En Sıcak Konular

İKİ MANYAK!

20 Ocak 2012 18:26 tsi
İKİ MANYAK! Soykırım çığırtkanı ile katliamcı aynı hastalığın pençesinde. Soykırım çığırtkanı (genocidemonger) olan Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy ile Norveçli katliam manyağı Breivik aynı hastalığın kurbanları arasında bulunuyor.

İki manyak!

Soykırım çığırtkanı ile katliamcı aynı hastalığın pençesinde. Soykırım çığırtkanı (genocidemonger) olan Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy ile Norveçli katliam manyağı Breivik aynı hastalığın kurbanları arasında bulunuyor. Anders Behring Breivcik'in hastalığı İslam düşmanlığı çıktı. Adam turp gibi sağlam ama dengesiz veya çarpık tarafı İslam düşmanlığı. Lakin musab olduğu ve maruz kaldığı İslamfobik durum onu katliama sürüklemiş ve dengesini bozmuş. Psikiyatrist Dr. Randi Rosenvert teşhisini şöyle koyuyor: "Olağandışı ifadeleri, gerçeği psikozlu bir şekilde görmesinden değil, aşırı uçlardaki bir ideolojiye sapmasından kaynaklanıyor..."  Yani adamda İslam düşmanlığı saplantısı var ve bu da davranışlarını etkiliyor. Eskiler 'el cünunu fünun' derler.  Delilik de elvan elvan. Bunlardan birisi de İslam düşmanlığı deliliği.  Doktor raporlarıyla sübut buldu veya onların raporlarıyla birlikte böyle bir deliliğin olduğu tescil edilmiş oldu.  Çevremize baktığımız zaman gayri ihtiyari bu deliliğe tutulan bazılarını çok rahat bir biçimde teşhis edebiliyoruz. Elbette ki şimdilik tek müseccel İslamfobik manyak Norveçli Anders Behring Breivik. İkinci vaka da şüphesiz soykırım çığırtkanı Sarkozy olmalıdır. Sarkozy, Breivik heyeti tarafından muayene edilse eminim aynı tanı konulur ve çürüğe çıkartılırdı. Ama adam o haliyle Fransa'yı yönetiyor. Reagan döneminde mesele gazete sütunlarına aksetmiş ve benzeri liderlere işaret edilerek 'dünyayı deliler yönetiyor' denmişti. Alın size bir manyak daha. psikiyatristlerin heyeti tarafından muayene edilmese bile davranışları müzmin ve kronik bir İslam ve Türk düşmanı olduğunu haber veriyor ve gösteriyor. Akla, hukuka ve gerçeklere ters olan bir yasayı geçirmek istemesinin İslam ve Türk fobisinden başka bir izahı olamaz. Avrupalı liderlerin bazı dışa vuran hastalıkları var. Bunlardan birisi olan Berlusconi hem hedonist hem de pedofildi. O da müseccel İslam düşmanı. 11 Eylül vakasından hemen sonra Batı medeniyetinin İslam medeniyetinden üstün olduğunu sayıklamıştı. 

*
Sarkozy ise yaralı bir bilince sahip ve bütün hayatını İslam düşmanlığı üzerine kurmuş. Onun selefi bazı içişleri bakanları da İslam konusunda sabıkalı idiler. O ise bambaşka bir vaka.  Hiçbirisi onun gibi İslam konusunda Amok koşusu yapmadı. İslam düşmanlığında kimse onun eline su dökemez.  Sarkozy içişleri bakanlığından beri bütün siyasetini İslam düşmanlığı ekseni üzerine kurdu. Başörtüsü meselesi bunlardan birisiydi. İşin hukuku kısmıyla birlikte felsefi kısmıyla da yakından alakalıydı ve Tarık Ramazan'la bu meseleyi televizyonda tartışmıştır.

Adamın İslam'a karşı kişisel bir husumeti ve hıncı vardı ve okullarda başörtüsü yasağı getirmesinin temel nedeni budur. Adam sözde Katolik ama esasta Yahudi dönmesi. Sonra başörtüsü veya peçe yasağını sokağa yaymış ve çarşaflıların sokakta dolaşmasına yasak getirmiştir. Böylece Engizisyon Mahkemeleri mantığını yeniden hortlatmıştır. Sonunda da soykırım manyaklığına tutulmuş ve Cezayir'de torunlar atalarının yaptığından sorumlu tutulamaz derken kendisi Paris ve Fransa sokaklarında Ermeni tezlerinin aleyhine konuşulmasını bile yasaklayan kanunlara imza atmaktadır. Adamın temel iki hastalığı var. Bunlardan birisi narsistliğidir. Küçük Napolyon kendisine tapmaktadır. İkincisi de, adam İslam ve Türk düşmanıdır ve soykırım çığırtkanlığı yapması da bundan kaynaklanmaktadır.
*
Norveç manyağıyla birlikte literatüre yeni bir hastalık türü daha girmiştir. İslam düşmanlığı manyaklığı! Bu delilik şimdilik iki şahsiyette teşhis edildi veya tezahür ediyor. Fransa'da İslam karşıtı bir manyağın bütün siyasi merdivenleri tırmanarak cumhurbaşkanı olması Fransız sisteminin ve onun ötesinde halkın bir açığı ve zafiyetidir. Adam sağcılıkta Ulusal Cephe ile yarışmakta ve onun ötesinde utanmadan ve sıkılmadan dini sembollerini yasakladığı Müslümanlara seçim kuru yapmaktadır. Seçimi kazanmak için yine Ermeni soykırımı tezleriyle hamle yaparak öne çıkmak ve yeniden seçimleri kazanmak istemektedir. Hedonist ve pedofil Berlusconi İtalya'yı batırdı Sarkozy de koskoca Fransa'yı batırmak üzeredir. Tek sermayesi ise yalan ve dolandır ve halkın gözünü boyayarak yeniden Elisee Sarayı'na oturma hesapları yapmaktadır. Onun gibiler için ezelden beri şöyle söylenir: Ne sihirdir ne keramet el çabukluğu marifet. Hiper aktif manyak Fransa'yı da batırıyor.

 

Mustafa Özczn - Milli Gazete


Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/makale/iki-manyak-227590.htm


Bu haber 743 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,954 µs