En Sıcak Konular

YENİÇAĞ YAZARINDEN TAHLİYE OLAN ÜLKÜCÜLERE YÖNELİK ''LİNÇ''E VERYANSIN

17 Temmuz 2012 23:23 tsi
YENİÇAĞ YAZARINDEN TAHLİYE OLAN ÜLKÜCÜLERE YÖNELİK ''LİNÇ''E VERYANSIN Yeniçağ Yazarı Mustafa Aslan,3. yargı paketi kapsamında tahliye edilen ülkücülere karşı medyanın başlattığı linçe çok sert ifadelerle cevap verdi. İşte o yazı

Baylar!

Hiç digergamlığı yani empatiyi denediniz mi?

Siz; güvenlik güçlerince öldürülen yoldaşlarınıza "kahraman" demediniz mi? Arkadaşları mermilerle delik deşik olarak can verirken roketlenen aynı binanın samanlığından sağ çıkan birini de kahramandan sayıp bölücülerin listesinden Meclis'e taşımadınız mı?

Birinci 12 Eylül öncesinde de; fraksiyon çatışmalı kavgalarında, kendileri öldürüp "Devrim Şehidi" diyerek cenazeler taşıyanları, milleti tahrîk edenleri alkışlamadınız mı?

Birinci 12 Eylül öncesi, sayısız MHP İl-İlçe başkanlarını, çoluk çocuklarıyla; sadece babası ülkücü olduğu için çocukları insafsızca, vahşîce katleden vahşilere sahîp çıkmadınız mı?

Siz; yıllarca Mehmetçiğe, Polise, öğretmene, ebeye-hemşireye, doktorlara, imamlara, yol işçilerine saldırıp şehît eden; devletin yaptığı okulu, köprüyü, sağlık ocağını, iş makinalarını yakıp yıkan; kundakta bebekleri, kadın-erkek, yaşlı-genç demeden köylüleri katleden PKK'lılara; halk otobüsünde gencecik kızları yakan, park yerinde bomba patlatıp suçsuz günahsız vatandaşları katleden, askeri-polisi taşlayan, panzerlerde polisleri molotofla yakmaya uğraşan KCK'lıları, halk savaşçıları saymadınız mı?

Siz; "Kimse Kızmasın, Kendimi Yazdım" diye cuntacı askerlerle işbirliklerini, milleti tahrîk için orduevlerine bombalar koyduklarını, Filistin'de eğitilip geldikten sonra gladyo ile işbirliği yapan anarşistleri kahraman saydınız ve onların, emperyalist işbirlikçisi AKP'lilere verdikleri destekleri demokratça alkışlamadınız mı?

Sizin kahramanlar(!)ınızın desteklediği AKP ise; Habur'da PKK'lılara seyyar mahkemeler taşıyarak, davul zurna eşliğinde, -zorla- Pişmanlık yasası uygulamadı mı? Alkışlamıyor musunuz?

Biz ise milletle birlikte dişlerimizi sıkarak izliyoruz! Ayrıca tahsîsli ve güdümlü yaygın basın ve medyada, hep siz çalıp siz oynadınız! Bizi duymadınız, duyurmadınız!

Ne diyorsunuz? Sizinle millet adına savaşan biz değil miydik? Bizim de kahramanlarımız olmasın mı? Devlet gücünün yokluğundan analarımızı ağlatanların, analarını ağlatanları sevmeyelim mi?

Onlarca yıl sonra, zâlim bir bir devrin ceremesini çekerek bedelini ömürleriyle ödeyen Kahramanlarımız hürriyetlerine kavuşunca niye kudurdunuz? Niye ulusalcılarla Türk Milliyetçilerinin bir araya gelemediklerini, güç birliği yapamadıklarını hâlâ merak eden var mı? Solcular, devrimcilikten geçinenler, bölücü halkçılar; samîmiyet testinden hiç geçemediler, geçemiyorlar, geçemeyecekler!..


Yazının tamamını okumak için tıklayınız http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/yazargoster.php?haber=23419



Bu haber 987 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,644 µs