En Sıcak Konular

GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ SPOR: 3 - GALATASARAY: 0

23 Ocak 2008 21:14 tsi
GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ SPOR: 3 - GALATASARAY: 0 Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Galatasaray'ı 3-0 yenerek grup birincisi olarak çeyrek finale yükseldi.

Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu'nda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Galatasaray'ı 3-0 yenerek grup birincisi olarak çeyrek finale yükseldi. Karşılaşmanın gollerini, 23. dakikada Serkan, 45. ve 87. dakikada Sandro attı.Galatasaray aldığı bu mağlubiyete rağmen 7 puanla grubu ikinci tamamlayarak çeyrek finale yükseldi.

MAÇTAN DAKİKALAR :

22. dakikada Emre Güngör'ün topla ceza sahasına sokulan Sandro'yu formasından çekmesiyle Gençlerbirliği Oftaşspor, kaleyi karşıdan gören tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Serkan Atak'ın vuruşunda meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu. 1-0
33. dakikada ceza sahası sol çaprazında topla buluşan İbrahim'in sert şutunda kaleci Aykut, topu güçlükle çeldi. Kaleciden dönen topu defans uzaklaştırdı.
45. dakikada İbrahim'in ara pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Sandro, sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı. 2-0
45+2'de kazanılan serbest vuruşu kullanan Volkan'ın yerden sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

MAÇTAN DAKİKALAR :

46. dakikada Arda'nın uzak mesafeden sert şutunda kaleci Recep, topu son anda kornere çeldi.
52. dakikada ceza sahasında topla buluşan Serkan Atak'ın sağ çaprazdan sert şutunda kaleci Aykut topu üstten kornere çeldi.
57. dakikada ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Ümit Karan, pasını müsait pozisyondaki Barış'a çıkardı. Bu futbolcunun yerden sert şutunda kaleci Recep, topu iki hamlede kontrol etti.
80. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Sabri'nin sert şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.
87. dakikada gelişen Gençlerbirliği Oftaşspor kontraatağında Tozo'nun ara pasıyla buluştuğu topla ceza sahasına giren ve kaleci Aykut ile karşı karşıya kalan Sandro, aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-0

STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Hakan Sivriservi, İsmail Şencan, Nihat Samuk
GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞSPOR: Recep, Orhan, Giray, İlhan, Murat Kalkan  (Murat Selvi dk. 89 ?), Serkan Atak  (Hakan dk. 86), Olgay, Tozo, Sandro, Sterjovski, İbrahim  (Petkovic dk. 78)
YEDEKLER: Ulaş, Eren, Kadir, Cevher
TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir
GALATASARAY: Aykut, Sabri, Emre Güngör, Bouzid, Volkan, Barış, Mehmet Güven  (Servet dk. 46), Arda  (Mehmet Topal dk. 86), Carrusca  (Uğur dk. 52), Serkan Çalık, Ümit Karan
YEDEKLER: Orkun, Hakan Şükür, Nonda, İlker
TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
GOLLER: Serkan Atak (dk. 22), Sandro (dk. 45 ve 87)
SARI KARTLAR: Olgay (Gençlerbirliği Oftaşspor), Emre Güngör, Barış (Galatasaray)

FELDKAMP: OYUNDAN UTANÇ DUYDUM

ANKARA - Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, takımın oyunundan utanç duyduğunu belirterek, "Kendimizi büyük gördük ve maçı kaybettik" dedi.
     Fortis Türkiye Kupası grup son maçında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a 3-0 yenilen Galatasaray'ın teknik direktörü Feldkamp, maçtan sonra yaptığı açıklamada, maçta çok kötü bir futbol oynayarak yenildiklerini söyledi.
     Antrenör olarak kadro sıkıntısı yaşadığını belirten Feldkamp, bir sonraki maça da bu oyuncularla çıkacağı için tek tek futbolcuları değerlendirmek istemediğini kaydetti. Transfer süresinin bitmesine bir hafta kala hala transfer yapılacağına inancını koruduğunu belirten Feldkamp, yöneticilerin de bu yönde çalıştığını ifade etti.
     Feldkamp, sakat futbolcuların takıma katılmaları halinde de transfere ihtiyacı olduğunu vurguladı. İki kontrataktan gol yediklerini belirten Feldkamp, "Sahada anlaşmazlıklar oldu. Oyuncularım sanırım dalgındılar" dedi.
     Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise "Grupta gösterdiğimiz performansı çeyrek finalde de göstereceğimize inanıyorum. Haklı bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.
     Bu arada Galatasaray Kulübü Başkanvekili Adnan Polat, maçın bitiş düdüğü çalmadan seyircilerin tepkileri üzerine tribünü terk etti.

 



Bu haber 402 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,463 µs