En Sıcak Konular

AYGÜN NEREYE KOŞUYOR CHP'NİN ''ULUSALCILARI'' NEREDE?

18 Ağustos 2012 14:05 tsi
AYGÜN NEREYE KOŞUYOR CHP'NİN ''ULUSALCILARI'' NEREDE? CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, terör örgütünün propagandasından farksız açıklamalarına devam ediyor. CHP'de de Aygün krizi yaşanıyor.

Aygün nereye koşuyor

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, terör örgütünün propagandasından farksız açıklamalarına devam ediyor. CHP'de de Aygün krizi yaşanıyor.
 
PKK'lı teröristlerce arabası durdurularak kaçırılan Aygün'ün, serbest bırakıldıktan sonraki açıklamaları tıpkı kaçırılışında olduğu gibi bir çok soru işaretini de beraberinde getirdi. CHP milletvekili, kendisini kaçıran PKK'lılardan da şikayetçi olmadığı gibi onları övücü sözler de söylemeyi sürdürürken CHP'den istifa edeceği de Ankara kulislerinde konuşuluyor.
 
AYGÜN, yaptığı açıklamada, "Çocuklar saygılı ve düzeyliydiler. 2 günlük dağda kalışımı da onlara helal ediyorum. Çocuklardan kişisel zararım yok şikayetçi olmadım" dedi. Aygün'ün açıklamaları partisini de karıştırdı. Bazı isimler açıklamayı parti politikaları ile çelişir buldu. 'PKK'yı sempatik gösteren ifadeler'değerlendirmesi yaptı. 

PKK'lı teröristlerce arabası durdurularak kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün, serbest bırakıldıktan sonraki açıklamaları tıpkı kaçırılışında olduğu gibi bir çok soru işaretini de beraberinde getirdi. CHP milletvekili, kendisini kaçıran PKK'lılardan da şikayetçi olmadığı gibi onları övücü sözler de söyledi.Aygün'ün CHP'den istifa edeceği de Ankara kulislerinde konuşuluyor

"KANDİL'E GÖTÜRMEKTEN VAZGEÇTİLER"

Habertürk TV'de ekranlara gelen 'Türkiye'nin Nabzı'programına konuşan Hüseyin Aygün "Benimle planlanan görüşme yapılamadı.
Yoğun tepkiler, kayıp yakınlarının tepkileri ve girişimleri, kamuoyu, Alevi tabanı, sol ve sosyalist çevreler tepkileri sonuç verdi. Ben örgütün bu tepkilerden etkilendiğini ve Kandil'den yapılan bir değerlendirmeyle ellerinde saatli bombanın patlamak üzere olduğunu düşünüp kucaklarından attıklarını düşünüyorum.
Kandil'e götürülüp götürülemeyeceğimi bilmiyordum. Görüştürülmem gereken kişilerle görüştürülmeden, oraya ulaşmadan serbest bırakıldım. Demokratik kamuoyunun tepkisi bu sonucu verdi. Bana daha önce görüşmeler yapılacağını, hazır olmam gerektiğini söylediler" dedi.

ÇOCUKLAR SAYGILI VE DÜZEYLİYDİLER

Aygün, "En azından CHP'den istifa etmemi, karşılarında yer almamaya zorlayan bir tavır sözkonusuydu. Benimle muhatap olan arkadaşlar son derece düzeyli ve saygılıydılar. Oradaki çocuklar ne Taşkesen ne Karayılan'dır. Onlar yeni katılmış tertemiz insanlardı. Bu nedenle serbest bırakıldığımda örgütün olumsuz yaklaşımına rağmen, kan dökülmesine son verilmesi özlemini, o çocuklardan aldığım dilek ve temennilerimi dile getirdim. Onu şimdi de tekrar ediyorum" diye konuştu.

"O ÇOCUKLARDAN ŞİKAYETÇİ OLMADIM

Hüseyin Aygün," Savcıya 'iyi çocuklar'dediğim suçladım diye sosyal medyada eleştiriler var. Olay kamu düzenini ilgilendirdiği için gerçeği anlatmak, savcıya bildirmek için gidip 4 sayfalık ifade verdim. O çocuklardan şikayetçi değilim. Onların dağlardan inmesi, Kürt sorununun çözümü Türk toplumunun ortak dileği. 2 günlük dağda kalışımı da onlara helal ediyorum.. Çocuklardan kişisel zararım yok şikayetçi olmadım. Ama kamu düzeni olarak var. Benim kişisel olarak onlarla bir hüsumetim yok dedim. Onları kazanma adına şikayetçi olmadım " diye konuştu.



Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=25013


Bu haber 742 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,033 µs