En Sıcak Konular

KURTLAR VADİSİ'NİN KAZIM'I BRUCE LEE'DEN SONRAKİ EN İYİ DÖVÜŞ SANAT UZMANI

21 Ekim 2011 20:22 tsi
KURTLAR VADİSİ'NİN  KAZIM'I BRUCE LEE'DEN SONRAKİ EN İYİ DÖVÜŞ SANAT UZMANI Türkiye onu Kurtlar Vadisi dizisinde Memati ile esprili atışmaları ve heyecanlı aksiyon sahneleri ile tanıdı, ama Kazım Carman aslında Avrupa'da oldukça önemli, tanınan bir sporcu ve sinema oyuncusu.

KURTLAR VADİSİ  KAZIM'IN BİLİNMEYEN YÖNLERİ... 

YENİ  SİNEMA FİLMİYLE BAŞROLDE HAYRANLARININ

KARŞINA ÇIKIYOR... 

BRUCE LEE'DEN SONRA EN İYİ DÖVÜŞ SANAT UZMANI

OLARAK GÖSTERİLİYOR...

Türkiye onu Kurtlar Vadisi dizisinde Memati ile esprili atışmaları  ve heyecanlı aksiyon sahneleri ile tanıdı, ama Kazım Carman aslında Avrupa'da oldukça önemli, tanınan bir sporcu ve sinema oyuncusu. 

Kurtlar Vadisi dizisinin en uzun ömürlü, unutulmayan karakterlerinden biri olan ünlü oyuncu Kazım Carman yeni sinema filmiyle Kasım ayında sevenleriyle buluşuyor. Arnavutluk dahil birçok ülkede galası yapılacak olan Arnavut, Makedon, İsviçre ortak yapımı olan "Son Kurşun" adlı uluslararası filmde baş rolü üstleniyor. Aynı zamanda filmin dövüş koreografisini de üstelenen Kazım Carman, Avrupa'da Bruce Lee'den sonra en iyi dövüş sanat uzmanı olarak gösteriliyor.  

Avrupa'da oynadığı  Der Sieger, Hinter der Spur, Bodyguard Fighter, Kurtlar Vadisi dizisi ve Bendeyar gibi filmlerinden sonra "Son Kurşun" filminde oynadığı baş rolü ile Kasım ayında sevenleriyle buluşacak olan Kazım, ünlü Hollywood starı Vin Diesel'in rakibi olacak gibi görünüyor.  

2 yıl boyunca NATO'da eğitmenlik yapmış olan Kazım Carman'a oyunculuk kariyerini sporda olan üstün başarılı kapı açmış. Kahramanmaraş Pazarcık doğumlu olan ünlü oyuncu, küçük yaşta gittiği İsviçre'de dövüş sporları üzerine önemli bir kariyer yapmış. Shaolin Kung-Fu'dan Karate'ye, Boks'dan Kick Boks'a kadar birçok farklı branşta İsviçre ve Almanya şampiyonlukları bulunuyor. Ayrıca 5 Beyzbol sposıyla "Bir seferde en fazla Beyzbol sopası kırma rekoru"nu elinde bulunduruyor. Bruce Lee'den sonra gelen en iyi jeet kune do (JKD) dövüş sanat uzmanı olan Kazım Carman, vücudunu formda tutabilmek için her gün düzenli olarak atreman yapıyor ve asla sigara, alkol kullanmadığına dikkat çekiyor. 

 Tuğçem Barlas



Bu haber 4,756 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,044 µs