En Sıcak Konular

TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM

20 Ocak 2008 22:12 tsi
TURKCELL SÜPER LİG'DE GÖRÜNÜM Turkcell Süper Lig lideri Sivasspor, deplasmanda karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 2-0 yenerek zirvedeki yerini korudu.

ANKARA - Turkcell Süper Lig lideri Sivasspor, deplasmanda karşılaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 2-0 yenerek zirvedeki yerini korudu.
     Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçta, lider Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 33. dakikada Mehmet Yıldız ve 67. dakikada Cvetkov attı. Aldığı bu galibiyetle puanını 43'e çıkaran kırmızı-beyazlılar, ligin 19. haftasında da liderliğini sürdürdü.
     Bursaspor'u konuk eden Galatasaray ise Nondo'nın ayağından 24. dakikada bulduğu tek golle 3 puanın sahibi olurken, lider Sivasspor'un 1 puan gerisinde 42 puan ile 2. sıraya yerleşti.
     Gaziantepspor deplasmanından Kemal ve Deivid'in 2'şer, Gaziantepspor'lu Metin'in kendi kalesine attığı 1 golle sahadan 5-0'lık farklı bir galibiyetle ayrılan Fenerbahçe 41 puanla 3. sırada, dün Kasımpaşa ile yaptığı ve 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan Nobre 2, Cisse ve Delgado'nun 1'er golleriyle sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılan Beşiktaş ise 40 puanla 4. sırada yer aldı.
     28 golün atıldığı 19. haftada 3 maçı deplasman takımları, 5 maçı ev sahibi takımlar kazanırken, Denizlispor, Ankaragücü karşılaşması ise berabere sonuçlanan tek maç oldu.
     Gol krallığı yarışında Fenerbahçeli Semih, Galatasaraylı Nonda ve Trabzonsporlu Gökdeniz 10'ar golle ilk 3 sırayı paylaşırken, Lider Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız ise 9 golle 4. sırada yer aldı.
     Bu futbolcuları 8'er golle Beşiktaşlı Bobo ve Holosko, Gaziantepsporlu De Nigris, Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Sivassporlu Mohamed Ali izledi. Gol krallığında Denizlisporlu Yusuf 7 golle 10. sırada bulunuyor.


Bu haber 397 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,728 µs