En Sıcak Konular

ŞIRNAK'TA 2 UZMAN ŞEHİT OLDU

16 Temmuz 2012 10:50 tsi
ŞIRNAK'TA 2 UZMAN ŞEHİT OLDU ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu

2 ay sonra baba olacaktı, şehit haberi geldi
 
ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu. İncebel Dağları'nda operasyon yürüten güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada yaralanarak Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılan Osmaniye nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Hasan Erzi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
 
Gaziantep nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Cevdet Deniz Özdemir'in (28) de şehit olduğu aynı çatışmada, 2 teröristin de ölü ele geçirildiği bildirildi.
 
BABA EVİNDİ YAS VAR
Şehit olan Uzman Çavuş Cevdet Deniz Özdemir'in Gaziantep'teki baba evinde büyük üzüntü yaşanıyor. Uzman Çavuş Özdemir'in (28) şehit olduğu haberi, Türkmenler Mahallesi Salih Danış Caddesi'nde oturan Özdemir ailesine, askeri yetkililer tarafından sağlık görevlileri nezaretinde bildirildi.
 
Yetkililer, oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Cuma Özdemir'i teselli etmeye çalıştı. Baba Özdemir önceki gün telefonda çok kısa süren bir görüşme yaptığı oğlunun, "Çatışma var" dediğini söyledi.
 Haber üzerine sinir krizi geçiren şehidin yakınlarına olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti. Şehit Özdemir'in, ailesinin 3 çocuğundan biri olduğu öğrenildi.
 
ÇOCUĞUNUN DOĞUMU İÇİN GELECEKTİ
 
Beytüşşebap ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Erzi'nin (26) Osmaniye'deki baba evinde de büyük üzüntü yaşanıyor.
 
Uzman Çavuş Hasan Erzi'nin şehit olduğu haberi, Osmaniye Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uğur Özbek tarafından merkeze bağlı Issızca köyündeki ailesine bildirildi.
 
Sağlık ekipleri, kocasının şehit olduğu haberini alınca fenalaşan 7 aylık hamile Sultan Erzi (23) ve babaanesi Döne Erzi'ye (76) müdahale etti. Şehit Erzi'nin, üvey annesi Fatma Erzi (47), "Nasıl kıydınız da vurdunuz bu çocukları. Dün aradığında 'anne iyiyim ben'dedi" diye ağıtlar yaktı.
 
Şehit Hasan Erzi'nin dayısı Fahri Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, "6 ay önce Hakkari'ye tayini çıktı. Eşi hem hamile hem de burada daha güvende olur diye yanında götürmedi. Bayramdan sonra çocuğunun doğumu için gelecekti" dedi.
 
Şehidin babası Yahya Erzi (56) ve kardeşleri, taziyeleri kabul etti.


Kaynak:ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=2-ay-sonra-baba-olacakti-sehit-haberi-geldi&id=24678


Bu haber 799 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,242 µs