En Sıcak Konular

BEBEKLERDEN SONRA ÇOCUK VE YETİŞKİNLER İÇİN DE OKYANUS SUYU SPREYİ

9 Temmuz 2012 22:49 tsi
BEBEKLERDEN SONRA ÇOCUK VE YETİŞKİNLER İÇİN DE OKYANUS SUYU SPREYİ Çocuklar için geliştirilen Bruno İzotonik Deniz Suyu Spreyi ve yetişkinler için Bruno Hipertonik Okyanus Suyu Spreyi Temmuz ayı itibariyle raflardaki yerini aldı.

Türk ilaç sektörünün lider firması Abdi İbrahim, ilk OTC markası Bruno bünyesinde oluşturduğu iki yeni ürünü ile büyümeye devam ediyor.

Çocuklar için geliştirilen Bruno İzotonik Deniz Suyu Spreyi ve yetişkinler için Bruno Hipertonik Okyanus Suyu Spreyi Temmuz ayı itibariyle raflardaki yerini aldı.

Gücünü insana verdiği değerden alan Abdi İbrahim, bebekler için günlük burun ve göz temizliğinde rahatlıkla kullanılan, serum fizyolojik ürünü Bruno Bebek'in ardından çocuklar ve yetişkinler için özel olarak geliştirdiği Bruno Çocuk ve Bruno Yetişkin deniz suyu spreylerini piyasa sürdü.

Temmuz ayı itibariyle raflarda yerini alan Bruno Çocuk ve Bruno Yetişkin deniz suyu spreyleri, günlük burun hijyeninin sağlanmasına yardımcı oluyor. Ailenin tüm bireylerine yönelik olarak geliştirilen Bruno'nun iki yeni ürünü, doğal içeriyle salgıların atılması suretiyle burnun yıkanarak temizlenmesini ve nemli kalmasını sağlayarak, rahatsızlık hissini en aza indirgiyor.

%,0,9 sodyum klorür çözeltisine eşdeğer olacak şekilde seyreltilmiş izotonik doğal deniz suyu içeren Bruno Çocuk İzotonik Deniz Suyu Spreyi, içeriğindeki sterilize deniz suyu sayesinde burun mukozasının doğal neminin sağlanmasını ve burunun güvenli şekilde temizlenmesini sağlıyor.
 
%2,2 oranında toplam tuz olacak şekilde hipertonik deniz suyu çözeltisi içeren Bruno Yetişkin Hipertonik Deniz Suyu Spreyi ise seyreltilmiş oranda %100 oranda deniz suyu ve saf su içeriyor.
 
Bruno Yetişkin Hipertonik Deniz Suyu Spreyi, 2 yaşın üzerindeki tüm çocuk ve yetişkinlerde güvenle kullanılabilirken, yüksek konsantrasyondaki tuz içeriği sayesinde burundaki salgının temizlenmesini ve tıkanıklığın giderilmesini sağlıyor.
 
Tüm aile bireylerinin kullanabileceği Bruno ürünleri ile burun tıkanıklığı sorunu sona eriyor, burunlar artık rahat nefes alıyor.
 
ABDİ İBRAHİM HAKKINDA:

Abdi İbrahim, 1912 yılından bu yana güçlü vizyonu dinamik yapısı ve çağdaş bakış açısıyla toplum sağlığının iyileştirilmesi için çalışmaktadır. Türkiye ilaç sektörünün lideri olan Abdi İbrahim; 3.300'e yakın nitelikli insan gücüyle sektördeki en yüksek istihdamı yaratan ve en geniş satış kadrosuna sahip ilaç firmasıdır. Türkiye'nin akredite olmuş ilk Ar-Ge merkezini kuran Abdi İbrahim, her yıl cirosunun %5'ini Ar-Ge'ye ayırmaktadır.  Portföyündeki 150 marka, 350 milyon kutu üretim kapasitesi,14.500 paletlik lojistik işlem gücü ve 30'a yakın lisansör ile başarısını uluslararası platformlara da taşıyarak 20'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. İnsana ve çevreye duyarlılık bilinciyle hareket eden Abdi İbrahim 2010 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi Global Compact'a imza atarak, tüm faaliyetlerini güvenilirlik, şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkeleri ile yürütmektedir. 100. yılında "Akılcı İlaç Kullanımı Kampanyası"nı hayata geçiren Abdi İbrahim, kampanya ile toplum sağlığı ve ülke ekonomisi açısından önem taşıyan bilinçsiz ilaç kullanımı konusunda, toplumsal farkındalık düzeyini artırmayı ve uzun vadede davranış değişikliği yaratabilmeyi amaçlıyor.( www.abdiibrahim.com.tr) 

 

Kaynak: Ünite İletişim ve Tanıtım Hizmetleri (Tuğçe Oral)




Bu haber 3,516 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,544 µs