En Sıcak Konular

Fenerbahçe'nin Yedekleri yetti: 2 - 1

18 Ağustos 2007 23:54 tsi
Fenerbahçe'nin Yedekleri yetti: 2 - 1 Sarı-lacivertli ekip G.Antepspor'u 2-1 mağlup ederek ligde 3 puanla tanıştı.

Turkcell Süper Lig'de ikinci hafta mücadelesinde F.Bahçe, G.Antepspor'u Şükrü Saracoğlu'nda konuk etti. Sarı-lacivertli ekip G.Antepspor'u 2-1 mağlup ederek ligde 3 puanla tanıştı. F.Bahçe'ye galibiyeti getiren goller 7. dakikada Kemal ve 15. dakikada Semih'ten gelirken, konuk ekibin tek golünü 44. dakikada De Nigris kaydetti. F.Bahçe yenileriyle kazanarak lige bir hafta rötarlı da olsa 'merhaba' demiş oldu.

 

Yeniler sahada, yıldızlar tribünde

Fenerbahçe yedeklerden kurulu ilk 11 ile çıktı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Anderlecht maçının ilk 11'ini tamamen değiştirdi. Anderlecht maçında ilk 11'de çıkan futbolculardan Lugano, Roberto Carlos, Kezman, Tümer, Alex ve Deniz Gaziantepspor karşısında 18 kişilik maç kadrosunda yer almazken, Serdar, Aurelio, Önder, Edu ve Deivid ise yedek soyundu.

Zico, Anderlecht maçında 18 kişilik maç kadrosuna almadığı Kazım, Yasin ve Kemal ile sakatlığı geçen Semih'i sahaya sürdü. Anderlecht maçında yedek soyunan Volkan, Vederson, Can, Ali, Selçuk, Uğur ve Gökhan da Gaziantepspor karşısında ilk 11'de oynadı. Fenerbahçe'nin Gaziantepspor maçında 5 yeni transferi ilk 11'de sahaya çıktı. Yasin, Vederson, Kazım, Ali ve Gökhan ilk kez resmi bir maçta ilk 11'de forma giydi. Bu arada, Volkan Demirel, Kemal, Selçuk ve Semih de bu sezon ilk kez resmi bir maçta ilk 11'deydi.

İstekli bir F.Bahçe, 15 dakikalık operasyon.

İlk yarıya iyi başlayan Fenerbahçe organize gelişen atakta Semih'in sağ kanattan getirdiği topta içeri çevirmesiyle penaltı noktasının üzerinde Kemal'in düzgün vuruşuyla 7. dakikada 1-0 öne geçti. Bu golden sonra da ataklarını sürdüren F.Bahçe'de Semih 15. dakikada takımını 2-0 öne geçirirken, devrenin sonuna doğru ev sahibi ekip oyundaki hakimiyetini kaybetti. 44. dakikada G.Antepspor'dan De Nigris F.Bahçe ceza sahasında uçan kafa ile fileleri havalandırdı, takımı adına farkı 1'e indirdi.

Meksikalı futbolcunun bu golden sonra sevinci ilginçti. De Nigris yüzüne bir maske taktı ve gol sevincini bu şekilde yaşadı. İlk devre 2-1 F.Bahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi. F.Bahçe'de Kemal ve Selçuk orta sahada etkili pasları ve G.Antep yarı alanında uyguladıkları baskı ile beğeni toplarken, G.Antep adına ilk yarının en tehlikeli ismi Meksikalı golcü De Nigris'di. F.Bahçe 11'inde görev yapan futbolcuların yeni ve uzun süredir 11'de mücadele etmeyen futbolculardan oluşmasından dolayı sarı-lacivertli ekipte motivasyonun yüksek olduğu gözlemlendi.

Vites dakikalar gittikçe küçüldü

Maçın ikinci yarısında ilk yarının aksine daha düşük bir tempo vardı. Aurelio 62. dakikada Uğur Boral'ın yerine oyuna girerken, 72. dakikada sakatlanarak yerini Gürhan'a bıraktı. Semih de ikinci yarı F.Bahçe'de kısa bir süre sakatlık geçirdi fakat oyuna devam etti. Daha sonra tekrar sakatlık geçiren Semih yerini Deivid'e bırakmak zorunda kaldı. Daha çok orta alan mücadelesi şeklinde gçeen ikinci yarıda F.Bahçe kalesinde Volkan rahat bir devre geçirirken, sarı-lacivertli ekip G.Antep kalesi karşısında organize olmakta zorlandı fakat mücadeleyi hiç bırakmadı.

Sezonun ikinci maçında sahadan galibiyetle ayrılan F.Bahçe haftayı 3 puanla kapatırken, yeni isimlerin mücadele isteği beğeni topladı, fakat sarı-lacivertli ekip 90 dakika içerisinde rakip kalede istediği baskıyı bir türlü kuramadı...



Bu haber 436 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,830 µs