En Sıcak Konular

''F TİPİ'' HASTALIK

7 Ağustos 2012 15:13 tsi
''F TİPİ'' HASTALIK "F Tipi" hastalık bedeni bir hastalık değil, itikadi bir hastalıktır.

"F Tipi" hastalık

"F Tipi" örgütlenmeyi herkes duymuştur, biliyordur. Devlet içinde her türlü "Sızıntı" sonucunda oluşan "Sıkıntı" bu örgütlenmelerle irtibatlandırılır. Ama artık eskide kaldı bu sızıntı filan, çünkü devlet teslim alınmış durumda. Her türlü sızıntılar sona ermiştir. Ele geçirilmiş olana neden sızılsın ki? Ben Başka bir tehlikeden bahsedeceğim, bir hastalıktan "F Tipi" hastalık… 
"F Tipi" hastalık bedeni bir hastalık değil, itikadi bir hastalıktır. Bu da şu demektir; bedeni hastalıklar kişinin ahretini tehdit etmez, ancak itikadi ve manevi hastalıklar İnsanın ahretini yok eder, cehennemi boylamasına sebep olur. 
"F Tipi hastalık" nasıl bulaşır? 
Bu hastalık "F Tipi Cemaat" içinde olan insanlar ile arkadaşlık, dostluk neticesinde kolayca bulaşır. Ayrıca "F Tipi yayınlar" hastalığın başlıca bulaşma sebepleridir. 
Bu tür neşriyatlar mikrop taşıdığından asla ellenmez. Tecrübe ile sabittir, kapı önlerine konan onlarca gazeteye bir seferinde el sürmem sonunda, arif bir insanın fırçasını afiyetle yedim, o gün bu gün tövbe bu gazeteye elimi sürmem. 
"F Tipi" diziler ve haberler hastalığın en çok bulaşma şekillerindendir. Mesela izlediğiniz bir dizide bir gayrimüslimi iyilik meleği olarak görebilir, Müslüman'ı ise kalpsiz, duygusuz görerek gayrimüslim'i Cennet'e Müslüman'ı ise Cehennem'e koyabilirsiniz, çünkü izlediğiniz dizinin hedefi bu. 
 Zihninize gayrimüslimin cennete girmesi gerektiği inancı yerleşmiş olur. İşte bu mikropla "F Tipi" hastalığa yakalanmış, imanınızı kaybetmiş olursunuz. 
"F Tipi" haber izliyorsunuz. "Efendim Suriye'de Esat yönetimi halkına zulmediyor, Başkan Obama Esat gitmelidir dedi." Bu haber karşısında Obama'nın ne kadar cici, Müslümanları zulümden kurtaran bir Sünni!, Esat'ın ise cami yakan, Sünni düşmanı bir Şii olduğunu düşünüyorsunuz, işte mikrobu kaptınız. 
Çocuğunuz üniversiteyi kazandı, çok sevinçlisiniz. Yemedi yedirdiniz, içmedi içirdiniz ve götürüp "F Tipi Yurda" teslim ettiniz. On beş tatilde çocuğunuz geldi, size "Yahudi ve Hıristiyanlarında cennetlik" olduğunu savunuyor. Tertemiz giden evladınız mikrop kaparak eve dönmüş. Ya mikrop sizi de hasta edecek yahut çocuğunuzu karantinaya alacaksınız. 
"F Tipi" hastalığın belirtileri nelerdir? 
Hastalık insanın yüzünde bir solgunluk ve muhabbetsizlik bırakır. Sanki yüz derisinin altında bir karanlık ve duman söz konusudur. İmanın bıraktığı aydınlık ve duruluk gitmiş, karışık ve buruşukluk gelmiştir. 
İbadetleri hafife almak, bıyıksızlığı ilke edinmek, entel dantel ayaklarına yatarak dünya kardeşliğini savunmak, Müslüman-Haçlı savaşlarında Müslüman'ı suçlamak, "aptallar, zalimler, kafasızlar" gibi laflarla münafıkça gerekçeler uydurmak. 
Amerika'ya inanmak, güvenmek ve hak vermek. "Güçlü oldukları için yapılacak bir şey yoktur, kim gelse onları dinleyecek, onlarsız olmaz, büyük devlet, senin gücün nedir ki karşı çıkıyorsun?" tarzında bahanelerle gönlünü ve kafasını kiralamak bu hastalığın belirtileridir. 
Ayrıca takva insanları sık, sık diline dolamak, faizciliği çağın gereği görmek, kar payı veya nema kabul etmek, ayet ve hadislere  karşı tahammülsüz olmak. Yani ayet yada hadis dinleyince adeta kudurur, İncil yazım karakterli "sözler" duyunca uyuşturucu almış gibi gevşer. 
"F Tipi" hastalıktan nasıl korunur? 
Bu hastalık; sağcı, solcu, dindar herkese bulaşabilir ama bu konuda en şanslı olanlar solculardır. Çünkü onlar, kapsama alanında değiller, hele Alevileri hiç etkilemez, Ali sevgisi onlarda doğal bir antikora sebep olduğundan gönülleri dirençlidir. 
Mikroba karşı gelişmiş en iyi aşı, salih ameller işlemek ve salih kişilerle dostluktur. Sesli zikir bu mikrobu yakan en etkili ışın tedavisidir. Kalpte buğz ise, kalbin askerleri hükmünde olup, ruhi direnci sağlar. Ayrıca bu mikrobun kapsama alanından çıkmak, ilk yapılması gereken şeydir. 
"F Tipi" hastalığın çaresi imandır. Amerikan İslam'ının değil, Hz. Peygamberin getirdiği İslam'ın imanı ve sadece İslam'ın hak din olduğu gerçeğine inanan, sağlıklı iman, bu hastalığı yok edecek tek ilaçtır. 

Yusuf Karaca - Yeni Mesaj

 

Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12002579/-f-tipi--hastalik/yusuf-karaca


Bu haber 602 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,311 µs