En Sıcak Konular

METİN DİYADİN'İN KOVULMASININ PERDE ARKASI

24 Eylül 2012 23:57 tsi
METİN DİYADİN'İN KOVULMASININ PERDE ARKASI Süper Lig'in teknik direktör 'kovma' mevsimi Metin Diyadin ile başlarken sportif açıdan başarılı olan Kasımpaşa'nın bu kararı neden aldığı 'lüzumu üzerine' açıklamasıyla duyuruldu...

90 kiloluk kavga!
 
Kasımpaşa'da Metin Diyadin'in kovulmasının detaylarına VATAN ulaştı!

Yönetimin Uruguaylı Garcia'ya forma vermesi yönünde baskı yaptığı Diyadin, rest çekti. Oyuncunun kilo fazlasını ve formsuzluğunu öne süren genç çalıştırıcı, 'oynatmam' diyerek kendi sonunu hazırladı.

SÜPER Lig'in teknik direktör 'kovma' mevsimi Metin Diyadin ile başlarken sportif açıdan başarılı olan Kasımpaşa'nın bu kararı neden aldığı 'lüzumu üzerine' açıklamasıyla duyuruldu... Ancak VATAN, olayın detaylarına ulaştı. Lig'e G.Saray yenilgisiyle başlayan ve ardından da üst üste 3 maçını kazanan Paşa, Sivas maçının ardından ise sadece yenilgi değil teknik direktör şokuyla da karşılaştı.

KOVULMA nedeni ise kimilerine göre farklı olsa da yönetim ve Metin Diyadin arasında oyuncu konusunda çıkan anlaşmazlık. Sezona Uche, Isaksson, Ernst, Djalma gibi isimlerle giren İstanbul temsilcisinde yönetim, Uruguaylı Pintos, Viudez ve Santiago Garcia'yı da kadroya katıp takımı Diyadin'e teslim etti. Ancak Pintos ve Viudez'i rotasyonunda kullanan Diyadin Garcia'dan ise bir türlü faydalanmadı.

YÖNETİMİN 'mutlaka oynat' diye telkinde bulunduğu Diyadin, "Santiago Garcia, 90 kilo olmuş. Şu an hazır değil, zayıflayıp form tuttuktan sonra oynatırım" sözleriyle yöneticilerin isteğini ise geri çevirince aradaki buzlar daha da arttı. Nacional formasıyla ülkesinde parlayan ve ardından Atletico Paranaense'ye geçen 22 yaşındaki forvet sakatlıklar nedeniyle bir türlü dünya futbolundaki parlamayı yapamazken son durağı ise Kasımpaşa oldu.

PATLAMA NOKTASI

ANCAK hocasının kilo fazlası olduğu gerekçesiyle forma şansı vermediği 1.81'lik genç oyuncu yönetimle Diyadin arasındaki sorunun da patlama noktası oldu. Sivasspor maçından çok daha önce Diyadin'in ayrılması için düğmeye basan yönetim, 1-0'lık mağlubiyet sonrasında ise yolları ayırma kararı aldı.

Bir Fatih Terim değil!

METİN Diyadin'in görevden alınmasının ardından herkes şaşkınlık yaşarken yönetime yakın kaynaklara göre ise karar tamamen Diyadin'in antrenörlük tarzıyla alakalı... Sezona flaş transferlerle başlayan ardından 5 maçta 3 galibiyet alan İstanbul ekibinin hocası futbol olarak herkesi memnun ederken takımdaki oyunculara davranış şekli ile ise yönetimin gözünden düştü.

OYUNCULARA karşı sert bir tutum izlediği iddia edilen Diyadin'in bu tutumundan hiç taviz vermemesi takımın da hocasına karşı bakışını değiştirdi. Sertliğine rağmen Fatih Terim gibi ağabey-kardeş ilişkisi kuramadığı öne sürülen Diyadin için yönetimin de sabrının tükendiği ve Sivas maçının ardından son noktanın koyulduğu iddia edildi.(LÜTFÜ ÖZEL / VATAN)


Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/90-kiloluk-kavga/483078/5/Spor#.UGEyrLIaNBk


Bu haber 665 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,682 µs