En Sıcak Konular

SOYLU RESMEN AKP'Lİ OLDU

5 Eylül 2012 19:07 tsi
SOYLU RESMEN AKP'Lİ OLDU DP eski Genel Başkanı Süleyman Soylu AKP’ye katıldı.

Artık resmen AKP'li

Başbakan Erdoğan yakasına rozetini de taktı

DP eski Genel Başkanı Süleyman Soylu AKP'ye katıldı. Katılımı öncesi konuşan Soylu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kendilerini partiye çağırdığı için teşekkür ederek, "Bu ülkenin savrulan çocuklarını bu hizmet kervanına davet eden Sayın Başbakan'dan Allah razı olsun. Esas evime geldim" diye konuştu.

AKP'nin 30 Eylül'deki Büyük Kongresi öncesi düzenlenen genişletilmiş grup toplantısında DP eski Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun partiye katılım töreni de gerçekleştirildi. Rozet takma töreni öncesi kürsüye çıkan DP Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu, "Bu büyük hizmet kervanını içinde olmaktan, yüzleri milletimize ve memleketimize dönük samimi gönüllü insanların içinde olmaktan onur duyduğumu tekrar ediyorum" diye konuştu. Bugün sabahtan itibaren nereye gittiğini kendi zihninde tanımladığını anlatan Soylu, Türkiye'nin 1950 yılında "ak devrimle" DP'yi iktidara getirdiğini, ezanın esas şekliyle tekrar yankılandığını, milli şef döneminin sona erdiğini belirtti. "1960'ta bu memleketin hizmet eden evlatlarına çetelerle işbirliği içindeki bu vesayet sisteminin unsurları tarafından Türkiye'nin önüne acı bir fotoğraf kondu" diyen Soylu, Türk siyaset tarihinde yaşananları anlattı. Başbkan Erdoğan'ı şiir okuduğu için hapse koyan zihniyetin milletin gönlünde olmadığını, ama AKP kadrosunun milletin gönlüne girdiğini ifade eden Soylu konuşmasında özetle şunları söyledi: "1950-1960 Türkiye'nin önemli bir sıçrama dönemiydi. Darbe bu sıçramaların ikinci hamlesini engelledi. Bugün Türkiye'nin kişi başına geliri 20 bin dolar olacaktı. Belki bugün Sayın Başbakan Türkiye'nin AB içinde ve dünyada en etkin konumda olan, her türlü meslede sözünü rahatça dinleten hürriyet dolu bir ülkenin başbakanı olacaktı. 80 darbesi de Türkiye'nin bir şekilde sıçramasını engellemiştir. AK Parti son 10 yılda hem demokratik hem ekonomik sıçramayı gerçekleştirmiştir. Sayın Başbakan beni bağışlasın Türkiye'de bir daha merkez sağ siyasi partilerin olduğu bir ülke olmayacak. Darbe sonrası siyaset sonra bekleyenleredir bu sözüm. Normalleşmiş, yarına ait kendini ifade etmiş bir AK Partinin içine gelmekten mutluyum. Esas evime geldim."

Başbakan Erdoğan'ın "ülkenin savrulan çocuklarını" AKP'deki hizmet kervanına davet ettiğini belirten Soylu, "Allah ondan razı olsun. Biz ve bizim gibi insanları imrenerek izlediğimiz AKP'nin içine davet ettiği için. Bu salonda bunan insanlara da bizleri kabule ettiği için teşekkür ediyorum" dedi.


Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/artik-resmen-akpli/479075/9/Siyaset#.UEd4ibIaNPc


Bu haber 610 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,522 µs