En Sıcak Konular

''YENİ CHP'NİN 'KOÇ'U SİZ KİMİN KOLTUK DEĞNEĞİSİNİZ?''

1 Eylül 2012 22:51 tsi
''YENİ CHP'NİN 'KOÇ'U SİZ KİMİN KOLTUK DEĞNEĞİSİNİZ?'' MHP'ye "Ne zaman AKP zorda kalsa koltuk değneği oluyor" suçlamalarında bulunan CHP'nin sözcüsü Haluk Koç'a ve partisine Ortadoğu yazarı Yıldıray Çiçek sert ifadelerle yüklendi.

Yeni CHP'nin "Koç'u" Siz Kimin Koltuk Değneğisiniz?
 
Yeni CHP'de, yeni göreve gelen Haluk Koç, CHP'de herhalde "MHP'ye saldırmaktan sorumlu Genel Başkan yardımcısı" yapılmış olmalı ki, geldiği günden bu yana sadece bu görevini yerine getirmektedir. 1980 öncesinin komünist kalıntısı olduğunu gösterebilmek için MHP'ye "Biz küresel güçlerin emrindeki MHP'yi ve faşist MHP terörünü çok iyi biliriz" demiş…
Ve aynı zamanda "Ne zaman AKP zorda kalsa MHP koltuk değneği oluyor." suçlamalarında bulunmuş… Haluk Koç'un "Yeni CHP'deki" üslubu CHP'nin bir telaş içinde olduğunu göstermektedir. Türklüğün sönmeyen güneşi Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasına ihanet etmeyi gelenek haline getirmiş olan CHP'deki telaş, maskesinin tamamen düşmüş olmasıdır.
CHP'deki milli değerlere bağlı, Atatürk çizgisindeki birçok aklıselim sahibi kişi CHP'nin yeni çizgisine öfke kusmaktadır. CHP, PKK'nın koltuk değneği olabilmek için açıldıkça açılmaktadır. Atatürk'ün mirası üzerinde oturup, PKK küresel güçlerin maşası durumundaki terör örgütünü meşrulaştırmak için elinden geleni yapan CHP'nin MHP'ye saldırılarını sıklaştırması 'Yeni CHP'nin de yol haritasını göstermektedir. Milli konularda daha duyarlı olan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal bile "Kendimi yeni CHP'li hissetmiyorum. CHP'li olarak hissediyorum" demek zorunda hissetmiştir.
Çünkü "Yeni CHP" gaflet ve ihanet kokmaktadır. PKK'nın avukatları, PKK'lı teröristlerin cenazelerine katılan adamlar CHP'de Genel Başkan yardımcılığına getirilmiştir. PKK'lı teröristlere "Saygılı Çocuklar" diyebilenler CHP'de milletvekilidir. PKK'ya Genel Aftan bahseden, Öcalan'a ev hapsine yeşil ışık yakan, "Vallah ben Apo'yu özledim. Dostlar ben Apo'yu özledim" şarkılarını söyleyen PKK'lı sözde sanatçıların mezarını ziyaret eden Yeni CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Mustafa Kemal Atatürk'e soykırımcı diyenler Yeni CHP'nin gözdeleridir. Zaten "Yeni CHP" demenin arka planı Atatürk ile olan gönül ve fikir bağını tamamen koparmaktır. PKK'ya bu derece yakınlık kuran 'Yeni CHP'nin MHP'ye saldırması gayet doğaldır. Ama saldırı için seçtikleri kavramlar ve o kavramlardan ürettikleri cümleler aptalca ve ahmakçadır.
PKK terörüne ve teröristine sempatik bakış açısı getiren 'Yeni CHP', MHP'nin teröründen bahsedebilmektedir. Bu akıl tutulması yahut akıl kaybı değil de nedir?
'Yeni CHP'de 'Koç'luk yapmaya kalkan Haluk Koç, Bozkurt'a toslamaya kalktığında düşüncesi ve fikri ancak "Kurbanlık Koç" olur.
Yeni CHP'nin girdiği siyasi bataklıkta boğulması yakındır. Haluk Koç 'un çırpınışları bu yüzdendir. MHP'ye saldırması da, CHP'nin maskesini MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yırtıp atmasındandır.
PKK açılımında birleşen AKP ve CHP'nin oylarının hızla düşmesi ve MHP'nin oylarının tırmanışa geçişi, MHP'nin doğru bir duruş sergilediğinin ispatıdır.
MHP, Türkiye'de küresel güçlerin projelerine karşı direnen ve onların her oyununu bozmada adım atan partidir. CHP kendisine aynada bakıp, küresel güçlerle kendisinin düşüp kalktığını görmelidir.
Yeni CHP'nin kimlere koltuk değnekliği yaptığı artık alenen ortadadır.
MHP'ye Türkiye'de en son konuşacak partilerin başında yeni CHP gelmektedir. Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisinde CHP'yi benimseyenlerle, Yeni CHP arasındaki mesafe derinleşmiştir. Küresel Güçlerin vagonuna atlayan Yeni CHP karanlık bir meçhule doğru yola çıkmıştır. Bu karanlık yolda sağa-sola toslamakta Yeni CHP'nin 'Koç'una verilmiştir.

Yıldıray Çiçek - Ortadoğu

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/makale.php?id=11465


Bu haber 642 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,692 µs