En Sıcak Konular

28 ŞUBAT'I SORUŞTURMA KOMİSYONU ''MİLLİ GÖRÜŞÇÜ''LERİ KIZDIRDI

21 Ekim 2012 14:19 tsi
28 ŞUBAT'I SORUŞTURMA KOMİSYONU ''MİLLİ GÖRÜŞÇÜ''LERİ KIZDIRDI Milli Görüş'ün basındaki sesi Milli Gazete 28 Şubat'ı soruşturmak için kurulan komisyonun çalışmalarına ateş püskürdü

Huzuru Mahşer de var

Soruyoruz: Bu komisyon 28 Şubat'ı soruşturmak için mi kuruldu, yoksa bu milletin bağrına bastığı Başbakan Erbakan'a çamur sıçratmak için mi!

Bir komedidir gidiyor. Güya Meclis'imiz 28 Şubat darbesini kovuşturuyor, soruşturuyor. Öyle bir tezgah kurulmuş ki, sanık sandalyesinde oturması gereken birçok figür, komisyonda bu milletle dalga geçiyor. Darbe şakşakçıları, korku kaçkınları, apoletli Genel Yayın Yönetmenleri... Çok çok masum gazete patronları... Kameralara pozlar verildi, objektiflere sahtekar tebessümler konduruldu. Özenle ağırlandı topu birden. Doğruyu söyleyen de oldu işkembe-i kübradan atan da! Dost görünen ama maksadı aşan gafiller de.

Bu camia, eli silah tutanı da kalem tutanı da gördü... Kimi silahını doğrulttu, kimi kalemini sapladı göğsümüze. Ama birileri son günlerde değişik bir yöntem deniyor. Ne silah doğrultmaya, ne de göğse kalem saplamaya benziyor. Edep ve hayadan, uzak bir biçimde, dev bir çınara saldırıyorlar. Sinsice saldırdıkları çınar bir zamanlar gölgesinde barınıp yeşerdikleri çınarın ta kendisi. Fildişi kulelere çıkmak için o çınara balta sallamayı maharet sayıyorlar.

Yeni moda kampanya...
İktidara yaranmanın yeni yöntemini bulmuş bazı aklı evveller. Önce dev camianın izinden yürüdüğü liderine "mış"lı, "miş"li dedikodularla saldırıp hakkında ipe sapa gelmez uydurma senaryolar yazıp peşinden de bugünkü iktidarı pohpohladınız mı görev tamam. O'nu özenle küçük düşürmeye çalışan cümleleri tutanaklara geçirip de haber oldunuz mu el üstündesiniz! Göbeğinizden bağlanan muslukların vanası biraz daha gevşetiliyor. Belediyeler, BİT'ler, genel müdürlükler arasında ihale koşturmacası yaparken makbul adam(!) olmak bütün kapıları açıyor.

Meclis'i kahvehane köşesine çevirdiniz
Anlamakta güçlük çektiğimiz bir başka mesele ise nasıl oluyor da böylesi zırvalara Meclis çatısı altında müsaade ediliyor. Her yelpazeden insanı komisyona çağırıyorsunuz tamam da herkes ağzına gelen her şeyi orada söyleyebiliyor mu? Belgesi ispatı istenmiyor mu? Meclis Komisyonları, ne zamandan beri kahvehane köşesine çevrildi. Oraya dedikodu yapmaya mı geliyorlar. Bu zırvalar bir de tutanaklara geçiyor. Soruyoruz: Bu komisyon 28 Şubat'ı soruşturmak için mi kuruldu, yoksa bu milletin bağrına bastığı Başbakan Erbakan'a çamur sıçratmak için mi!

Alnı secdeye gelmiş kalem erbapları
Biz 40 kişiyiz birbirimizi biliriz.. Mühür sahiplerine, makam kapılarına kul oldunuz.. Hiçbir şeyi görmüyor hiçbir şeyi bilmiyor ve duymuyorsunuz... Tamam mürekkepleriniz belli dehlizlerden besleniyor. Diyelim ki bunları anladık; ama vicdanlara ne oldu. 28 Şubat medyasını sorguluyorsunuz ama siz bugün "28 şubat medyası"nı aratmıyorsunuz. Onların hesabı da Erbakan'laydı sizin de. Farklı bataklıklarda ama aynı çamurlara batmışsınız.

Bugünün iktidarına 'şakşakçılık' yapmak için itinayla cila çektiğiniz cümleleriniz, Meclis tutanaklarına geçirdiğiniz o çirkin tavrınız bu milletin, bu ümmetin PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN'a olan muhabbetini zedeleyemez. Komisyonun yıldızları olursunuz, iki seksen olup sütünlara belki sığmazsınız. Ama Huzur-u Komisyon ve manşetler bir tarafa; HUZUR-U MAHŞER bir tarafa...


Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/haber/huzur-u-mahser-de-var-253180.htm


Bu haber 681 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    10,135 µs