En Sıcak Konular

GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ'A ''AHLAKSIZ TEKLİF'' HAZIRLIĞI

23 Haziran 2012 10:14 tsi
GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ'A ''AHLAKSIZ TEKLİF'' HAZIRLIĞI Sarı-kırmızılı yönetimde projeye muhalefet eden Adnan Öztürk ve bazı yöneticilerin, TT Arena Stadı karşılığında, Beşiktaş’tan basketbolda Euroleauge hakkını istemeye hazırlandığı öğrenildi.

'Euroleague'i bize verin'

Sarı-kırmızılı yönetimde projeye muhalefet eden Adnan Öztürk ve bazı yöneticilerin, TT Arena Stadı karşılığında, Beşiktaş'tan basketbolda Euroleauge hakkını istemeye hazırlandığı öğrenildi. Cim-Bom olumlu yanıt alırsa potadaki bütçeyi artıracak

Beşiktaş'ın, Türk Telekom Arena Stadı'nda oynamasına izin verilip verilmemesiyle ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Galatasaray, Beşiktaş'ın TT Arena talebine şok bir yanıtta bulunmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetimde, stadın Kartal'a verilmesine karşı çıkan Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ve diğer muhalif isimlerin aralarında yaptıkları toplantılarda flaş bir konunun gündeme geldiği öğrenildi. Buna göre Galatasaray, Arena'da oynamasına izin verirse, Beşiktaş'tan basketbolda Euroleauge hakkını isteyecek.
Türk Hava Yolları Euroleague'te, Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes ile beraber Eurocup'ta şampiyon olduğu için Beşiktaş, Türkiye'yi temsil etmeye hak kazanmıştı. Siyah-beyazlı ekibin mali yönden yaşadığı zorluklar ve Milangaz'ın sponsorluktan çekilmesiyle ezeli rakiplerinin durumunu kritik eden sarı-kırmızılılar, "Euroleague büyük organizasyon. Bunun için 15-20 milyon dolarlık bütçe gerekiyor. Madem Beşiktaş bizden stadımızı istiyor, o zaman onlar da Euroleuge hakkından feragat etsinler ve orta noktayı bulalım" diye görüş belirttiler.

Bütçe artacak
Galatasaray'ın bu isteğinin Euroleague organizasyonu tarafından kabul görmesi için Beşiktaş'ın vazgeçmesinin yeterli olmadığı, aynı zamanda ana sponsor Türk Hava Yolları'nın da devreye girmesi gerektiği belirtildi. Euroleuge yönetiminin bu konuda esnek davranması da Galatasaray'ın isteğinde etkili oldu. Ergin Ataman'ı takımın , Murat Özyer'i ise şubenin başına getiren  Cim-Bom'un, Euroleague katılım hakkı alması durumunda bütçesini artıracağı ifade edildi.
Bu öneriye nasıl yaklaşacağı merak konusu olan Beşiktaş'ta, basketbola sponsor için Medicana ile anlaşma aşamasında olması ve takımın başına da Erman Kunter'i getirmesi Euroleage hazırlığı olarak yorumlandı. (NEVZAT DİNDAR - MİLLİYET)


Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ http://spor.milliyet.com.tr/-euroleague-i-bize-verin-/spor/spordetay/23.06.2012/1557696/default.htm?ShowPageSkin=1


Bu haber 740 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,359 µs