En Sıcak Konular

MHP'Lİ YÖNETİCİLER VAN'DAN SESLENDİ

19 Eylül 2012 14:52 tsi
MHP'Lİ YÖNETİCİLER VAN'DAN SESLENDİ ''Van'dan haykırıyor ve buradan tekrar ilan ediyoruz ki; geçmişi birlikte yaşadık, bugünlere taşıdık, geleceği de birlikte yaşayacağız.''

"Aklı Suriye'de, gönlü okyanus ötesinde"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ve Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, partisinin Van, Bitlis, Siirt ve Şırnak İl Teşkilatlarının Bölge İstişare Toplantısına katıldı. "On yıldan beridir milletimizi bunaltan, zihinleri bulandıran, geleceğini karartan, AKP'nin takip ettiği dış politikadaki arayışların, kimlere 'hizmet', kimlerin hesabına 'servis'amacı taşıdığı tüm çıplaklığıyla ortaya çıkmıştır.
 
"Aklı Suriye'de, gönlü okyanus ötesinde " olan bu siyasi zihniyetin, peşine takıldığı ve " eş başkanlığını " yapmaktan büyük bir şeref duyduğunu ilan ettiği, " Büyük Ortadoğu Projesi " dahilinde hangi tehlikeli işlerle meşgul olduğu, peşine takıldığı " Arap baharı " çerçevesinde, sonu belirsiz hangi karanlık sulara dümen kırdığını ortadadır.
Burada bir açıklama yapan Karakaya, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Van'daki, teşkilat mensuplarımızla; ülkemizin iç ve dış politikadaki meseleleri hakkında istişarelerde bulunmak, özellikle de, artık; gelecek yıl Ekim ayının son haftasında yapılması kesinleşen " yerel seçimlerle " ilgili yapacağımız hazırlıklar hususunda değerlendirmeler yapmak üzere, bir araya geldiklerini söyledi.
 
Tamamen il, ilçe ve belde yöneticilerinden müteşekkil, il istişare toplantısının bu gaye ile topladıkbarını ifade eden Karakaya şunları söyledi:
 
" Aklı Suriye'de, gönlü okyanus ötesinde"
On yıldan beridir milletimizi bunaltan, zihinleri bulandıran, geleceğini karartan, AKP'nin takip ettiği dış politikadaki arayışların, kimlere 'hizmet', kimlerin hesabına 'servis'amacı taşıdığı tüm çıplaklığıyla ortaya çıkmıştır.
 
 " Aklı Suriye'de, gönlü okyanus ötesinde " olan bu siyasi zihniyetin, peşine takıldığı ve " eş başkanlığını " yapmaktan büyük bir şeref duyduğunu ilan ettiği, " Büyük Ortadoğu Projesi " d‰hilinde hangi tehlikeli işlerle meşgul olduğu, peşine takıldığı " Arap baharı " çerçevesinde, sonu belirsiz hangi karanlık sulara dümen kırdığını ortadadır.
 
Ne kadar acı ki; yanı başımızdaki Müslüman kardeşlerimizin yurduna haçlı bayrağının dikileceğini bile bile, canını dişine takmış vaziyette ha bire haçlıların peşinden koşturan bugünkü Hükümetin tutumu, ibrete şayan bir aymazlık, gaflet hatta bir adım ötesi geleceğimize kast eden bir suikasttır.
 
Maalesef bir cihan devletinin varisi olan Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluş felsefesine aykırı bir idare sergileyen bugünkü AKP İktidarı; adeta; " Bir elinde cımbız, bir elinde ayna. Umurunda mı dünya " şarkısı eşliğinde; tüm felaketleri bir saadet zinciri şeklinde takdim edecek kadar, yalan ve dolanla meşgul vaziyettedir.
 
" Kandil'e Türk bayrağını dik "
MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin " Kandil'e Türk bayrağını dik. Eli kanlı PKK'lı caniler dünyanın kaç bucak olduğunu görsün. Terör de son bulsun " sözlerini dikkate almayan AKP İktidarının; bir yıkım ve ihanet projesi olan " açılım zırvasıyla " ülkemizin dört bir yanını kan ve gözyaşına boğulmasına vesile olduğu da bir gerçektir.
 
Sonuç olarak, Türk milletinin varlığından rahatsız olan, beraberliğimizi sonlandırmayı amaçlayan, küsmemizi, ayrılmamızı ve ortadan ikiye yarılmamızı projelendirenlertüm mihraklara, Van'dan haykırıyor ve buradan tekrar ilan ediyoruz ki; geçmişi birlikte yaşadık, bugünlere taşıdık, geleceği de birlikte yaşayacağız. Milletimizi, devletimizi ve vatanımızı bir ve bütün olarak kıyamete kadar yaşatacağız. Milletimizin tüm fertlerini yarınların sırtı pek, karnı tok, huzur ve güvenlik içinde yaşayacağı; " MHP'nin Tek başına İktidarında " buluşmak temennisiyle hepinize teşekkür ediyoruz."


Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=-34akli-suriye-39de-gonlu-okyanus-otesinde-34&id=25445


Bu haber 632 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,572 µs