En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ A. MADRİD KARŞISINDA SAÇMALADI: 3-1

9 Mart 2012 08:15 tsi
BEŞİKTAŞ A. MADRİD KARŞISINDA SAÇMALADI: 3-1 Hiçbir Beşiktaşlı’nın hatırlamak istemediği iç karartıcı ilk yarıda durum 3-0 olunca her şey bitti dendi.Ancak ikinci 45 dakika toparlanan temsilcimiz, Simao ile güven kazandı işi İstanbul’a bıraktı...

Tedavisi var!

Beşiktaş, Atletico Madrid karşısında Salvio'nun üç dakika içinde attığı iki golle sarsıldı, Lopez farkı üçe çıkarınca "eyvah" demekten kendimizi alamadık. Ancak ikinci 45 dakika yerinde değişikliklerle toparlanan temsilcimiz, Simao ile güven kazandı, ancak daha fazlasını yapamadı, işi İstanbul'a bıraktı

Normal şartlarda Atletico Madrid'in 7-0 galibiyetiyle bitmesi gereken bir ilk yarı seyrettik. Şartların normal olmamasının sebepleri ise Falco'nun 3. 19. 22. ve 26. dakikalarda kaçırdığı yüzde yüzlük pozisyonlardı. Falcao'nun son iki pozisyonundaki Cenk'in kurtarışları ikinci bir Liverpool faciasını engelledi.
Hiçbir Beşiktaşlı'nın hatırlamak istemediği iç karartıcı bu ilk yarıda Quaresma'nın yalnızlığa ittiği Veli Kavlak ağlayarak gitmiştir herhalde soyunma odasına. 24. ve 27. dakikada Veli'yi duygusal çöküntülere uğratacak şekilde geçerek 24. ve 27. dakikalarda attığı gollerle tur kapısını aralayan Salvio, herhalde bu golleri idmanlarda bile atamamıştır. 10 dakika sonra 37'de golü atan Lopez haklı sevincini yaşarken, kenarda ısınan İsmail, Ekrem ve Sidnei bu golden sonra bir beş dakika ısınmayı bıraktılar.
İlk yarıdaki tek ciddi pozisyonunu 11. dakikada Fernandes'in uzaktan şutuyla bulan Beşiktaş, Quaresma'sız ikinci yarıda 53. dakikada hem skordan hem de eski takımına attığı golden sonra sevinemeyen Simao, İstanbul'daki rövanş maçı için belki bir umut dedirtti hepimize.
İnsan Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki daha onurlu futbolunu gördükçe ilk yarıya üzülmeden edemiyor.
76. dakikada Koke'nin direğin dibinden kornere giden topu ile Cenk'in 85. dakikada Falcao'ya çarptırdığı pozisyonlar dışında yüreği ağzına gelmeyen Beşiktaş, 85 ve 87'de Edu - Holosko gibi silahlarıyla tur getirebilecek golleri kaçırdılar.

MAÇIN ADAMI
SALVIO
Atletico Madrid'in alabileceği muhtemel tur biletini kesen tek gişeci olacak belki de kendisi. Hem oynadığı futbol hem de attığı iki golle Vicente Calderon'da tarihi bir gece yaşattı.

KIRILMA NOKTASI
İkinci gol
Beşiktaş'ın, Salvio'nun 24. dakikada attığı golden sonra var olan kazanma umudu Salvio'nun 27. dakikadaki golünün ardından bitti diyebiliriz. Bu andan sonra Beşiktaş'ın maçı kazanma şansı mucizeye kaldı.


Ernst rövanşta yok
Beşiktaş'ta dünkü maça 6 futbolcu sarı kart tehlikesiyle çıktı, Atletico Madrid karşısında sarı kart gören Fabian Ernst cezalı duruma düştü. Alman futbolcu haftaya İstanbul'da oynanacak karşılaşmada görev yapamayacak. (ANALİZ: SERDAR SARIDAĞ -MİLLİYET)



Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ http://spor.milliyet.com.tr/tedavisi-var-/spor/spordetay/09.03.2012/1513123/default.htm


Bu haber 622 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,305 µs