En Sıcak Konular

'TERÖRİSTLER KORKU VE PANİK İÇERİSİNDE'

23 Ocak 2008 19:16 tsi
'TERÖRİSTLER KORKU VE PANİK İÇERİSİNDE' Terörle Mücadele Yüksek Kurulu toplantısında,TSK'nın, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonların sonuçlarının değerlendirildiği bildirildi.

ANKARA - Terörle Mücadele Yüksek Kurulu toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonlar sonucu, terör örgütünün artık söz konusu bölgede kendisini güvende hissetmediğinin, teröristlerin korku ve panik içerisinde olduğunun değerlendirildiği bildirildi.
     Başbakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Terörle Mücadele Yüksek Kurulunun bugün Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek'in başkanlığında toplandığı belirtilerek şunlar kaydedildi:
     ''Toplantıda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütünün varlığına karşı gerçekleştirdiği operasyonlar sonucu, terör örgütünün artık söz konusu bölgede kendisini güvende hissetmediği, teröristlerin korku ve panik içerisinde olduğu değerlendirilmiştir.
     Terörle mücadele çerçevesinde sürdürülen faaliyetler ile önümüzdeki dönemde alınması gereken diplomatik, ekonomik, sosyal ve diğer önlemler ile izlenecek yöntemler görüşülmüştür.
     Çocukların terör ve suç örgütlerince istismar edilmelerinin önlenmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alınmıştır.
     Amonyum nitrat içeren gübrelerin patlayıcı madde yapımında kullanımı ve alınması gereken tedbirler gözden geçirilmiştir.
     Yapılan değerlendirmeler neticesinde; birlik ve beraberliğimizi hedef alan terör saldırıları karşısında; milletimizin her zaman olduğu gibi sağduyusunu koruyacağına olan inanç teyit edilmiş ve terörle mücadelede, devletimizin tüm kurumlarının çalışmalarını anlayış birliği içerisinde ve kararlılıkla sürdüreceği vurgulanmıştır.''


Bu haber 361 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,783 µs