En Sıcak Konular

TRABZONSPOR GAZİANTEP'TE ''ALTIN'' BULDU: 0 - 1

30 Ekim 2011 09:19 tsi
TRABZONSPOR  GAZİANTEP'TE ''ALTIN'' BULDU: 0 - 1 Trabzonspor son 4 maçta 8 puan toplayarak dikkatleri üzerine çeken Gaziantepspor’u 90+3. dakikada Halil Altıntop’un attığı golle avladı: 0-1.

Altıntop kuralı!

Bordo-mavili ekip en önemli silahı Burak Yılmaz'sız çıktığı rakibi karşısında sıkıntılı bir doksan dakika yaşamasına, kalesinde sayısız tehlike atlatmasına rağmen istediğini almayı bildi. Halil Altıntop'un 90+3'teki vuruşu adeta altın gol gibi maçın sonucunu ilan etti

Trabzonspor son 4 maçta 8 puan toplayarak dikkatleri üzerine çeken Gaziantepspor'u 90+3. dakikada Halil Altıntop'un attığı golle avladı: 0-1. Hasta Burak ve cezalı Zokora'nın yokluğunda altın değerinde bir galibiyet alan bordo-mavili takım, CSKA Moskova maçı öncesi büyük moral depoladı.
Ev sahibi maça çok hızlı girdi. Henüz 1. dakikada Sosa'nın ceza sahasına göndermek istediği top savunmadan sekti. Pozisyonu takip eden Muhammet'in röveşata vuruşunda kaleci Tolga son anda köşeden meşin yuvarlağı kornere çeldi.
2. dakikada orta alandan Gaziantepspor savunmasının arkasına atılan topla buluşan Pawel Brozek'in vuruşunda top üstten az farkla auta çıktı.
22. dakikada Ismael Sosa sağ kanattan ortaladı, kaleci Tolga'nın sektirdiği meşin yuvarlağa Muhammet ve Olcan dokunamayınca tehlikeyi uzaklaştırdı.
23. dakikada Adrian'ın ortasında çok iyi yükselen Celustka kafayı sert vurdu, meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.
24. dakikada Gaziantepspor gole çok yaklaştı. Muhammet yaklaşık 25 metreden çok sert vurdu, Tolga'yı aşan top üst direkte patladı.
33. dakikada soldan ceza sahasına giren Halil şutunu attı, Emre Güngör'e çarpan meşin yuvarlak üst ağlarda kaldı.
62. dakikada sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Sosa yerden gönderdi, Glowacki'den sıyrılan Popov kötü bir vuruşla topu yan ağlara taktı.
68. dakikada Dany ortaladı, arka direkte bekleyen Olcan yakın mesafeden vurdu, Tolga'nın güçlükle müdahale ettiği top yan direkten geri geldi.
90+3'te Kamil Ocak Stadı adeta buz kesti. Orta sahadan bir mermi gibi hareketlenen Halil Altıntop, Henrique ile duvar pası yaptı. Bir anda defansın arkasına sarkan Halil, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda plase bir vuruşla topu ağlara göndererek Trabzonspor'u galibiyete taşıdı: 1-0


'Burak yoktu, ben attım!'
Trabzonspor'un sezon başında büyük umutlarla renklerine bağladığı Halil Altıntop beklenen patlamayı, Gaziantep deplasmanında gerçekleştirdi. Son saniyelerde usta işi bir vuruşla rakip fileleri havalandıran milli futbolcu, bordo-mavili formayla ilk golünü kaydetti.
Halil maçtan sonra çok mutlu ve gururluydu. Önemli bir galibiyet aldıklarına dikkat çeken başarılı futbolcu, "Bu golü çok fazla abartmaya gerek yok. Son iki  maçta Trabzonspor'a yakışmayan skorlar alarak 4 puan kaybetmiştik. Gaziantepspor önünde ise kritik bir galibiyet elde ettik. Ben her zaman takım için en iyisini yapmaya çalıştığımı söylüyorum. Bu maçta Burak gibi bir oyuncumuz sahada yoktu, ama golü ben attım. Burak varken Burak atıyor. Dilerim hedeflerimize yavaş yavaş ulaşırız" diye konuştu.

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ  http://spor.milliyet.com.tr/altintop-kurali-/spor/spordetay/30.10.2011/1457012/default.htm



Bu haber 642 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,352 µs