En Sıcak Konular

VATANDAŞ GELİRDEN NASİPLENEMİYOR

7 Ağustos 2012 15:26 tsi
VATANDAŞ GELİRDEN NASİPLENEMİYOR Her fırsatta kişi başına düşen milli gelirin 10 bin doları aştığı ifade ediliyor ama vatandaş açısından değişen bir şey yok.

Vatandaş için değişen bir şey yok!

Her fırsatta kişi başına düşen milli gelirin 10 bin doları aştığı ifade ediliyor ama vatandaş açısından değişen bir şey yok. 10 sene önce olduğu gibi Kütahya'da yapılan erzak dağıtımında yine izdiham yaşandı! 

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yapılan erzak dağıtımında izdiham yaşandı. Gıda paketi alabilmek için adeta birbirleriyle yarışan ihtiyaç sahibi kadınlar kendilerini görüntüleyen gazetecilere de tepki gösterdi. Başta Başbakan Erdoğan olmak üzere hükümet kurmayları her fırsatta 'kişi başına düşen gelirin 10 bin doları aştığı' zikredip dursa da, vatandaş açısından eskiyle karşılaştırıldığında değişen bir şey bulunmuyor. 10 yıl önce fakir olan vatandaş, yine 40-50 TL'lik erzak için birbirine giriyor.

Vatandaş gelirden nasiplenemiyor!

Kütahya'da ihtiyaç sahibi ailelere giyim ve gıda yardımı yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi, yardımlarına Ramazan ayında da devam ediyor. Hayırseverler tarafından kendilerine ulaştırılan giyim ve gıda ürünlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Kadın Meclisi Ramazan ayı olması dolayısıyla erzak paketi dağıtımı yapıyor. Muhtarlıklarca tespiti yapılarak oluşturulan sisteme kaydedilen ihtiyaç sahipleri ellerindeki kayıt evrakı ile yardımın dağıtıldığı Kent Konseyi Kadın Meclisi merkezine koştu. Ramazan ayı dolayısıyla haftada iki gün erzak paketi dağıttıklarını da ifade eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mine Ağarı, oluşan izdihamda gereksiz tartışmaların yaşanmaması ve izdihamın ileri boyutlara taşınmaması için kendilerine yardımcı olmaları için zaman zaman Zabıta ekiplerinden destek aldıklarını da sözlerine ekledi. Kütahya Merkez Pazaryeri Balık Pazarı yanında bulunan Kent Konseyi Kadın Meclisi Yardım Merkezine akın eden çok sayıda vatandaş izdihama neden olurken bazı ihtiyaç sahibi kadınlar da yardım dağıtımını görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. Diğer yandan Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından haftada iki gün olmak üzere her dağıtımda yaklaşık 100 paket gıda paketi dağıtımının yapıldığı bildirildi.


Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?haber,657792/vatandas-icin-degisen-bir-sey-yok


Bu haber 646 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,241 µs