En Sıcak Konular

HOLİSTİK DOĞUM MÜZİK TERAPİ PROGRAMI -ÜCRETSİZ-

3 Haziran 2012 22:01 tsi
HOLİSTİK DOĞUM MÜZİK TERAPİ PROGRAMI -ÜCRETSİZ- Eğitmenleri arasında Mirhaber.com yazarı OP.DR. AYŞE DUMAN'ın da bulunduğu programda ,Müzikle stres veya kaygıyı azaltıp, annenin ruh halinde olumlu yönde değişiklik sağlarken bebeğin de huzurunun artması, kendini güvende hissetmesi sağlanıyor.

TÜMATA VE EMSEY HOSPITAL İŞBİRLİĞİ İLE HOLİSTİK DOĞUM MÜZİK TERAPİ PROGRAMI

ÜCRETSİZ

 
12 HAZİRAN 2012 SALI 
SAAT 12.00-14.00 
TÜMATA MÜZİK TERAPİ GRUBU İLE HAMİLELERE ÖZEL MÜZİK TERAPİ

SEVGİLİ ANNE ADAYLARI ÇOCUĞUNUZU DAHA DOĞMADAN MUTLU ETMEYE NE DERSİNİZ?

SAKİN VE HUZURLU BİR HAMİLELİK DÖNEMİ, KOLAY BİR DOĞUM VE RAHAT BİR BEBEKLİK DÖNEMİ İÇİN HAMİLELER VE ANNE KARNINDA MUTLU BEBEKLER İÇİN MÜZİKAL TERAPİ
 
Çocuğunuzun kişiliği,  mizaç, karakter ve yetenekler olmak üzere 3 kısımdan oluşur. Mizaç özellikleri doğuştandır ve "Can Çıkar Huy Çıkmaz" diye tanımladığımız özellikler bunlardır.
Çocuğumuzun mizaç özelliklerini kısmen kontrol edebildiğimiz tek dönem, hamilelik dönemidir. Sakin, huzurlu, stressiz bir şekilde geçirilen hamilelik dönemi, çocuğunuzun mizaç özelliklerinin olumlu yönde gelişmesini etkileyecektir. Bebekte ilk gelişen organ, kulaktır. Bu özellikten faydalanarak annenin ve bebeğin sağlıklı olması, yaşam kalitesinin artması için müziği kullanıyoruz.
Müzikle stres veya kaygıyı azaltıp, annenin ruh halinde olumlu yönde değişiklik sağlarken bebeğin de huzurunun artması, kendini güvende hissetmesi sağlanıyor. 

PROGRAM EĞİTMENLERİ: YARD. DOÇ. DR. RAHMİ ORUÇ GÜVENÇ / OP.DR. AYŞE DUMAN

PROGRAM YERİ: EMSEY HOSPITAL

ADRES: Çamlık M. Selçuklu C. No:20 Kurtköy/İstanbul

ÖNEMLİ NOT: Kontenjanımız Sınırlı Olduğundan Programa Katılmak İsteyenlerin 0 533 613 32 30 Nolu Telefondan Kayıt Yaptırması Gerekmektedir.

Bağcılar Caddesi, Ekşioğlu Özyener Detay Sitesi, A Blok D:6 Bulgurlu/Üsküdar/ İstanbul
Adresinden Servis Kalkacaktır.

Yard. Doç. Dr. Rahmi Oruç Güven

1948 yılında Kütahya Tavşanlı´da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü´nü bitirdi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Kliniği´nde, Prof. Dr. Ayhan Songar´ın yanında müzikle tedavi konusunda klinik psikoloji doktorası yaptı ve bu konuda tek uzman oldu. Daha sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Türk Musikisini Araştırma ve Uygulama Merkezi´ni kurdu. Ayhan Songar´ın emekli olmasından sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi´nden ayrılarak Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü´nde Türk Musikisini araştırma ve Tanıtma Birimi´nde öğretim üyesi olarak görev aldı. Bu görevden emekli oldu. Samanyolu Televizyonu´nda, Musikimizin Perde Arkası isimli on üç bölümlük bir seri program hazırlamıştır. Hemen bütün yerli ve pek çok yabancı tv kanalında canlı ve paket programları yayınlanmaktadır. Yerli ve yabancı basında çalışmaları ile ilgili yazılar yer almaktadır.

1998 yılı 24-28 şubat tarihleri arasında Başkurtistan Neftekamsk kentinde yapılan Dostluk Şarkısı Festivali´ne Rahmi Oruç Güvenç başkanlığında katılan Tümata grubuna üçüncülük ödülü verilmiştir.



Bu haber 1,024 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,952 µs