En Sıcak Konular

CARVALHAL VEDA ETTİ

3 Nisan 2012 19:22 tsi
CARVALHAL VEDA ETTİ Tayfur Havutçu'nun yeniden teknik direkörlüğe getirilmesiyle Beşiktaş'taki görevine son verilen Carlos Carvalhal, yaptığı basın toplantısıyla veda etti.

Carvalhal veda etti

Beşiktaş'taki görevine son verilen Carlos Carvalhal, yaptığı basın toplantısıyla veda etti. Portekizli teknik adam Türkiye'de kendini evinde gibi hissettiğinin altını çizerken, herkese bol bol teşekkür etti.

Beşiktaş'ta görevine son verilen Carlos Carvalhal, takımdan ayrıldığı için üzgün, ancak böyle bir kulüpte çalıştığı için de gururlu ve mutlu olduğunu söyledi.

Carlos Carvalhal, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yönetim kurulu üyesi Tamer Kıran ile birlikte düzenlediği basın toplantısında öncelikle Beşiktaş taraftarına ve Çarşı Grubu'na teşekkür ederek, "Benim Beşiktaş'a gelişimi farklı ve özel kılan, onların bana verdiği destekti" dedi.

Portekizli teknik adam, takımdan ayrılmasıyla ilgili olarak da, "Takımdan ayrıldığım için üzgünüm. Diğer taraftan da çok mutlu ve gururluyum. 8 ayımı böyle bir kulüpte geçirdiğim, sahada bulunduğum için gurur ve mutluluk duyuyorum. Gönülden yürekten herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Futbolcularının her zaman profesyonelce davrandıklarını kaydeden Carvalhal, "Beşiktaş oyuncuları her zaman üst düzey profesyonel olduklarını, kulübe bağlılıklarını gösterdiler. Burada olduğum süre boyunca bana verdikleri destekten, yardımdan dolayı onlara tekrardan teşekkür ediyorum" dedi.

Carvalhal, sadece Beşiktaş Kulübü ve taraftarına değil, Türk halkına da teşekkür ettiğini belirterek, şöyle devam etti: "Genel olarak hep yanımdaydılar ve beni ülkemde hissettirdiler. Buraya gelmeden önce 'Türk basını kolay değil' diye beni uyarmışlardı. Ama bunun doğru olmadığını, hatta tam tersini gördüm. Basın mensuplarına bugüne kadar bana gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür ederim. Aldığım eğitim nedeniyle herkese eşit davranmaya çalıştım. Sizlere de bugüne kadar saygılı şekilde davrandığımı düşünüyorum." Beşiktaş'ı iki dönem olarak değerlendirmek gerektiğini anlatan Portekizli çalıştırıcı, şunları söyledi: "Aralık-ocak ayına kadar olan dönem ve ocak ayından sonrası olarak değerlendirmek gerekiyor. İlk dönemde, UEFA'da gruplardan birinci sırada çıkarken, Türkiye liginde kısa süre içinde oynadığı maçlarla belli bir yere gelmişken aynı hoca ve futbolcular vardı. Sonrasında bazı sonuçlar istediğimiz gibi gitmedi. Kulübün acil şekilde yeni bir enerjiye ihtiyacı vardı. Yeni yönetim ilk kurulduğu gün pozitif bir izlenim aldım. Yeni yönetimle birlikte yeni bir enerjinin geldiği de çok açık. Yeni yönetimi görevlerinden ötürü tebrik ediyorum. Gelecekteki maçlar için başarı diliyorum. Hem yönetim, hem Tayfur Hoca takımı iyi yere getirmek için ellerinden geleni yapacaktır." Carvalhal, Beşiktaş taraftarının her şeyin en iyisini hak ettiğini vurgulayarak, "Taraftarlarla aramda ciddi bir empati vardı. Herkese çok teşekkür ediyorum. En önemlisi Beşiktaş'a teşekkür ediyorum. Türkiye'ye ve Türk halkına beni kendi evimde hissettirdiği için teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

 Kıran:"Beşiktaş'a çok şeyler katmıştır"

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu ve Futbol Komitesi Üyesi Tamer Kıran, Carvalhal'in kişiliği ve çalışkanlığıyla Beşiktaş'a çok şeyler kattığını söyledi.

"Futbol komitesi olarak görevi devraldığımız gün böyle bir kararı aldığımız için üzgün olduğumuzu söylemek isterim" diyen Kıran, "Ama bazen kan değişiklikleri gerekli ve faydalı olabiliyor. Sayın Carvalhal ile düşüncelerimizi paylaştık. Kendisi bu konuda bize zorluk çıkarmayacağını belirtti ve karşılıklı olarak sözleşmesini feshettik. Kendisine Beşiktaş'a verdiği hizmetler nedeniyle tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ http://spor.milliyet.com.tr/carvalhal-veda-etti/spor/spordetay/03.04.2012/1523402/default.htm


Bu haber 615 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,180 µs