En Sıcak Konular

OSMAN ÇİLSAL DP GENEL BAŞKANLIĞI İÇİN İLK ''PROVASINI'' İSTANBUL'DA YAPTI

8 Nisan 2012 15:51 tsi
OSMAN ÇİLSAL DP GENEL BAŞKANLIĞI İÇİN İLK ''PROVASINI'' İSTANBUL'DA YAPTI Demokrat Parti Genel Başkan yardımcısı ve muhtemel genel başkan adayı Osman Çilsal,Demokrat parti taban hareketi tarafından İstanbul Ramada otelde düzenlenen istişare toplantısında konuştu.

İSTANBUL'DAN "GENÇ OSMAN" GEÇTİ

Demokrat Parti'liler İstanbul'da toplandı.

Demokrat Parti Genel Başkan yardımcısı ve muhtemel genel başkan adayı Osman Çilsal konuşmasıyla salonu dolduranları coşturdu.

Demokrat parti taban hareketi tarafından İstanbul Ramada otelde istişare toplantısı yaptı. Toplantıya çok sayıda Demokrat Partili ve bir çok eski ve yeni il başkanı katıldı.
 
Toplantıya katılan coşkulu partililere konuşan DP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çilsal " birlik ve beraberlik " mesajı verdi.
Osman Çilsal konuşmasında çok önemli ve net mesajlar verdi: Çilsal şöyle dedi ;
 
"Hakkari'nin Beytüşşebap kazasındaki Demokrat Partili ile Edirne'nin Uzunköprüsünde'ki Demokratların taşıdığı aynı duyguları bizde yaşıyoruz. Bu köklü çınarın kurumadığını, budandığı zaman yeniden yeşereceğini o günün artık geldiğini belirten Çilsal; Türkiye'nin etrafında son on yılda ateş çemberi oluştu. Gerçek merkez sağ olan Demokrat Parti misyonu ile iktidarda olan Akp'nin geçmişinde Demokratlık yoktutr. Demokrasiye ve demokratlara  muhalif olarak siyaset yaptıkları halde bugün Demokrat parti ve misyonunun ismini kullanarak oy alıp Türkiye 'yi sıkıntılı günlere doğru sürüklemişlerdir.
 
Demokrat misyonun kurucuları olan Bayar, Menderes, Demirel ve Özal misyonunun bugün Türkiye'de sadece Demokrat Parti içerisinde devam ettiğini belirten Çilsal ; Başbakan Erdoğan'ın bu misyona karşı olan nefretini bugün saklayarak Demokrat parti liderleri üzerinden siyaset yaptığını ifade etti.

Osman Çilsal toplantıya katılan coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmasına şöyle devam etti:

"Değişime varız, dönüşüme karşıyız."

Birlik ve bayrağımız adına birlikte yürümeye talibiz. Teşkilatlarım soğan ekmek yerken biz kebap yemeyiz. Bu partinin mallarını satarak saltanat sürmeyiz. Bizim dönemimizde teşkilatlarımıza kendi binalarını kazandıracağız. Bizim için aslolan milletimizdir. Camiye giden de meyhaneye giden de bizim insanımızdır. Dinimiz hiç kimsenin malı değildir. Demokrat Parti ile ülkemizin ve geleceğimizin yeniden şekillenmesi için bu yola çıkıyoruz. Demokrat Parti kimsenin şirketi değil, kimsenin tekelinde de değildir. Aklın yolu bir diyerek bu partiyi ayağa kaldırmaya çalışmalıyız. Değişime varız, dönüşüme karşıyız. Bugün burada bu coşkuyu ve gençliği görmek bizleri çok mutlu etmektedir. Türkiye'nin kurtuluşu için tek adres Merkez sağ'dır. Tabii olarak adres Demokrat Parti'dir." dedi.

" Demokrat Parti Kanarya sevenler derneği değildir.Demokrat parti tekrar parti haline dönecektir."

"Burası Demokrat Parti'dir. Burayı kanarya sevenler derneği olmaktan çıkartıp Demokrat parti haline aslına getireceğiz. Barak baba misali kendi cenaze namazını kendimiz kılıp rabbim seniniz diyerek davasına sahip çıkacak kadrolar olarak yola çıkıyoruz. Başlattığımız hareket bir kişi hareketi değil ekip ve taban hareketidir." dedi.
 
Salondan gözyaşları ve alkışlar arasında Genç Osman nidaları ile ayrılan Çilsal  resmi olarak, 12 Mayıs'ta yapılacak olan kongre için adaylığını açıklamadı.Fakat , İstanbul'dan kongre startını vermiş oldu.


Kaynak: Demokrat Haberler Ajansı 


Bu haber 1,107 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,141 µs