En Sıcak Konular

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TERMAL OTELİ HİZMETE GİRDİ

11 Mayıs 2012 21:15 tsi
TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TERMAL OTELİ HİZMETE GİRDİ Güral Afyon, termal tatili yeni bir anlayışla sunarak ülkemizde ve dünyada daha geniş kitlelere yayılmasını sağlayacak özelliklere sahip.

Türkiye termal turizm gelişiyor

NG Hotels and Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Türkiye'nin ilk kez 200 milyar Euroluk dünya termal turizm pazarından Güral Afyon ile pay alacağını ifade ederek, "Hedef kitlemiz Avrupa ve Orta Doğu halkları" dedi 

NG Grubu'nun üçüncü oteli olan Güral Afyon Wellness and Convention hizmete girdi. NG Hotels and Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, 200 milyar Euro büyüklüğünde olan dünya termal pazarından şu ana kadar Türkiye'nin hiç pay almadığını söyledi. Gür, "Güral Afyon ile Türkiye ilk kez termal turizm pazarından pay alacak. Hedef kitlemiz Avrupa ve bu tür turizme ilgi duyan Orta Doğu halkları" dedi.

29 Ekim'de Afyon'da açılması planlanan havaalanı ile termal turizm meraklısı yabancı turist sayısında artış beklendiğini belirten Gür, Güral Afyon'un aynı zamanda fizyoterapi merkezi olarak da hizmet vereceğini söyledi. Gür sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'de termal alanda yüzlerce tesis var. Afyon'da 9 bin 500 metrekarelik termal alanıyla bölgenin en büyük tesisini inşa ettik. Yerli turistler gibi Avrupalı turistlerin de artık güney sahillerine gider gibi Güral Afyon'a geleceğini göreceğiz. Çünkü dünya, termal turizmin önemini keşfetti. Yabancı turistler, deniz turizmi yerine dinlenebilecekleri bir tatil arayışındalar."

Güral Afyon 428 oda ile aynı anda 1.028 kişiye hizmet sunabilecek. İlk etapta 265 kişinin istihdam edildiği otelde, açılış öncesi personel eğitimlerine büyük önem verildi. Personelin yaklaşık yüzde 50'si iş tecrübesi bulunmayan adaylar arasından seçilerek, personel başına 25 gün olmak üzere toplam 6.710 gün eğitim verildi.

Türkiye'nin en büyük termal oteli

Güral Afyon Wellness and Convention, Türkiye'nin en büyük termal oteli olmasının yanında, en konforlu otellerinden biri olarak da planlandı. Güral Afyon, termal tatili yeni bir anlayışla sunarak ülkemizde ve dünyada daha geniş kitlelere yayılmasını sağlayacak özelliklere sahip. Örneğin Güral Afyon'da çocuklu ailelerin rahatı için özel aile odaları, açık ve kapalı havuzlar, su kaydırakları, çocuk restoranı ve çok büyük bir eğlence merkezi bulunuyor.


Kaynak: YENİ MESAJ GAZETESİ http://www.yenimesaj.com.tr/?haber,655909/turkiye-termal-turizm-gelisiyor


Bu haber 1,099 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,840 µs