En Sıcak Konular

''VAHŞİ''LEŞEN BAZI MÜSLÜMANLARA ÇAĞRI

18 Ağustos 2012 14:16 tsi
''VAHŞİ''LEŞEN BAZI MÜSLÜMANLARA ÇAĞRI “KAFİR BATI’NIN” Arap coğrafyasına bahar ve özgürlük getireceğine inanan, masum insanları kıtır kıtır kesen katilleri “Allah adına!” alkışlayan, “Suriye’nin öz evlatları” diyerek bunları taltif edenler bilmeli ki...

"Vahşi"leşen bazı Müslümanlara çağrı

Hz. Hamza'nın şahadeti İslam tarihinin en acı olaylarından biridir. Belki de ikinci bir Kerbela olarak adlandırılacak kadar vahşi bir olaydır. Hiç unutmamamız gereken bir olaydır. 
Hz. Hamza, Bedir Savaşı'nda Tuayme adlı bir kâfiri öldürmüştü. Bu adamın Cubeyr Bin Mutim isimli bir kardeşi vardı. Kardeşinin ölümüne çok üzülmüştü. İntikam ateşiyle yanıyordu. Kölesi olan Vahşi'yi çağırdı. Ona dedi ki "Eğer Hamza'yı öldürürsen seni özgür bırakırım." 
Vahşi, özgür bırakılma vaadine çok sevinmişti. Ebu Süfyan'ın hanımı Hint de babasını ve amcasının intikamı için Vahşi'ye büyük vaatlerde bulunmuş, altın ve para vereceğini söylemişti. 
Uhud Savaşı'nda beklenen an gelecekti. Bir kayanın arkasına saklanan Vahşi, önüne çıkan küffarı ot biçer gibi öldüren Hz. Hamza'ya pusu kurduğu yerden mızrağını fırlattı. Mızrak tam böğrüne saplandı Hz. Hamza'nın. Oracıkta şehit düşecekti. 
Ama asıl acı tablo bundan sonra başlayacaktı. Vahşi, Hz. Hamza'nın yanına yaklaşıp karnını yaracak, ciğerlerini çıkaracak, Hind Bin Utbe'ye getirecekti. Rivayetler, Hind'in Hz. Hamza'nın ciğerlerini ağzına alıp çiğnediğini anlatır. 
"Özgürlük uğruna", Hz. Hamza'yı öldürüp ciğerini sökerek Hind'e getiren Vahşi, daha sonra Müslüman olacaktı ama bu acı olay, "özgürlük ve para" uğruna bir insanın neler yapabileceğinin en dramatik örneklerinden biri olarak tarihte yerini alacaktı. 
Yazmamak için çok direndim ama her geçen gün en vahşi ölüm şekillerinin sergilendiği Suriye'deki kanlı günlerin nasıl "vahşi'leştiğini" bir kez daha anlatmaktan başka çare bulamadım. 
Suriye'ye "özgürlük" isteyen, kendilerine "Özgür Suriye Ordusu" adını veren ve üstelik "Müslüman" olan ve üstelik öldürdükleri masum sivilleri "Allahu Ekber" diye bağırarak öldüren çapulcuların işledikleri vahşet geliyor gözlerimin önüne. 
Geçen yıl Temmuz ayında Suriye'ye yaptığım ziyarette bu "özgürlükçü çapulcuların" Hama'da saldırıp yerle bir ettikleri devlet binalarında öldürdükleri asker ve memurların nasıl katledildiklerine dair görüntüleri izlemiştim. Hala o vahşet gözümün önünden gitmiyor. Öldürülen askerlerin kiminin kafatası yarılıp beyni çıkarılmış, kiminin bağırsakları kesilip iç organları dışarı atılmış, kiminin gözleri oyulmuştu. Bu görüntüleri hala arşivimde saklıyorum. 
Daha sonra "özgürlük" savaşçılarının gücü ve kendilerine verilen destek artınca vahşetin daha katmerlisi çıktı karşımıza. Her gün sosyal paylaşım sitelerinde ve haberlerde izlediğimiz inanılmaz vahşet görüntüleri. 
Halep'te ele geçirdikleri posta binasındaki memurları binanın en üst katından diri diri aşağı atarak öldüren, sokakta ele geçirdikleri bir sivili "Esad yanlısı" diye sorgusuz sualsiz kafasına kurşun sıkarak katleden, sırf korku salmak için kendilerine karşı gördükleri kişilerin boğazını "Allahu Ekber" diyerek kıtır kıtır kesen yobaz Müslümanlar var Suriye'de. 
Özgürlük istiyorlar! 
Türkiye'nin desteği ile özgürlük istiyorlar. 
Bir Müslüman için utanç manzaraları. 
Bu rezalet, bu katliam, bu vahşet, bu "modern Vahşi'lerin" özgürlük adı altında yaptıkları katliam, Türkiye'deki birçok camide hoca efendilerin vaazlarında "dualarla kutsanıyor."  Camilerimizde "Yarabbi Suriye'de kâfirlere karşı Müslüman kardeşlerimizi muzaffer eyle" diye dualar ediliyor. 
Esad'ın ordusu kâfir, diğer katiller Müslüman! 
Yanlış anlaşılmasın mesele Esad ya da şu bu değil, yukarıda anlattığım vahşi tavrı Esad'ın ordusu da gösteriyorsa bizim Müslüman olarak hiçbir ayırım yapmadan hepsine "Allah belanızı versin" demek düşer. 
Ama biz "çok yüce politikalarımızdan" dolayı sadece "Özgür Suriye Ordusuna" dua eden Suriye'nin resmi güçlerine sırf ABD böyle istiyor diye beddua eden silah veren destek veren garip bir ümmet haline geldik. 
Bu kan ve vahşet ortamında eli kanlı "vahşi sürüsünü" çılgınca destekleyen, "KAFİR BATI'NIN" Arap coğrafyasına bahar ve özgürlük getireceğine inanan, masum insanları kıtır kıtır kesen katilleri "Allah adına!" alkışlayan, "Suriye'nin öz evlatları" diyerek bunları taltif edenler bilmeli ki, "Vahşi", Müslüman olmasın rağmen 1387 yıldan beri Hz. Hamza'nın ciğerini söken kişi olarak anılıyor; 
Ya siz ne ile anılacaksınız? 
Ey ümmeti Muhammed, siz ne ile anılacaksınız? 

Muharrem Bayraktar - Yeni Mesaj

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12002700/-vahsi-lesen-bazi-muslumanlara-cagri/muharrem-bayraktar



Bu haber 637 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,417 µs