En Sıcak Konular

TERİM BİR REKORA DAHA İMZA ATTI

17 Aralık 2011 12:13 tsi
TERİM BİR REKORA DAHA İMZA ATTI Türk futbolunda birçok ilklere damgasını vuran Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yönetimindeki Cim-Bom, kulüp tarihinde üst üste deplasmanda gol yememe rekoru kırdı.

Nerede Terim orada rekor!

Türk futbolunda birçok ilklere damgasını vuran Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yönetimindeki Cim-Bom, kulüp tarihinde üst üste deplasmanda gol yememe rekoru kırdı. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de oynadığı 7 deplasman maçında gol yemedi


Galatasaray böylece kulüp tarihinin en uzun süre deplasmanda gol yememe serisini yakalamış oldu. Cim-Bom daha önce, lig tarihinin ilk sezonunda, 1959 yılında oynanan sezonda üst üste 6 maç deplasmanda gol yememiş, 7. maçta ise kalesinde 2 gol görmüştü. Galatasaray 1973-74 sezonu son maçı ile 1974-75 sezonunda ilk 5 deplasman maçı olmak üzere yine üst üste 6 deplasman maçında gol yememiş ancak 7.maçında yine kalesinde 2 gol görmüştü.
Galatasaray, son 7 deplasman maçında Ankaragücü'nü 3-0, Orduspor ve Kayserispor'u 2-0, Gençlerbirliği'ni 1-0, Trabzonspor'u 3-0 yendi, Beşiktaş ve Medical Park Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Cim-Bom, şu anda Avrupa'daki liglerde deplasmanda en uzun süre gol yemeyen takım konumunda bulunuyor. Galatasaray'ın ardından Bulgaristan'ın Chernomorets Burgas takımı deplasmanda 5 maçtır gol yemiyor.

Terim'e gitti
Galatasaray'ın satış opsiyonlu Orduspor'da kiraladığı Culio ve Stancu, maç öncesi eski takım arkadaşları ile hasret giderdi. Culio, başlama düdüğünden önce de kulübeye gelerek Fatih Terim ve yedek oyunculara başarılar diledi.
 
Buse'den mesaj
Fatih Terim'in ABD'de moda eğitimi alan ve dün son finalini vererek mezun olan küçük kızı Buse Terim, sosyal medyada babasına mesaj gönderdi. Buse, Ordu maçı öncesi twitter hesabından , "Ama baba senden hâlâ en büyük hediyeyi buradan (New York) rica ediyorum, galibiyet istiyorum" diye yazdı.
 
Semih cezalı
Galatasaray'da Fatih Terim'in gözdeleri arasında yer alan Semih, dün sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Genç futbolcu, takımının Manisaspor ile oynayacağı karşılaşmada cezasını çekecek. Semih böylece ilk yarıyı erken kapadı.
 
52 Emre, tribüne!

Cim-Bom'un Ordu doğumlu oyuncusu Emre Çolak dün ayrı bir heyecan yaşadı. Ordu'nun plakası da olan 52 numaralı formayı taşıyan Emre Çolak, karşılaşma öncesi bütün tribünleri selamladı. Genç futbolcu "Ordu seninle gurur duyuyor" tezahüratına tek tek tribünleri dolaşarak yanıt verdi.

 Kunduracıoğlu kulübeye giremedi

Galatasaray'da sağlık sponsoru Medical Park'ın resti sonucu göreve getirilen kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu görevine başladı ama sahaya inemedi.
Fatih Terim'in beraber çalışmak istediği Sarper Çetinkaya'nın yerine gelen Kunduracıoğlu'nun karşılaşmayı tribünden takip etmesi dikkat çekti. Terim'in soğuk baktığı bu doktorun yerine, geçen yıl A2'de görev yapan bu sezon ise A takımın sağlık personeli içinde yer alan Barış Çakır kulübede görev yaptı.
Operasyon nedeniyle keyifsiz olan Terim'in, "Benim kurumlarla işim olmaz. Ama ben Sarper Çetinkaya'yı soyunma odasında istiyorum. Bu isteğimin ne Medical, ne Acıbadem grubu ile bir ilgisi yok" dediği bildirildi.


Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ http://spor.milliyet.com.tr/nerede-terim-orada-rekor-/spor/spordetay/17.12.2011/1476743/default.htm


Bu haber 674 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,031 µs