indirilene de iman ettik, sizin çoğunluğunuz yoldan çıkmıştır" dememizdendir." Diyor. Biz sana mı inanalım, yoksa Kur'an'a mı inanalım" dediklerinde ne cevap verecekler?

Onların, bizi İmandan uzaklaştırmak için çalıştıklarını Kur'an haber verirken:

Bakara 109- Ehli kitaptan çoğu, gerçek kendilerine açıklandıktan sonra nefislerindeki haset nedeniyle sizi imandan sonra küfre çevirmek isterler. Fakat size Allah'ın emri gelinceye kadar onları bırakın ve affedin. Şüphesiz Allah her şeye kadirdir.

Âl-i Imran 69- Kitap ehlinden bir gurup sizi saptırmak ister. Onlar ancak kendilerini saptırır da farkına varamazlar."

Acaba bizim profesyonellerimiz, "Hayır, siz bizi İslâm'dan uzaklaştırmıyorsunuz, Kur'an böyle söylemiyor" diyebilecekler mi? Deseler bile bu kadar açıktan saldırıları karşısında kim inanır?

Hele hele şu ayet Kur'an'da var olduğu sürece light İslâmcılara da, profesyonel İslâmcılara da batıdan hiçbir kimse inanmaz ama bize zarar verdikleri oranda onlara yardım ederler.

Buyurun ayeti beraber okuyalım:

Bakara 120- "Sen onların dinine uymadıkça, ne Yahudiler ne de Hıristiyanlar asla Senden hoşnut olmazlar. De ki: "Gerçekten doğru yol, Allah'ın yoludur." Sana gelen bu ilimden sonra onların arzularına uyarsan, Sana Allah'tan ne bir dost ne de bir yardımcı vardır."

İsteseniz bu ayetin açıklamasını, benim telifim olan sekiz ciltlik "Şifa Tefsiri" 1/282 inden okuyuverin. İsteme telefonu (0212) 5111085 Cantaş yayınevi.

Mahmut Toptaş - Milli Gazete

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE http://gundem.milliyet.com.tr/-evinize-giren-hirsiza-sgk-li-misin-diye-sorun-/gundem/gundemdetay/05.11.2012/1622120/default.htm


Bu haber 620 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,099 µs