En Sıcak Konular

KAMALAK: ''ÖNCE TAZMİNAT ARKASINDAN TOPRAK İSTEYECEKLER''

29 Ocak 2012 14:30 tsi
KAMALAK: ''ÖNCE TAZMİNAT ARKASINDAN TOPRAK İSTEYECEKLER'' Kamalak, "Hiçbir önemi yoktur diyene sorsak, sana uluslararası alanda cani diyorlar, katilden dahi vahim, bunun hiçbir önemi yok mu? Burada suçlanan bir devlettir.Bu sadece sözde kalmayacaktır. Arkasından tazminat ve toprak talepleri gelecektir'' dedi

Kamalak, soykırım yasası ile yeni tehlikeye dikkat çekti

Önce tazminat arkasından toprak isteyecekler

Saadet Partisi il başkanları ve il müfettişleri toplantısı, ağır kış şartlarına karşın geniş bir katılımla gerçekleştirildi Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak, parti genel merkezinde gerçekleştirilen toplantıda ülke ve dünya gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İl başkanları ve il müfettişlerine Suriye gezisi hakkında bilgi veren Kamalak, "İçeride bir kısım siyasi kişiler, Saadet Partisi Suriye'ye Esad'a destek amacıyla gittiler şeklinde bir hava oluşturmaya çalıştılar. Ama şükür tutmadı. Bu millet aklı selim sahibidir. Biz Suriye'ye Esad'a destek amacıyla gitmedik. Biz Müslüman akın dökülmesin diye gittik. Amacımız budur" diye konuştu.

Suriye, Irak gibi mi olsun?

İl başkanlarına ve müfettişlerine 'Niçin Suriye'ye gittiniz?'şeklinde gelecek sorulara şöyle cevap vermelerini isteyen Kamalak, "O kişilere şunu sorun? Irak'ta Saddam'ı etkisiz kılmak için olduğu gibi bugün de Esad'ı etkisiz kılmak bahanesiyle 1.5-2 milyon müslümanın katledilmesini istiyor musunuz? Buna gönlünüz razı olur mu? Aynı bahaneyle yüzbinlerce tertemiz müslüma kızımızın iffetine tasallut edilmesine ve Suriye'nin baştan aşağı talan edilmesine gönlünüz razı mı?" diye konuştu. 

"Suriye'yi dış müdahale gerektiğinde kim yapacak? Irak'a kim yaptıysa, onlar. Yani Haçlılar" diye konuşan Kamalak, yeni haçlı savaşının defalarca batılı yetkililer tarafından itiraf edildiğini hatırlattı. Batılıların her girdiği yeri talan ettiğini vurgulayan Kamalak, "Girdikleri yerlerde yaşayan insanların, ırzlarına, namuslarına, mallarına tasallut etmişlerdir. Tarih bunun canlı şahidir. İşte Irak, işte Bosna, işte Afganistan. Biz Suriye'de benzer olaylar yaşanmasın diye hayatı tehlikeyi göze alarak o ziyareti gerçekleştirdik. Amacımız Müslüman kanının akmasını engellemektir" diye konuştu. Suriye'de yaptıkları ziyarette dış müdahalenin önüne geçilmesi için gerekli tedbirlerin alınması konusunda uyarılarda bulunduklarının altını çizen Kamalak, özellikle Esad ile yaptıkları görüşmede herkesten çok sorumluluğun kendisinde olduğunu hatırlattıklarını anlattı.

Batının nihai hedefi

Konuşmasında sözde soykırım yasasını kabul eden Fransa'ya  ve AKP hükümetine hükümeti sert şekilde eleştirilerde bulunan Kamalak, "Bu yasa ile, soykırım yapılmamıştır diyorsa bir kimse, en az bir yıl hapis cezası ve 45 euro para cezası ile cezalandırılacak. İktidara sormak istiyorum. Ne oldu sıfır sorun politikası? Suriye ile sorun sıfır mı? Irak ile sıfır mı? İran ile sıfır mı? Libya ile sıfır mı? Fransa ile sıfır mı? Yunanistan ile sıfır mı? Nerede dost komşu?" diye sordu. Fransız senatosundan geçen yasa için hükümetin 'hiçbir önem yok' tepkisini de eleştiren Kamalak, "Hiçbir önemi yoktur diyene sorsak, sana uluslar arası alanda cani diyorlar, katilden dahi vahim, bunun hiçbir önemi yok mu?  Burada suçlanan bir devlettir. Kaldı ki, bu sadece sözde kalmayacaktır. Arkasından tazminat ve toprak talepleri gelecektir. Bütün oyunlar Türkiye üzerine oynanmaktır. Batının nihai amacı, Türkiye'yi bölmektir. Büyük İsrail Devleti ve Büyük Ermenistan'ı kurmaktır" dedi.

Batının Firavunlara dayanan hak anlayışı ile insanlığa huzur ve saadet getiremeyeceğini vurgulayan Kamalak, "Batıl hak anlayışı ile barış ve huzur gelmez. Bu dünyada herkese yetecek kadar yer de var, yiyecek de var. Ama bir adil bir düzen yoktur. Bunu kurma görevi de Milli Görüş'e düşmektedir. İşimiz zor değil sadece biraz gayret gerekiyor" dedi.

Sıra Türkiye'ye geliyor

Başta Suriye olmak üzere son dönemde dış politikada yaşanan sıkıntılar nedeniyle Ak Parti hükümetine yönelik sert eleştirilerde bulunan Kamalak, "Sormak lazım. Sıfır sorunla yola çıkanlar ne yaptılar? Şu an dost komşu diye bir ülke kaldı mı? Türkiye yalnızlaştırılıyor. Adım adım felakete sürükleniyor. Batılıların nihai amacı bellidir" diye konuştu. Bir asır önce İsrail'i kurmak amacıyla Osmanlı devletinin savaşa girip parçalanması için İttihat ve Terakki'nin kurdurulduğunu anımsatan Kamalak, "Şimdi de batılıların nihai amacı Türkiye'ye bölmektir. Bölebilmek için de Türkiye'yi bir savaşa sokmak icap eder. BOP'ın asıl amacı budur. Eğer Suriye üzerinden Türkiye ile İran'ı savaştırdıkları takdirde, batılılar tarihlerinin en büyük zaferini bir tek askerinin burnunu kanatmadan dahi elde etmiş olacaklardır" diye konuştu. Buna müsaade edilmemesi gerektiğini kaydeden Kamalak, "Bunu engelleyecek tek güç, Milli Görüş'tür, Saadet Partisi'dir" dedi.


Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/haber/once-tazminat-arkasindan-toprak-isteyecekler-228646.htm


Bu haber 730 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,948 µs