En Sıcak Konular

GAVURUN BÜYÜK PLANI

11 Haziran 2012 14:26 tsi
GAVURUN BÜYÜK PLANI Suriye’de her geçen gün daha bir şiddetle patlayan bombalar ve akan kan, kriz planlamacılarının ne kadar usta olduğunu gösteriyor.

Gavurun planı büyük

Suriye'de katledilen masum sivillerle ilgili Suriye resmi makamlarından gelen hiçbir açıklamaya itibar edilmiyor. Beşar Esad, ağzıyla havada kuş kapsa bu katliamların Annan Planı'nın işlemediğini, işlemeyeceğini söyleyen küresel savaş çetelerinin işi olduğunu anlatamaz. 
Bu planları yapanların bir sonraki adımının "Suriye'ye müdahale ya da Esad'ın ülkeden ayrılıp batı kafalı birinin iktidara oturtulması" olduğunu, bunun için de "ha gayret biraz daha katliam ya da diğer ifadeyle "final katliamların" yapıldığını da anlatamaz. 
Bir ay önce Meltem TV'de yaptığım Diyalog programına katılan emekli albay ve akademisyen, Doç. Dr. Sait Yılmaz bu olanları "tane tane anlatmıştı." 
Demişti ki: 
"Ben de NATO karargâhında TSK subayı olarak çalıştım. Batlıların kriz yönetimini nasıl planladıklarını ve nasıl yönettiklerini çok iyi biliyorum. Şu anda madde madde planlarını uyguluyorlar. Suriye'de önce demokrasi getirmek adına muhalif grupları oluşturdular. Bunlara ciddi destekler verdiler. İkinci aşamada silahlı gruplar devreye girdi. Doğal olarak çatışmalar başlayınca, kan dökülünce BM'nin gözlemcilerini devreye soktular. Gözlemciler Suriye'yi gezecek ama sonuçta "işte gördünüz bu iş diplomasi ile olmuyor" diyerek Rusya ve Çin engelini bertaraf etmeye çalışacaklar. Son aşamada ise "altın vuruşu" yapmaya çalışacaklar. Yani kriz yönetiminde aşama aşama, madde madde her şey planlanmış durumda." 
Gerçekten de BM özel temsilcisi Kofi Annan'ın "Plan çöktü. Suriye, planı uygulamıyor" diye açıklama yapması da aslında bu oyunun bir parçası. 
Bu yazıyı yazdığım gün Suriye ordusu 30 askerini terör saldırılarında kaybetti. Tabutlar bir biri ardına kalkıyor. Ama BM heyetinin bu konuda tek bir kelime açıklaması yok. Ya da "vicdanlara sesleniyorum" diyen başbakanımız o tabutlardaki vicdanla hiç ilgilenmiyor. 
Bu "ilgilenmeme de planın bir parçası!" 
Şimdilik ABD'nin ve Avrupa'nın siyasi ve ekonomik tablosu Suriye'nin bombalanmasına imkân vermiyor. Esad'ın ülkeyi terk etmesi ihtimali üzerine yoğunlaşılıyor. "Suriye'ye gireriz, hesap sorarız, tampon bölge oluştururuz" diyen Türkiye bile Esad'ın gitmesi sonucunu zafer olarak görme noktasına geldi. 
Osmanlı'ya karşı ayaklanan Şerif Hüseyin'in oğlu Emir Faysal'ın İngilizlerin istekleri doğrultusunda kral ilan edilmesi gibi yine İngiliz-Fransız emperyalizminin hizmetinde bir modern kral ilan ederek Suriye'nin ipini çekmekte kararlılar. 
Suriye'de her geçen gün daha bir şiddetle patlayan bombalar ve akan kan, kriz planlamacılarının ne kadar usta olduğunu gösteriyor. 
Bütün bu olup biteni göremeyip ya da görüp susarak "aha işte bakın Suriye'de yine kan aktı, Esad gitmeli artık" diye haykıranlar, ha gayret Suriye'nin başına getirecekleri yeni Emir Faysal'ı da belirlemişlerdir bile. 
Bu gâvurun planı… 
Ama asıl hesabı olan Allah'ın (c.c) hesabını bilmiyoruz. 
"Muhakkak ki Allah hesabı çabuk görendir." (Ali İmran/199) 

Muharrem Bayraktar - Yeni Mesaj

 

KAYNAK: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12001917/gavurun-plani-buyuk/muharrem-bayraktar


Bu haber 635 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,166 µs