En Sıcak Konular

TÜRK OCAKLARI: ''TÜRK MİLLETİ'NİN SABRINI SINAMAYIN!''

21 Ağustos 2012 10:40 tsi
TÜRK OCAKLARI: ''TÜRK MİLLETİ'NİN SABRINI SINAMAYIN!'' Türk milletinin sabrını sınayan teröristler ve onların iplerini ellerinde tutan odaklar iyi bilmelidir ki, Türk milleti derin tarihi ve sağduyusuyla böyle oyunları bozacak ve vatanın birliği ve bütünlüğünü her halükârda muhafaza edecek güce sahiptir.

Gaziantep'teki Bombalı Saldırı Hakkında Basın Açıklaması 

Türk milletinin ve bütün Müslümanların hiçbir mukaddes değerine saygısı olmayan eli kanlı terör örgütü, mübarek Ramazan Bayramının ikinci gününde (20 Ağustos 2012)  Gaziantep şehrimizde gerçekleştirdiği menfur saldırıyla yine çoluk çocuk demeden masum insanlarımı katletti.

Bu saldırı terörün kanlı yüzünü, bölücülerin insanlıktan nasipsiz caniler olduğunu bir kez daha gözler önüne sererken PKK ve sivil uzantılarıyla müzakere ederek bu meseleyi çözeceklerini düşünenlerin nasıl bir yanılgı içinde olduklarını da açıkça ortaya koymuştur.

Dağlarda Mehmetçiğe pusu kuran teröristleri kucaklayan sözde milletvekillerinin, bölücü dilin medyadaki borazanlarının bu saldırı karşısında hicap duymalarını, üzülmelerini beklemek safdilliktir. Yargısı, yürütmesi ve yasamasıyla Türkiye’yi yöneten bütün kesimler bir müddettir yoğunlaşarak devam eden bu saldırıların nihai hedefinin Türkiye’yi bölmek olduğunun farkında olarak hukuk devletinin icaplarını yerine getirmeli, teröristlerle kucaklaşanlar ve onları destekleyenler hakkında mevcut hukuk sistemini işletmelidir.

Türk milletinin sabrını sınayan teröristler ve onların iplerini ellerinde tutan odaklar iyi bilmelidir ki, Türk milleti derin tarihi ve sağduyusuyla böyle oyunları bozacak ve vatanın birliği ve bütünlüğünü her halükârda muhafaza edecek güce sahiptir.

Menfur saldırıyı gerçekleştiren piyonları, onların sözde sivil uzantılarını ve hepsinin arkasındaki odakları nefretle kınıyor, saldırıda şehit olanlara rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Gaziantep'teki menfur saldırının ertesi günü Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Güzelyazı köyüne giderken kazada hayatlarını kaybeden 9'u asker, 1'i korucu şehitlerimize de Allah'dan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.

Prof. Dr. Mehmet ÖZ
Türk Ocakları Genel Başkanı


Kaynak: turkocagi.org.tr http://turkocagi.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=4185:gaziantepteki-bombal-saldr-hakknda-basn-acklamas-21-austos-2012&catid=36:basinaciklama&Itemid=256 


Bu haber 665 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,086 µs