En Sıcak Konular

''MİLLET AKP'DEN TERÖRE KARŞI KARARLI VE MİLLİ BİR MÜCEDELE BEKLİYOR''

3 Eylül 2012 23:06 tsi
''MİLLET AKP'DEN  TERÖRE KARŞI KARARLI VE MİLLİ BİR MÜCEDELE BEKLİYOR'' MHP Genel Sekreteri Büyükataman,"Terör sorununun yanlış teşhisiyle ilgili yaklaşık on yıldır süregelen sakat zihniyet milletimize çok zarar vermiş, çok sayıda vatan evladının şehit düşmesine sebep olmuştur'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet BÜYÜKATAMAN,"Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde çıkan çatışmada 10 güvenlik görevlimizin şehit olması"na ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı.

İşte o açıklama: 

"Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde çıkan çatışmada 10 güvenlik görevlimiz ne yazık ki şehit olmuştur. Türkiye yeni haftaya kanlı terör saldırısı ile başlamış, canımızı yakan haber Şırnak'tan gelmiştir. 

Türk milleti, yeni bir faciayla ve insanlık düşmanı canilerin kanlı saldırısıyla sarsılmıştır.

Bölücülüğe verilen ümitler ve yıkım projesi kapsamında atılan tehlikeli adımlar ülkemizi bölünmenin ve dağılmanın eşiğine kadar savurmuştur. Hükümetin fitne saçan, ayrımcılığı teşvik eden ve milli beklentilerle ihtilaflı politikaları kandan beslenen canilerin eline koz vermiş ve alçak eylemlerine ivme kazandırmıştır.

Başbakan birkaç gün önce katıldığı bir televizyon programında ülkemizde bir Kürt sorunu olmadığını, PKK ve terör sorunu olduğunu ifade etmiştir. Başbakan açılım denen yıkım projesinin arkasından giderken, Milliyetçi Hareket olarak kendisini samimi bir şekilde uyarmış bin yıllık kardeşliğimizin bozulacağından bahsetmiştik. Bugün görüyoruz ki Başbakan bizim o günlerde söylediğimiz çizgiye gelmiş durumdadır. Bu her ne kadar sevindirici bir gelişme olsa da yeterli değildir. Başbakan'ın bu açıklamalarında samimi olmasını, etnik fitnenin tuzağına düşerek mesafe alınamayacağını idrak etmiş olmasını umut ve temenni ediyoruz.

Terör sorununun yanlış teşhisiyle ilgili yaklaşık on yıldır süregelen sakat zihniyet milletimize çok zarar vermiş, çok sayıda vatan evladının şehit düşmesine neden olmuştur.

Son günlerde artan hunhar terör saldırılarının ve teröristle kucaklaşma cüretinin asıl nedenini açılım denen ihanet projesinde aramak gerekmektedir. Başbakan bu projeden vazgeçtiklerini bir an önce ilan etmelidir.

Türk milleti AKP hükümetinden terörle kararlı ve milli bir mücadele beklemektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi, AKP samimi olduktan sonra; bölücülük ve terörle mücadelede desteğini ve yardımını hiçbir zaman esirgemeyecektir.

Türkiye'nin milli birliğine ve ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne kastetmeyi amaçlayan hainler çok iyi bilmelidir ki, Türk milletinin azim ve kararlılığı karşısında alçak emellerine hiçbir şart altında ulaşamayacaklar ve kendilerini bekleyen hazin akıbetten kurtulamayacaklardır.

Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralıların da bir an önce sağlıklarına kavuşmasını niyaz ediyorum."


Kaynak: mhp.org.tr http://goo.gl/ORJCw


Bu haber 625 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,966 µs