En Sıcak Konular

ALEX NEDEN AYRILDIĞINI AÇIKLADI

3 Ekim 2012 15:07 tsi
ALEX NEDEN AYRILDIĞINI AÇIKLADI Tarihi ayrılığın perde arkasını Alex de Souza bizzat açıkladı:

Neden gittim?'

Ve Alex de Souza konuştu...

Tarihi ayrılığın perde arkasını Alex de Souza bizzat açıkladı:

"Pazartesi günü teknik direktörün odasına çağrıldım. 'Sen çok büyük ve kuvvetlisin. Bu yüzden seni planlarımın içine alamam' dedi."

"Başkana gidip bu kararı sordum. Odasına 16.15'te girdim, 16.18'de çıktım. 'İstersen ayrı çalışırsın, ister gidersin' dedi. Böylece de bitti. 

Alex, Aykut'un soyunma odasında "İstifa ediyorum" dediğini de aktardı.

F.Bahçe-Alex ayrılığı öyle gözüküyor ki; bir süre daha gündemden düşmeyecek. Konuya ilişkin ortak kanı ise şu: "Alex bu şekilde gitmemeliydi." Peki Alex, nasıl gitti? İşte bu sorunun yanıtını Sambacı kendisine ait internet sitesinden verdi. İşte Alex'in yaptığı o açıklama:

"F.BAHÇE'DEN ayrılmamla ilgili gelişen olayları açıklığa kavuşturmak için bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Cumartesi Kasımpaşa'ya 2-0 yenildik. Maç sonrası teknik direktörümüz soyunma odasına geldi ve istifa etti, bir yönetici bir şeyler söyledi, başkan geldi, o da bir şeyler söyledi. Son olarak da futbolcular konuştu. Meselenin en üzücü tarafı ise o konuşmaların hiçbiri futbolla alakalı değildi.

'ASIL SEBEBİ SORDUM'

PAZAR günü antrenmana katıldım. Pazartesi ise tesislere gittiğimde teknik direktörün odasına çağrıldım ve benim kadro dışı bırakıldığımı söyledi. Bunun karşısında da bir futbolcunun kadro dışı bırakılması için ancak disiplin kurallarına aykırı bir tavır olması gerektiğini ileri sürdüm. Böyle bir durum yoktu, olamazdı da bundan dolayı asıl sebebi öğrenmek istedim.

TEKNİK direktör 'Ben teknik direktörüm ve takımın liderliği bende. Ama sen çok büyüksün ve kuvvetlisin. Seni planlarım içerisine alamam, bundan dolayı böyle bir karar aldım' dedi.

BUNUN karşısında benim cevabım çok basit oldu. 'Tamam öyleyse. Bazı kararların alınması gerekiyor ama ben başkana gideceğim, bakalım o ne diyor bu duruma?' dedim.

'BEN AYRI ÇALIŞMAM'

BAŞKANIN odasına 16:15'te girdim ve 16:18'de de çıktım. 8 yıllık kulüp tarihinde ki varlığıma 3 dakikada karar verdi. Başkan 'Evet, konuşabilirsin' dedi. Ben de teknik direktörün kadro dışı bırakılmamla ilgili kararını nasıl değerlendirdiğini sordum. 'Karar senin! İstersen ayrı çalışırsın, istersen gidersin' şeklinde cevap verdi eski başkanım. Böylece de bitti. Zaten onlar istedi diye ayrı çalışmam veya takım içindeki varlığımdan endişelenmelerinden dolayı da böyle bir karar veremem.

PAZARTESİ günü bir basın açıklaması yapacağım ve böylece F.Bahçe taraftarına daha açık olacağım. Brezilya'ya gidebilmem için bunları açıkça anlatmak zorundayım."


Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/Haber/484774/1/Gundem#.UGwo15g2b1s


Bu haber 673 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,607 µs