En Sıcak Konular

DEMİRÖREN BEŞİKTAŞ'TA TEK KURUŞUNU BIRAKMAYACAK

27 Mayıs 2012 15:37 tsi
DEMİRÖREN BEŞİKTAŞ'TA TEK KURUŞUNU BIRAKMAYACAK Beşiktaş’ı kendisine 104 milyon lira, toplamda da 482 milyon lira borçlandıran siyah-beyazlı kulübün eski başkanı parasını 5 eşit taksitte tahsil edecek.

Demirören, alacağından tek kuruş bırakmayacak

Beşiktaş'ı kendisine 104 milyon lira, toplamda da 482 milyon lira borçlandıran siyah-beyazlı kulübün eski başkanı parasını 5 eşit taksitte tahsil edecek.
Görevi bıraktığı kongrede, "Benden sonraki başkanlar almazsa ben de paramı istemem" diyerek kafa karıştıran futbol federasyonu başkanı Kartal'ı zorda bıraktı.

TFF Başkanlığı seçimleri arefesinde 104 milyon liralık alacağını hibe edebileceği yönünde izlenip yaratıp delegelerden kendisini ibra etmelerini isteyen Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulüpte harcadığı paraları senetle garanti altına aldı. Beşiktaş'ın dün yapılan divan kurulu toplantısında, Demirören'in alacağıyla ilgili de bilgi verildi. Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, kulübün toplam birleştirilmiş borcunun 482 milyon 295 bin 629 lira olduğunu belirtti. Tuncel, borcun 104 milyon 386 bin 762 liralık kısmının ise eski kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in alacağı olduğunu söyledi. Demirören'e, 100 milyon liralık 2 yıl içinde 5 eşit taksitte ödemeli senet verildiğini kaydeden Tuncel, senet başlangıç tarihinin 20 Ağustos 2012, son senedin tarihinin ise 20 Ağustos 2014 olduğunu ifade etti. Bu arada, kulübün, eski yöneticilerden Serdal Adalı'ya 9 milyon 828 bin 432 lira, Doğan Küçükemre'ye de 3 milyon 283 bin lira borcu olduğu ifade edildi. 

Rakiplerin gözünü korkuttu
Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerine iki gün kala yapılan Beşiktaş kongresinde istifa ettiğini, alacağını da, "Benden sonraki başkanlar almazsa ben de paramı istemem" diyerek delegelerin yönetimi ibra etmesini sağlamıştı. Geçen süreçte kulübü soktuğu borç batağının yanısıra kendi alacağı olan 104 milyon lira için suskun kalan Demirören, daha önce yaptığı açıklamada da, "O para 4 yaşındaki oğlum Cemal'in; her kuruşunu alırım. Benden sonra gelecek yönetim hesabını iyi yapsın" diyerek başkanlığa aday olacakların önünü kesmek istemişti. TFF başkanlığı sürecinde Beşiktaş Kulübü Başkanlığı'nı bırakan Yıldırım Demirören, yaptığı yanlış transferler ve ödediği tazminatlar yüzünden siyah-beyazlı kulübü rekor düzeyde borcun içine soktu. (Haber: Recep Şeker - YENİÇAĞ)


Kaynak: YENİÇAĞ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=67955


Bu haber 1,000 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,500 µs