En Sıcak Konular

23 KULÜP TARAFTARINDAN DEMİRÖREN'E ORTAK ÇAĞRI

29 Mayıs 2012 16:50 tsi
23 KULÜP TARAFTARINDAN DEMİRÖREN'E  ORTAK ÇAĞRI Şike kararlarına öfke dinmiyor. Süper Lig, Bank Asya ve 1. Lig’deki 23 kulübün taraftarlarının oluşturduğu ‘Renklerin Kardeşliği Tribün Platformu’ federasyondan görevi bırakmasını istedi.

Futboldan elini çek Yıldırım Demirören!

Şike kararlarına öfke dinmiyor. Süper Lig, Bank Asya ve 1. Lig'deki 23 kulübün taraftarlarının oluşturduğu 'Renklerin Kardeşliği Tribün Platformu' federasyondan görevi bırakmasını istedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike kararlarının yankıları devam ediyor. Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'deki 23 futbol takımının bazı taraftar temsilcileri, Trabzon'da ortak basın açıklaması yaptı. Yaklaşık 50 taraftar temsilcisi, basın toplantısının yapılacağı salona asılan "bizim de söyleyecek bir sözümüz var" pankartının altında bir araya geldi. Renklerin Kardeşliği Tribün Platformu adına ortak basın açıklamasını okuyan 61 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Oral, Türk futbolunda 3 Temmuz 2011 sürecinde başlayan gelişmelerin taraftarlara büyük bir hayal kırıklığı yaşattığını belirtti. 

Figüran değiliz
Tribünde var olduğu söylenen şiddetin ve kirlenmişliğin asıl sorumlularının taraftarlar olmadığını belirten Oral, sözlerini şöyle sürdürdü:  "Futbol organizasyonundan sorumlu federasyon, olayların üzerine gidip suçluyla suçsuzu, haklıyla haksızı ayırması gerekirken bu görevini bir kenara bırakmış, adeta yapanın yanına kar kalmasını sağlayacak ortamı hazırlamak için üstün gayret sarf etmiştir. Bu gayretin en uç noktası ise Yıldırım Demirören başkanlığındaki TFF'nin 58. maddeyi, üstelik kulüplerin genel kurulda ret oyu vermelerine rağmen değiştirmesi olmuştur. Tribünler futbolun figüranları değil, başrol oyuncularıdır. Bizim de söyleyecek bir sözümüz var. Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi ve kurulları bir an önce futbolumuzdan elini çekip istifa etmelidir."


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=68048


Bu haber 932 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,168 µs