En Sıcak Konular

EN YETKİLİ İSİM İSTANBUL'UN TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜMÜ BULDU

19 Haziran 2012 22:38 tsi
EN YETKİLİ İSİM İSTANBUL'UN TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜMÜ BULDU Hafta başında köprüdeki tadilat ile başlayan trafik çilesine çare arayan İstanbullular'a en çarpıcı öneri Karayolları Genel Müdürü'nden geldi, kenti terk etmelerini tavsiye etti.

Trafik çilesine çözüm: İstanbul'u terk edin

Hafta başında köprüdeki tadilat ile başlayan trafik çilesine çare arayan İstanbullular'a en çarpıcı öneri Karayolları Genel Müdürü'nden geldi, kenti terk etmelerini tavsiye etti.

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde devam eden tadilatla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çalışmaların zorunlu olduğunu dile getiren Turhan'ın en ilginç sözleri bu sürede trafik çilesi çekmek istemeyen vatandaşlara yaptığı öneri oldu. Turhan, bu süreçten etkilenmek istemeyen İstanbullular'a kent dışına çıkmayı tavsiye etti.

"Üç aydan kısa sürede tamamlamaz mı?" eleştirilerine de yanıt veren Karayolları Genel Müdürü, "Çok da hızlı yapmak istemiyoruz. Çünkü tadilat yapılan şerit tabliyenin nem ve sudan etkilenmemesi gerekir. Uzun süre yağış altında kalırsa yapılan çalışma faydasız olur" diye konuştu.

Elden geçirilen çelik malzemelerde yapılan kumlama ve temizleme çalışmalarının zaman aldığını vurglayan Turhan, "Söktüğümüz malzemeleri hemen yerine koyamayız çünkü önce çeliğin pürüzlendirilmesi gerikiyor" dedi. Boğaziçi ve FatihSultan Mehmet Köprüsü'nün "dünyanın en iyi bakımı yapılan köprüleri" olduğunu öne süren Karayolları Genel Müdürü Turhan, çalışmalarının dört faz halinde süreceğini ve tadilatın ikişer şeritte yürütüleceğini bu süreçte de diğer 6 şeridin devamlı hizmette olacağını belirtti.


Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ http://gundem.milliyet.com.tr/trafik-cilesine-cozum-istanbul-u-terk-edin/gundem/gundemdetay/19.06.2012/1555901/default.htm


Bu haber 619 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,586 µs