En Sıcak Konular

ALLAH'TAN SAADET PARTİSİ VE MİLLİ GAZETE VAR!

15 Eylül 2012 08:18 tsi
ALLAH'TAN SAADET PARTİSİ VE MİLLİ GAZETE VAR! Peygamberimiz Efendimiz'e (S.A.V.) hakaretler içeren rezil film dünyanın pek çok yerinde müslümaları ayağa kaldırırken,olayları seyretmekle yetinen Türkiye'de en büyük tepki sadece Saadet Partisi'nden geldi.

Yine sadece Saadet Partililer...

Müslümanlara ve peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'e hakaretler içeren "Müslümanların Masumiyeti" adlı filme en büyük tepki yine Saadet Partisi'nden geldi. Saadet Partisi Gençlik Kolları, Türkiye genelinde Cuma namazı çıkışında protesto gösterileri düzenledi. İstanbul İl Gençlik Kolları da Beyazıt Meydanı'nda iğrenç filme lanet yağdırdı. İstanbul Gençlik Kolları Başkanı İsmail Acar basın açıklamasında, "İslam'ı terör dini olarak tanıtan filmde, Müslümanlara açıkça hakaret ediliyor. Yıllardır sürdürülen diyalog çalışmaları, İslam'a ve peygamberine yapılan saygısızlığı azaltmıyor, aksine artırıyor" dedi.

Müslümanlara ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'e hakarete yeltenen "Müslümanların Masumiyeti" adlı film, İslam alemini ayağa kaldırdı. Libya'da ABD Büyükelçiliği önünde gerçekleştirilen eylemlerin ardından Mısır, Yemen, Filistin, İran ve Tunus'la beraber Türkiye'de de tepki gösterileri düzenlendi.

Saadet Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nca düzenlenen ve Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer'in de katıldığı tepki eyleminde, ABD ve İsrail karşıtı sloganlar atıldı. Cuma namazını Beyazıt Camii'nde kılan Saadet Partililer, namazın ardından Beyazıt Meydanı'nı doldurdu. Namaz çıkışı düzenlenen eyleme Anadolu Gençlik Derneği ile birlikte cami cemaati ile vatandaşlar da destek verdi. Sık sık tekbirler ve salavatların getirildiği eylemde "Muhammed'in ordusu kafirlerin korkusu" sloganı atıldı.

Başbakan asıl teröristin kim olduğunu belirtmiyor
Beyazıt Meydanı'ndaki tepki eylemini düzenleyen Saadet Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları adına konuşan Başkan İsmail Acar, ABD'nin Libya büyükelçisinin öldürülmesi olayını kınayan Başbakan Erdoğan'ın aynı samimiyeti Müslümanlara hakaretler içeren filmde gösteremediğini söyledi. Başbakan'ın bu tutumunu eleştiren Acar, "Bu çirkin filme tepkiler çığ gibi büyürken maalesef bizim hükümetimiz sessiz kalmıştır. Başbakan'ın yaptığı yüzeysel açıklama ise tamamen renksizdir. Başbakan açıklamasında terörizme vurgu yaparken asıl teröristin kim olduğunu belirtmiyor. ABD büyükelçisinin öldürülmesini kınarken, İslam'a ve Peygamberimize hakaret içeren filmi ve yapımcılarını kınamaktan imtina ediyor" dedi.

Diyalog saygısızlığı azaltmadı
Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yapılan "Arap Uyanışı ve Ortadoğu'da Barış: Müslüman ve Hristiyan Perspektifler" konferansına çok sayıda Hıristiyan ve Yahudi din adamının katıldığını söyleyen İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Acar, diyalog çalışmalarının barış getirmediğinin altını çizdi. Acar, "İslam'ı savaş dini olarak tanıtan filmde, Müslümanlara açıkça hakaret ediliyor. Bu film, Hz. Peygambere yapılan ne ilk ne de son saygısızlık. Yıllardır sürdürülen diyalog çalışmaları, İslam'a ve peygamberine yapılan saygısızlığı azaltmıyor. Aksine artırıyor. Son olarak İstanbul'da yapılan 'Diyalog Çalıştay'ı bunun en önemli kanıtı oldu. Çalıştaya çok sayıda diyalogcu Hıristiyan ve Yahudi din adamı katıldı. Buna karşılık Hz. Peygambere hakaret içeren film aynı günlerde gösterime girdi" diye konuştu.

Peygambere hakarete sessiz kalmayacağız
Batılı ülkelerin, İslam dini söz konusu olunca her türlü saygısızlığı ve hakareti ifade özgürlüğüne dayandırdığına dikkat çeken Acar, "Batı ülkelerinin filme karşı sessiz kalması ve bunu ifade özgürlüğüne bağlaması haksız bir tutumdur. İslam Peygamberi'ne hakarete yeltenen bu film, binlerce Müslüman'ı sokağa dökmüştür. Bu da gösteriyor ki, İslam'a ve Hz. Muhammed'e yöneltilen hiçbir hakaret cevapsız kalmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Filme tepkiler dinmiyor
Seyit Hartamacı: "Film, belli amaç dahilinde çekilmiş. Müslümanlar küçük düşürülmek isteniyor."

Nail Günta: "Müslümanlar gaflette oldukça bu tür şeyler devam edecektir. Müslümanların şuurlanmasıyla bunun önüne geçilebilir."

Ahmet Aydın: "Peygamberimize hakaret eden filme tepkimizi göstermek için buraya geldim. Bu olay Müslüman olan bizlere hakarettir. Sessiz kalamayız."

Ali Yener: "Edepsiz ve ahlaksız bir film. Müslümanlara hakarettir."

Süleyman Sezer: "Filmde açık açık hakaret var. Buna tepki tüm dünyada olduğu gibi burada da var. Tepkimiz büyük." (Timuçin Mercanoğlu - Milli Gazete) [1]

O (s.a.v)'nun ümmeti tek yürek olup haykırdı: Seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğiz

Asil haykırış

Bir film çekildi, büyük bir oyunun bir perdesi daha indirildi. Bir avuç kendini bilmezin sanat kisvesi altında ve kameralar arkasında büyük haz alarak çektikleri bir film, alemlere rahmet olarak gönderilen bir Peygamberin onuruna asla zarar veremez.

Tarih boyunca çok sayıda hakarete yeltenen olmuştur sevgi ve rahmet peygamberine ancak hepsi yine tarihin tozlu raflarındaki yerini almıştır. O, ise yer yüzünde çevrilen onca filme rağmen milyarlarca kalpteki en müstesna yerini korumuştur hep... Bizim derdine düştüğümüz şey bir film hikâyesi değil sadece. Biz İslamiyet'in ayaklar altına alınıp ezilmeye kalkışılmasına ve O kutlu Peygamber (s.a.v)'e çirkin ve alçakça yapılmaya çalışılan saldırılara kalkan oluyoruz. Biz göğsünü siper edenlerin sesiyiz. Biz ayağına diken batmasına gönlümüzün asla razı olmadığı Peygamberin ümmetinin sesiyiz.
Bizden susmamızı, yutmamızı, uyumamızı isteyenler ve bekleyenler var. Bizden sesimizi kısmamızı, küreselleşmemizi, emperyalist batının uysalı olmamızı dileyenler var. Kendileri gibi civa olmamızı söyleyenler var. Hayır, "Hak geldi, batıl zail oldu" ayet-i kerimesine iman eden, bunu kendisine nişan olarak bilen Milli Gazete, SUSAMAZ, SUSMAYACAK! Herkes sussa da biz susmayacağız. Olanı ve olana karşı alınan tavırları sorgulayarak ümmete bütün hakikatleri haykırmaya devam edeceğiz. Sözkonusu İslam-ı Mubin olunca, sözkonusu Hazreti Muhammed Mustafa (s.a.v) olunca, söz konusu Hakk olunca ayağa kalkışısı asalet biliriz biz.

Ümmetinin sevgisi dalga dalga yayıldı
Şefkat peygamberinin ümmetinin, efendisine olan sevgisi meydanların şehirlerini aşarak tüm dünyaya dalga dalga yayıldı. Afrika'dan Asya'ya Peygamberi için ayağa kalkan İslam ümmeti, Müslümanları terörist, vahşi, barbar gibi gösteren Avrupa ve Amerika'nın suratına adeta tokat olup patladı. Milyonlarca Müslüman "dünyanın efendilerine" adeta şöyle haykırdı: Kapalı kapılar ardında yazdığınız vahşet oyunlarını Peygamber aşkıyla yanıp tutuşan Müslümanların sevgisi bozacak.

Bu sevgi kara tutmaz
İslam dünyası, bir sinema filmiyle tertiplenen karanlık oyuna karşı dün omuz omuza şehirlerinin meydanlarını inletti. Türkiye'de ise sadece Saadet Partisi ülke çapında Cuma namazı sonrasında protesto gösterileri düzenledi. Beyazıt Meydanı'nda ve Türkiye'nin hemen her ilinde Saadet Partisi Gençlik Kolları'nın düzenlediği gösterilerle İslam Peygamberi'ne hakarete yeltenen küresel odaklara lanet yağdırıldı.

Anlaşılmaz suskunluk
İlgili ilgisiz, önemli önemsiz her konuda televizyon mikrofonlarına açıklama yapmakta birbiriyle yarışan kabine üyesi bakanlar ve iktidar partisi sözcüleri her nedense Efendimiz (s.a.v)'e hakaret etmeye kalkışılan filmle ilgili suskunluğa gömüldü. Derin üzüntüler ve taziye mesajları ABD yönetimine bildirilirken, filme dair ya hiç açıklama olmadı ya da çok cılız kaldı. ABD medyasına konsolosluk baskını ve Büyükelçinin öldürülmesine dair  taziye ilanı veren  Türkiye'deki diyalog çalışmalarının hamisi çevrelerin, bu iğrenç filmle ilgili hiçbir açıklama yapmaması da dikkatlerden kaçmadı.[2]


Kaynak: MİLLİ GAZETE

[1] http://www.milligazete.com.tr/haber/yine-sadece-saadet-partililer-249923.htm

[2] http://www.milligazete.com.tr/haber/asil-haykiris-249924.htm 



Bu haber 725 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,089 µs