En Sıcak Konular

ZIKKIMIN KÖKÜ NE OlACAK?

6 Ekim 2012 09:58 tsi
ZIKKIMIN KÖKÜ NE OlACAK? AKP'nin yeni Genel Başkan yardımcılarından biri de geçmişte AKP için demediğini bırakmayan Süleyman Soylu oldu...

Zıkkımın kökü ne olacak?
 
AKP'nin yeni Genel Başkan yardımcılarından biri de geçmişte AKP için demediğini bırakmayan Süleyman Soylu oldu...
  
AKP'ye geçen ve 4. olağan kongre sonrası MKYK üyesi olan eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, MYK seçimi sonrası da partinin Araştırma Geliştirme (AR-GE)Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
 
Soylu'nun yeni konumu, geçmişte AKP hakkındaki demeçlerini akla getirdi. Soylu DP Genel Başkanı olduğu günlerde "At üzerinde duramayan Başbakan, ülke yönetmeyi de beceremedi. Halk bu hükümete zıkkımın kökünü gösterecek" gibi açıklamalar yaptı. Gazeteport'un haberine göre Soylu Başbakan Erdoğan'ın daveti üzerine AKP'ye geçti ve "Tecrübesi ve tarihsel siyasal kimliği tartışmasız olan Başbakan'ın bu daveti, bizim için bir onur vesilesidir. Sayın Başbakan, Türkiye'nin önüne büyük bir ufuk siyaseti koymaktadır" dedi. Artık AKP için çalışacak olan Genel Başkan Yardımcısı Soylu'nun hafızalarda kalan ve yeni partisi aleyhindeki demeçleri şöyle:
 
20 NİSAN 2008 İZMİR ALİAĞA: Bu ülkenin herkese çatan ve kaos yaratan bir Başbakanı var ki, boynu bükük kalan esnafın ve çiftçinin yerine kendini koymuyor. Başbakan at üstünde durmayı nasıl beceremediyse, ülke yönetmeyi de aynı şekilde beceremedi.
 
10 ARALIK 2008 İZMİR: AKP hükümeti, yanlış ekonomi politikası sonucu bayramları da millete zehir etti. İnsanlarımız gülmeyi unuttu. Beceriksizlik ve yetersizlikle, Türkiye'yi krizle karşı karşıya bıraktılar. Paçalarından yolsuzluk akıyor.
 
25 ŞUBAT 2009 KOCAELİ: Halk 29 Mart'ta hükümete zıkkımın kökünü gösterecek'85 Her üç gençten birisi işsizlik girdabı içinde. Fabrikalar kapanmış, vergisini, elektrik, doğalgazını ödeyemeyen esnaf kepenk kapatıyor.
25 ŞUBAT 2009 DERİNCE: Yolsuzluklarla mücadele edeceğim diyen hükümet, Türkiye'yi yolsuzluk çukuru içine batırdı. Bu ülkeyi rant ülkesi yapmayacağım dedi sayın Başbakan, rantın babasını getirdi. Bunlar yarım doktor, yarım hoca.
 
14 MART 2009 KASTAMONU: AKP mensupları uzun zamandır genel başkanları ve Başbakanlarını, Başbakan da kendisini padişah olarak görmek istiyor. Ülkemizde sadaka kültürü var. Türkiye'de 3 kişiden biri fukaralık sınırının altında. Eleştirilmesi gereken, insanları bu duruma düşüren hükümettir.


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=zikkimin-koku-ne-olacak&id=25639


Bu haber 693 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,246 µs