En Sıcak Konular

TAYFUN HAVUTÇU: HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM

22 Mayıs 2012 10:27 tsi
TAYFUN HAVUTÇU: HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM Yeni teknik direktör arayışları medyaya yansıyınca istifa eden siyah-beyazlı ekibin çalıştırıcısı, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve “bazı yöneticileri” ağır dille eleştirdi.

Havutçu yönetimi bombaladı

Yeni teknik direktör arayışları medyaya yansıyınca istifa eden siyah-beyazlı ekibin çalıştırıcısı, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve "bazı yöneticileri" ağır dille eleştirdi.

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevinden istifa eden Tayfur Havutçu, başkan Fikret Orman'la birlikte değil, tek başına basın toplantısı düzenledi. İstifa sürecini değerlendiren Havutçu, "Beşiktaş uğruna yaşadığım 5 aylık tutukluluk sürecinde camiamızın desteği beni ayakta tuttu. Beşiktaşlılık duruşundan asla vazgeçmedim. Sahadaki teknik direktöre karışmak gibi bir şeyi asla yapmadığım gibi, bu tür spekülasyonlara Beşiktaş'a zarar gelmemesi için cevap bile vermedim. Takımın arka arkaya maçlar kaybettiği bir dönemde başkan Fikret Orman'ın samimiyetine güvenerek görevi kabul ettim Ancak 1 buçuk yıllık anlaşmayı ve görev başındaki teknik adamı yok sayarak bazı yöneticiler hoca arayışına giriştiler. Bunun basına yansımasından da gocunmadılar" dedi.

Hayal kırıklığı yaşadım
Bazı yöneticilerin kulübe maddi ve manevi destek sağlamak yerine zamanlarını basına demeç vermek için geçirmelerinin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirten Tayfur Havutçu şöyle konuştu: "Kendilerine yardımcı ve destek olmaya çalışırken ne yazık ki onlar daha maçlar oynananırken arayışlara girdiler. Taraftarın benden daha fazla konuşmamı beklediğini biliyorum. Ancak benim Beşiktaşlılık duruşuna uymayan bu konularda konuşmam söz konusu değil. Özetle bu süreçte devamlılığı sağlamak için uğraştım. Oyuncu arkadaşlarımına teşekkür ediyorum. Hepsini takım arkadaşım olarak görüyorum." (Haber : Recep Şeker-YENİÇAĞ)


kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=67716


Bu haber 1,008 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,092 µs