En Sıcak Konular

GENÇLERBİRLİĞİ 0-0 FENERBAHÇE

26 Kasım 2011 09:35 tsi
GENÇLERBİRLİĞİ 0-0 FENERBAHÇE Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasındaki maç, düşük kalitesi, al gülüm ver gülüm havasındaki ritmi ile izleyenleri bunalttı.

Ağır vasıta!

Son haftalarda futbolunda büyük düşüş olan sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği karşısında da pozisyon üretmekte zorlandı, zirve yarışında önemli bir iki puan bıraktı. Ev sahibi özellikle ikinci yarıda ciddi tehlikeler yaşattı ancak kaleci Volkan'a takıldı.

Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasındaki maç, düşük kalitesi, al gülüm ver gülüm havasındaki ritmi ile izleyenleri bunalttı.
Biri Emre'nin, diğeri ise Azofeifa'nın; iki şut direklerde patladı da, maçı yok saymaktan kurtulduk. Stoch'un son anlardaki kekeme vuruşu da oyunun kaderini değiştiremedi. 
Keyifsiz, iddiasız, heyecansız maç bu ligin gerçek kalitesini ortaya koyuyorsa, bu üzücü bir durum olacak. Son on dakikası hareketlenebilen, biri lider, diğeri de lider Fenerbahçe'ye karşı her zaman üst düzey mücadele eden kimliği ile bilinen Gençlerbirliği, düş kırıklığı sahnelediler adeta dün.
Fenerbahçe'nin genç rakibinden çekindiği, defansif kaygısı ve kalabalık savunmayı yeğleyen duruşu ile belirgindi. Gençlerbirliği'nin kısıtlı forvetleri; Tum, Hurşut ve Erdal, bu savunma katılığı arasında vasatı aşamadılar.
Fenerbahçe'de Bienvenu'nun topla buluşabilme olanağı çok kıttı. Alex'in 80 dakika süren belirgin kayıtsız vücut dili, Fenerbahçe'nin nutkunun tutulmasına neden olan en önemli etkendi ve karşılaşma toplam üç pozisyona sığınan kimliği ile son anlarında hareketlense bile golsüz bitti.
13'te Emre ceza yayından topu Gençlerbirliği kalesine şutladı, top yan direğe çarpıp sahaya döndü. 24'te Hurşut'un pası ile Fenerbahçe ceza alanına giren Mehmet Sedef, sert şutunu da attı, ama kaleyi tutturamadı.
74'te Azofeifa önünü boşalttıktan sonra Fenerbahçe kalesini hedef aldı, şutunda topa Volkan dokundu, üst direkten geri döndü.  Bir dakika sonra da Oktay, Volkan ile ceza alanı içinde karşı karşıya şutunu çekti, ama Volkan yatıp tehlikeyi önledi. 86'da Alex'in ara pası ile kaleci Ramazan ile karşı karşıya kalan Stoch, kararsız kalınca topu teslim etti, mutlak golü kaçırdı.

MAÇIN ADAMI
Volkan
Azofeifa'nın 74'te attığı şutta Volkan zor durumda kalsa da topa müdahale etmeyi başardı ve direğe yönelmesini sağladı. Bu, maçın en etkili gol pozisyonuydu. 

KIRILMA NOKTASI
86. dakika
Karşılıklı iki şut direklerde patladı. Maçın heyecanı son on dakikaya sıkıştı. 86'da ise Stoch, burun buruna mutlak golü de, Fenerbahçe'nin galibiyetini de kaçırdı.(ANALİZ: YUSUF KOBAL - MİLLİYET)


Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ http://spor.milliyet.com.tr/agir-vasita-/spor/spordetay/26.11.2011/1467642/default.htm


Bu haber 658 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,923 µs