En Sıcak Konular

CEMİL ÇİÇEK'İN MAKUS TALİHİ

15 Aralık 2011 10:48 tsi
CEMİL ÇİÇEK'İN MAKUS TALİHİ Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in “Postal öpücü” dediği Mesud Barzani Başbakan Erdoğan, “Soykırımcı” dediği Serj Sarkisyan ise Gül tarafından ağırlandı!

Kızdığı liderler baş tacı oluyor!

Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in “Postal öpücü” dediği Mesud Barzani Başbakan Erdoğan, “Soykırımcı” dediği Serj Sarkisyan ise Gül tarafından ağırlandı!
 TBMM Başkanı Çiçek’in makus talihi! Çiçek, “Postal öpücü” dediği Barzani’nin Başbakan Erdoğan tarafından ’devlet başkanı’ olarak, “Hocalı katliamına katıldı” dediği Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan’ın ise Gül tarafından ‘çözüm ortağı’ olarak baş tacı edilmesini izledi.
 
 Çiçek’in eleştirdiği kim varsa baş tacı
 TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in eleştiri oklarına maruz kalan Türkiye aleyhtarı liderler, hem Gül hem  Erdoğan tarafından adeta el üstünde tutuluyor.
 TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Türkiye’nin sorunları olan liderler hakkında sarfettiği hakaret içeren sözler nedeniyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ın tavırlarıyla ters düşüyor. “Postal yalayıcı” dediği peşmergebaşının Başbakan Erdoğan tarafından onurlandırılmasının ardından Çiçek bu kez de Cumhurbaşkanı Gül’ün 2008 sonbaharında Türkiye ile Ermenistan arasında oynanan milli futbol maçları nedeniyle karşılıklı ziyaretlerde bulunduğu Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ı, Hocalı katliamına katılmakla suçladı. 
 
Hocalı katliamına katıldı
Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçiliği, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in vefatının 8. yılı nedeniyle düzenlediği anma gecesine TBMM Başkanı Cemil Çiçek de katıldı. Çiçek, törendeki konuşmasında Sarkisyan hakkında çarpıcı iddiada bulundu. Çiçek “Yakın tarihin en büyük katliamlarından biri dünyanın gözleri önünde 1992’de Hocalı’da yapılmıştır. O katliama bugün Ermenistan Devlet Başkanlığı görevini yürüten Sarkisyan da katılmıştır” dedi.
Türkiye’nin Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünün tesis edilmesi için her türlü katkıyı vermeye devam edeceğini belirten Çiçek, şunları kaydetti: “Dağlık Karabağ’da Azerbaycan’ın haklarının korunması bizim dış politika önceliklerimiz arasındadır. Bu konuyla ilgili bütün devletleri ve uluslararası kuruluşları Ermenilerin haksız işgalini sona erdirmeye davet ediyoruz. Ermenistan-Türkiye ilişkilerinin normale dönmesinin olmazsa olmaz şartı Karabağ’daki işgalin kesinlikle sona ermesidir.”

 

[Mir Haber'in notu: Cemil Çiçek ,Hükümet Sözcülüğü yaptığı dönemde; 2009 Yerel Seçimleri'nde DTP’nin Iğdır Belediye Başkanlığı'nı kazanmasını “güvenlik” sorunu olarak değerlendirmiş ve “DTP Ermenistan sınırına dayandı” diye konuşmuştu.Erdoğan,aynı zamanda yardımcısı olan Cemil Çiçek’e tepki göstermiş,“Yani ‘şu sınıra dayanmış’, ne demek bu? Bu yaklaşım tarzı hoş değil” demişti. Çiçek’in sözlerine partisinden ve DTP’den de eleştiriler gelmişti.Çiçek şimdi aynı partinin davamı olan BDP'ye Meclis'te Başkanlık yapıyor.]

 

Kaynak: YENİÇAĞ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=60392



Bu haber 1,256 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,039 µs