En Sıcak Konular

''İHANET YENİ 'OSLO'LAR İÇİN RANDEVU EVİ ARIYOR''

21 Ekim 2012 11:35 tsi
''İHANET YENİ 'OSLO'LAR İÇİN RANDEVU EVİ ARIYOR'' İmralı-BDP muhatap alınarak terörle müzakerelere yeniden kapı açılmasına tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ağır konuştu: İhanet, yeni randevu evi arıyor!

PKK kahpesi vuruyor iktidar masa kuruyor!

İmralı-BDP muhatap alınarak terörle müzakerelere yeniden kapı açılmasına tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ağır konuştu: İhanet, yeni randevu evi arıyor!

AKP-PKK-MİT yine devrede
İktidar tarafından sözde barış için terör örgütüyle birlikte ortaklaşa tezgahlanan  "Habur rezaletinin 2. yıl dönümü"  münasebetiyle yazılı açıklama yapan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yeniden müzakere masası kurulmasını ağır bir dille eleştirdi.Büyükataman,  "Oslo'da gerçekleşen AKP-PKK-MİT görüşmesine kadar uzanan ihanet, yeni Oslolar, yeni Haburlar için randevu evi arıyor" dedi.

Öcalan'ın yolundan gidiyorlar
MHP'nin Türk milletiyle birlikte verdiği mücadele neticesinde hainlerin meydanlardan çekilmek zorunda kaldıklarını anlatan Büyükataman, şöyle devam etti: İhanet projesiyle birlikte Türk milleti her gün evlatlarını şehit vermeye başlamıştır. 'Öcalan'ın yol haritasını önemsiyoruz' diyen AKP'li Bülent Arınç teröristler için 'Sayıca ve teçhizatça bizden daha çoklardı' deme gafletinde bulunmuştur. "
 
İhanet, yeni "Oslo"lar için randevu evi arıyor

İmralı-BDP muhatap alınarak terörle müzakarelere yeniden kapı açılmasına MHP'li  Büyükataman'dan sert tepki geldi: Bu ihanetin hesabını soracağız

AKP iktidarı tarafından sözde barış için terör örgütüyle birlikte ortaktaşa tezgahlanan "Habur rezaletinin 2. yıl dönümü" nedeniyle yazılı açıklama yapan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yeniden müzakere masası kurulmasını ağır bir dille eleştirdi. Ataman, "Oslo'da gerçekleşen AKP-PKK-MİT görüşmesine kadar uzanan ihanet, yeni " Oslo "lar, yeni " Habur "lar çin randevu evi arıyor" dedi. 
 
Gül ortak oldu
AKP'nin son olarak ihanetine "Millî Birlik ve Kardeşlik Projesi" diyerek yoluna devam ettiğini öne süren Büyükataman, şunları söyledi: "Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül'ün 'Yakında güzel şeyler olacak' diyerek ortak olduğu ihanet projesine AKP,  bir can simidi gibi sarılmış ve Başbakan Erdoğan 'Yakında Habur'dan ve Avrupa'dan teröristler gelip teslim olacak'diyerek düşmanının tüm cephelerini tarumar eden, bütün silahlı gücüne el koyan bir komutan edasıyla arzı endam etmişti. Bir süre sonra Başbakan'ın ve Abdullah Gül'ün müjdelediği(?) eli kanlı katillerin bir kısmı ülkemize geldi"  Büyükataman şöyle devam etti: "Eskiden 'Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa'ile başlayan marşlar söyleyen kalabalıklara alışık kulaklarımız; teröristlerin, bölücülerin siyasi arenadaki temsilcisi olan partinin seçim arabasının üzerinde boy gösteren PKK'lıların marşlarla, şarkılarla, yoğun tezahüratlarla karşılandığını duydu. İktidar devletin savcısını PKK'lıların ayağına yolladı, onları pişmanlık yasasından faydalandırdı. " 
 
Arınç'a eleştiri
Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türk milletiyle birlikte verdiği mücadele neticesinde bu hainlerin meydanlardan çekilmek zorunda kaldıklarını anlatan Büyükataman, "İhanet projesinin başlatıldığı günden beri  Türk milleti neredeyse her gün evlatlarını şehit vermeye başlamıştır. MHP'nin de içerisinde yer aldığı 57. Hükümet döneminde 'sıfır'a inen şehit sayımız maalesef bugün 1990'larla yarışır hâle gelmiştir. AKP döneminde palazlanan, semiren PKK'nın saldırıları karşısında AKP'li Bülent Arınç çıkıp 'Sayıca ve teçhizatça bizden daha çoklardı'deme gafletinde bulunmuştur." MHP'li Büyükataman, "19 Ekim 2009 tarihinde yaşanan bu Habur rezaleti PKK için önemli bir dönüm noktasıdır. Oslo'da gerçekleşen AKP-PKK-MİT görüşmesine kadar uzanan ihanet yeni " Oslo "lar için, yeni " Habur "lar için 'randevu evi'aramaya devam ededursun biz bu ihanetin hesabını soracağımız günün gelmesini sabırsızlıkla beklemekteyiz" dedi.


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=74490


Bu haber 1,067 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    17,420 µs