En Sıcak Konular

FATİH ERBAKAN: ''28 ŞUBAT'LA HESAPLAŞMAK BÖYLE OLMAZ''

25 Nisan 2012 22:51 tsi
FATİH ERBAKAN: ''28 ŞUBAT'LA HESAPLAŞMAK BÖYLE OLMAZ'' ''28 Şubat'la hesaplaşmak D8 Projesi'ni canlandırmakla, İslam birliğini kurmakla, büyük İsrail projesine karşı durmakla, Kıbrıs davasından taviz vermemekle, dış güçlerden bir kuruş borç almamakla, onlara bir kuruş faiz ödememekle olur''

'28 Şubat'la hesaplaşmak böyle olmaz'

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, ''28 Şubat'la hesaplaşmak D8 Projesi'ni canlandırmakla, İslam birliğini kurmakla, büyük İsrail projesine karşı durmakla, Kıbrıs davasından taviz vermemekle, dış güçlerden bir kuruş borç almamakla, onlara bir kuruş faiz ödememekle olur'' dedi. 

Erbakan, partisinin Üsküdar Gençlik Kolları'nca Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''Gençlik Şöleni''nde yaptığı konuşmada, 40 yıldan fazla zamandır 6 milyardan fazla insanın saadeti için çalıştıklarını ve bu çalışmaları bir ibadet olarak yaptıklarını söyledi.
Saadet Partisi'nin, diğer 60 partiden biri olmadığını belirten Erbakan, ''Saadet Partisi, 61. parti değildir. Bizler milli görüşcüler olarak ihaleci, rantiyeci, dış güçlerin işbirlikçisi ve hizmetkarı, dış güçlerin yazdığı senaryonun oyuncuları değiliz, ABD'den, İsrail'den icazet alarak siyaset yapmayız. Bizler milli görüşcüyüz. Mazlumların, Fatihler'in sesiyiz. Şimdi de ezenlerin, zalimlerin ve dünya siyonizminin korkulu rüyasıyız. Bir elimize ömür boyu başbakanlığı, öbür elimize cumhurbaşkanlığını koysalar da davamızdan vazgeçmeyiz. Kökümüz sağlamdır, yeniden filizleniriz. Ne kadar engelleseler de yeniden şahlanırız, yeniden güçleniriz'' şeklinde konuştu.

Necmettin Erbakan'ın sadece güzel fikirlere ve önemli bilgilere sahip olmadığını, aynı zamanda tedaviyi de ortaya koyduğunu, millete ve İslam alemine büyük hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Erbakan, babasının, kendisine hapis cezaları verenlerden intikam alınmasını istemediğini, onların eğitilmeleri gerektiğini söylediğini kaydetti.

Dünyadaki gelişmelere de değinen Erbakan, ''Bütün ambargolar, bütün askeri müdahaleler, bütün musibetler nedense hep Müslüman ülkelere reva görülüyor. Suriye, İran, Libya, Irak, Sudan'da ambargo, diğer taraftan Libya'ya, Sudan'a, İran ve Irak'a askeri müdahale... Ama geçmişten bu yana en büyük katliamları yapmış olan İsrail'e kimsenin ses çıkartabilmesi, en büyük insanlık suçları işleyen ABD'ye kimsenin ses çıkartması mümkün olmuyor'' diye konuştu.

Erbakan, dünyada 6 milyara yakın insanın kurtuluş için tek bir kıvılcım beklediğini, bu kıvılcımı da Osmanlı İmparatorluğu'nun devamı olarak gördükleri Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletinden beklediğini dile getirerek, 10 yıldan beri iktidarda bulunan AK Parti'nin tüm dünyada ezilen insanların derdine derman olmaktan uzak bir durumda bulunduğunu, ''kökü çürümüş olan ağacın yaprağının tozunu almakla meşgul olduğunu'' ileri sürdü.

Hükümetin ekonomi politikası
''Bugün sorun yaşamadığımız bir tane müslüman komşumuz kalmamıştır'' diyen Erbakan, hukümetin ekonomi politikasını da eleştirdi. Türkiye'de aileleriyle birlikte en az 20 milyondan fazla kişinin açlık sınırında yaşadığını, ''cep harçlığı gibi'' zamlar yapıldığını savunan Erbakan, ''Milli görüş olmadan milli otomobil, milli uçak, milli tank olmaz. Önce çıkarttığınız o gömleği yeniden giyeceksiniz, ondan sonra yerli otomobil üreteceksiniz'' dedi. Eğitim sistemine de değinen Erbakan, ''Yeni eğitim sisteminde 'dindar nesiller yetiştireceğiz, Kur'an dersini seçmeli ders yapacağız' dediler. Bu kararlarında samimilerse kendilerini tebrik ederiz.

Çok isabetli bir karar almışlardır. Saadet Partisi olarak, bu memleketin evlatlarına Kur'an-ı Kerim'in tek bir ayetini bile öğreten kim olursa olsun onun alnından öperiz'' diye konuştu. Yeni dindar neslin nasıl yetiştirileceğinin büyük önem taşıdığını kaydeden Erbakan, dış güçlerle işbirliğine yatkın, şuursuz bir dindar nesil istemediklerini söyledi.

28 Şubat soruşturması
Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Erbakan, 28 Şubat soruşturmasına değinirken de, şunları kaydetti: ''Bildiğiniz gibi '28 Şubat'la hesaplaşıyoruz' diyerek son derece büyük reklamlar yapılıyor. '28 Şubat'ın mimarlarını hapislere attık' diyorlar. 28 Şubat niçin yaptırıldı- Asıl olarak D8 projesi baltalansın, Kıbrıs Rumlar'a verilsin, 22 Müslüman ülkenin sınırları değiştirebilsin, denk bütçe yapılmasın, Türkiye dış güçlere borçlansın, dış güçlere faiz ödesin, Türkiye yeniden Amerika'nın yörüngesine girsin, şuurlu gençlik yetiştirilmesin, milli görüş bitirilsin diye yaptırıldı. 28 Şubat'la hesaplaşmak böyle olmaz.

28 Şubat'la hesaplaşmak D8 Projesi'ni canlandırmakla, İslam birliğini kurmakla, büyük İsrail projesine karşı durmakla, Kıbrıs davasından taviz vermemekle, dış güçlerden bir kuruş borç almamakla, onlara bir kuruş faiz ödememekle olur. 28 Şubat'la hesaplaşmak, dış güçler tarafından maşa olarak kullanılan 3 tane askeri gözaltına almakla olmaz.''

Erbakan, Milli gGrüş iktidarında nasıl hizmetler yapacaklarını da anlattı.  Şölene YİK üyesi Ahmet Tekdal, Genel Başkan Danışmanı İsmail Müftüoğlu, aralarında Elif Erbakan Altınöz'ün de bulunduğu çok sayıda GİK üyesi ve partililer katıldı.


Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/haber/-28-subat-la-hesaplasmak-boyle-olmaz--236971.htm


Bu haber 806 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,182 µs