En Sıcak Konular

TANTAN: ''MİT-PKK GÖRÜŞMESİ İHANETTİR''

19 Ekim 2012 17:08 tsi
TANTAN: ''MİT-PKK GÖRÜŞMESİ İHANETTİR'' Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, terörle müzakerede İmralı’yı adres göstermesine tepki yağdı. Yurt Partisi Genel Başkanı Tantan, Başbakan’ın Türk milletiyle alay ettiğini ifade ederek “İmralı’daki kukla. İpler istihbarat örgütlerinin elinde” dedi

Tantan: MİT-PKK görüşmesi ihanettir

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, terörle müzakerede İmralı'yı adres göstermesine tepki yağdı. Yurt Partisi Genel Başkanı Tantan, Başbakan'ın Türk milletiyle alay ettiğini ifade ederek "İmralı'daki kukla. İpler istihbarat örgütlerinin elinde" dedi
 
Büyük İsrail Projesi'nin kanıtı
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'nin, terör örgütü PKK ile mücadelede önerisi ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "İmralı'yla her an görüşülebilir" açıklaması, milli çevrelerde tepkiyle karşılandı. Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, "Bunlar, Büyük İsrail Projesi'nin uygulandığının kanıtıdır. Oslo'daki MİT- PKK görüşmesi ihanettir" dedi. 
 
ABD Kandil'i neden koruyor
İmralı'da beslenen Abdullah Öcalan'ın kukla, karar verici merkezlerin istihbarat örgütleri olduğunu vurgulayan Tantan, şöyle devam etti:  "Büyükelçi, Ladin modeli önereceğine, Kandil'e girmemize neden izin verilmediğini açıklasın. Halkımız oyunu görmelidir. Siyasi partiler yerel seçimler için bir araya geliyor, PKK'nın finansına el koymak için uğraş vermiyorlar." 

MİT-PKK görüşmesi Türkiye'ye ihanettir!
Erdoğan'ın, "MİT İmralı ile de görüşür" açıklamasını "ihanet" olarak yorumlayan YP lideri Tantan, "Başbakan 
milletle alay ediyor" dedi
Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'nin, Türkiye'ye terör örgütü PKK ile mücadelede işbirliği önerisi ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın "İmralı'yla her an görüşülebilir" sözlerine tepki gösterdi. Tantan, "Büyük İsrail Projesi'nin nasıl uygulandığının kanıtı olarak karşımıza çıkmıştır. Başbakan ve Ricciardone Türk milletiyle alay ediyorlar" dedi. "Devletin arşivleri, Kandil'de hangi istihbarat örgütlerinin PKK'lılara eğitim verdiklerini haykırıyor. Oslo'da gerçekleşen MİT-PKK görüşmesi ihanettir" diyen Tantan, şöyle konuştu:

İmralı'daki sadece kukla
"Büyükelçi, Ladin modeli önereceğine, Kandil'e girmemize neden izin verilmediğini açıklasın. İmralı'daki kukladır, karar veren yer ise Kandil'de PKK'lıları kullanan istihbarat örgütleridir. Başbakan Erdoğan 'Her an İmralı'yla MİT görüşebilir'diyerek aslında batılı istihbarat örgütüyle görüştüğünün farkında değil mi." 
Büyük İsrail Projesi için, Suriye ve İran'ın Türkiye eliyle ehlileştirildiğini ileri süren Tantan, "ABD'nin ya da Batı emperyalizminin PKK'ya desteğinin bitmeyeceğini gören Barzani de panik halinde açıklamalar yapıyor. Büyük İsrail Projesi gerçekleştiği anda Barzani'nin de o koltukta oturamayacağını kendisi de biliyor. Dağda ölen teröriste ağlamak ve Oslo görüşmesi ihanetten başka bir şey değildir. Altını çizerek söylüyorum: Oslo'da gerçekleşen MİT- PKK görüşmesi ihanettir. Türk milletinin beyni, zihinsel savaş ve zihinsel soykırımla yok ediliyor. Ehlileştirilmiş besleme aktörler tarafından beyinler dövülüyor, milletin ve devletin hafızası ortadan kaldırılmak isteniyor" dedi. Tantan, şöyle devam etti:

PKK holdingleşiyor!
"Yıllarca PKK'ya karşı direnen, ülkesine, devletine sahip çıkan halkımız, AKP iktidara geldikten sonra sanki PKK'ya direnmesi suçmuş gibi dışlanarak terör örgütüne mahkum edilmiş. PKK'nın siyasi, idari ve ekonomik aktörleri zenginleşirken, Kürt vatandaşlarımızın büyük bölümü, PKK tehdidi altında, ekonomik anlamda çökertilmiş, cahil, yoksul bırakılmış, kendi ülkesine yabancılaştırılmış. Irak'a el koyarak 'özgürlük ve demokrasi getiriyorum'diyen ABD, 21. yüzyılda insanlık suçu işlemiş, halkın fakirleşmesi ve cahil bırakılması sağlanmıştır. Asırladır iç içe yaşayan Irak halkı kendi içinde etnik-mezhepsel olarak böldürülmüş, halklar arasına kin tohumları atılmış, Irak'ta akıllı bir şekilde bu projeyi hayata sokmuştur. Ancak ABD akıllanmış. Suriye'de kendisinin değil bizim batağa girmemiz için provokasyonlar yapıyor. Halkımız oyunu görmelidir. Siyasi partiler yerel seçimler için bir araya geliyorlar ama holdingleşen PKK'nın mal varlığına, finansına el koymak için uğraş vermiyorlar."



Kaynak: YENİÇAĞ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=74404


Bu haber 960 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,969 µs