En Sıcak Konular

KAMALAK: ''HÜKÜMET SAVAŞ BİLETİNİ ALMIŞ DURUMDA''

8 Ekim 2012 09:19 tsi
KAMALAK: ''HÜKÜMET SAVAŞ BİLETİNİ ALMIŞ DURUMDA'' Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ”Hükümet, savaş biletini almış durumda, yolculuğa çıkması an meselesi” dedi.

'Hükümet savaş biletini almış durumda'

'Belirli çevreler bu konuda teşvik ediyor'

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Hükümet, savaş biletini almış durumda, yolculuğa çıkması an meselesi" dedi.

Partisinin Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlediği 4. Olağan Kongresi'ne katılan Kamalak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Milli Görüş'ün tek temsilcisi olarak Türkiye'yi gezdiklerini ve kongrelere katıldıklarını söyledi.

Türkiye'nin son derece kritik bir dönemden geçtiğini, adım adım savaşa sürüklendiğini öne süren Kamalak, "Türkiye'nin adım adım savaşa sürüklendiğini söylemiştik. 'Türkiye, bu oyuna gelmemeli' demiştik. Ne yazık ki Türkiye bu noktaya hızlı yaklaşmaktadır. Hükümet, savaş biletini almış durumda, yolculuğa çıkması an meselesi. Belirli çevreler bu konuda teşvik ediyor" diye konuştu.

1975'li yıllarda Milli Görüş olarak Bolu Dağı'na tünel yapılması gerektiğini söylediklerini anlatan Kamalak, "Sonuçta Milli Görüş'ün dediği yapıldı. Milli Görüş'ün önü kapatılmasaydı, 30 yıl önce tünel açılmış olacaktı. Milli Görüş, 40 yıl önce 'cumhurbaşkanını halk seçsin' diyordu. 40 yıl sonra cumhurbaşkanını halk seçecek. Milletimizin kurtuluşu ve İslam aleminin selameti ancak Milli Görüş ile olur. Sürekli söylüyoruz. Türkiye'de 62 parti yok. Saadet Partisi ve diğerleri var" ifadelerini kullandı. Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye katılışını da değerlendiren Kamalak, Kurtulmuş ile AK Parti'nin sürekli dirsek temasında olduğunu, iki parti arasında görüş farkı bulunmadığını ileri sürdü.

670 HAS Parti'li AKP'ye geçti

DİYARBAKIR'da HAS Parti il teşkilatına üye 670 kişi, törenle AK Parti'ye geçti. Yeni partililere rozetlerini takan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Türkiye'de artık yeni sürece geçildiğini belirterek, "Artık bundan sonra Türkiye'de AK Parti ve diğerleri var. Biz varız ve diğerleri var. Halk da bunu çok iyi takdir ediyor. Bizim de bu halka layık olmak üzere yaptığımız hizmetler bizim aynamız. Halkın talebi, ihtiyaçları, hizmeti ne ise bizim görevimiz hizmetle, bizim görevimiz halkın taleplerini yerine getirmektir. Bu anlamda gerçekten aynı temelden beslenen, aynı hedefi gözeten anlayışların bir araya gelmesi bize güç katar" dedi.

Fatih Erbakan babasının izinde

Ak Parti'ye katılacağı iddiaları sürecindeki Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, hac görevi için Suudi Arabistan'a gidiyor. 5.kez hacca gidecek olan Fatih Erbakan, 20'inin üzerinde hacca giden merhum Necmettin Erbakan'ı hatırlatarak, 'babasının izinde' dedirtiyor. Fatih Erbabakan, hac görevini eşi Beyza Erbakan'la birlikte yerine getirecek. Merhum Necmettin Erbakan'ın 20'inin üzerinde hacca gittiği, bu gidişlerin birçoğunun Suudi Arabistan Kralı'nın daveti üzerine olduğu belirtilmişti.(Nebahat KOÇ - VATAN)


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://haber.gazetevatan.com/hukumet-savas-biletini-almis-durumda/485731/9/Siyaset#.UHJwN5g2b1s


Bu haber 634 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,193 µs