En Sıcak Konular

BURSASPOR İLE TRABZONSPOR DOSTÇA BİTİRDİ: 1-1

23 Ekim 2011 11:20 tsi
BURSASPOR İLE TRABZONSPOR DOSTÇA BİTİRDİ: 1-1 Dostça bir maç oynayan Bursa ile Trabzon, 1'er puana razı oldu

Burak yine ipten aldı

Zor günler geçirdiğimiz bugünlerde dostça bir maç oynayan Bursa ile Trabzon, 1'er puana razı oldu

50. dakikada Sestak'la öne geçen ev sahibi Bursaspor, daha sonra harcadığı fırsatların bedelini Serdar Aziz'in kaleciye geri pasının kısa düşmesiyle ödedi. Kaleci Carson'ın indirdiği Burak penaltıyla beraberliği getirdi, Süper Lig'deki gol sayısını da 9'a çıkardı.

SÜPER Lig'de Bursa sahasında Trabzon ile 1-1 berabere kaldı. Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova'ya 3-0 mağlup olan bordo-mavililerin üstünde bu maçın yorgunluğu olduğu çok belliydi. Rusya deplasmanında oynamayan ve bana göre Trabzon'un en önemli hücum gücü olan Burak'ın dönüşüyle açıkçası Karadeniz ekibinin daha çok pozisyona girmesini bekliyorduk. Kaldı ki Şenol Güneş'in Burak'ın çevresini Halil, Alanzinho ve Adrian gibi sadece hücumu düşünen oyuncularla süslemesi bu beklentimizi daha da artırmıştı fakat olmadı.

GOL İPTAL!

-MAÇA hızlı giren Trabzon oldu. 4. dakikada Adrian'ın kulandığı serbest vuruşta Giray kafayla topu kale önüne indirdi, Glowacki'nin vurduğu top filelerle buluştu ancak hakem golü iptal etti. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı ancak orta hakem golü çekme olarak değerlendirdiği için geçersiz saydı! 18'de ise Basser sağdan sıfıra inerek N'Diaye'nin önüne bıraktı, onun vuruşunda Tolga çeldi, Ozan önünde kalan topa çok kötü vurarak tribünlere attı. 45'te ise Ozan'ın pasında Turgay Bahadır ceza sahası içersinde topa çok kötü vurunca devre 0-0 bitti.

İKİNCİ yarının ilk ciddi pozisyonu ise gol oldu. 51'de Ozan İpek'in adeta Serkan ve Giray'la savaşarak yaptığı ortaya kafayı vuran Sestak direğin de yardımıyla yeşil-beyazlıları öne geçirdi: 1-0. 69'da ise fırsatçı Burak çıktı sahneye. Serdar Aziz'in kısa pasında araya giren mili yıldız kaleci Carson'ın darbesiyle yerde kaldı ve hakem beyaz noktayı gösterdi. Ancak İngiliz kalecinin gördüğü sarının neden kırmızı olmadığını anlamak gerçekten mümkün değil. 71'de penaltıyı gole çeviren Burak tabelayı eşitledi: 1-1.

TAM maç bitiyor diyorduk ki 90+2'de Batalla'nın kestiği topa İbrahim dokundu direği yalayan top maçın da son pozisyonu oldu ve iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı. 

Güneş yine kaybetmedi

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, kariyerinde Ertuğrul Sağlam'a karşı hiç yenilgi almadı.. Sağlam, Samsun, Kayseri ve Bursa'nın başında Güneş'e karşı çıktığı 7 maçta galibiyet görmedi.. İki teknik adamın karşı karşıya geldiği 7 maçın 5'ini Güneş'in çalıştırdığı Trabzonspor kazanırken, iki maç ise berabere sonuçlandı..

ÖTE yandan Bursaspor bu sezon 4 Büyükler'den 3'yle oynadı ve bu 3 karşılaşmayı da kazanamadı.(Murat YÜCEKÖK / VATAN)

 

Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/burak-yine-ipten-aldi/406468/5/Spor



Bu haber 645 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,663 µs