En Sıcak Konular

FENERBAHÇE MERSİN'İ ''POZİSYONSUZ GOLLERLE'' GEÇTİ: 1-2

18 Ekim 2011 08:45 tsi
FENERBAHÇE MERSİN'İ ''POZİSYONSUZ GOLLERLE'' GEÇTİ: 1-2 Sarı-lacivertliler daha 4. dakikada Özer’in 48 metreden aşırtma vuruşunda öne geçti. 53’te Bienvenu kaleci Sehic’in hatasına affetmezken, 55’te İ.Kaş’ın 10 kişi bıraktığı Mersin’e ise 90+1’de Moritz’in golü yetmedi

F.Bahçe'ye her yer Kadıköy

Sarı-lacivertliler daha 4. dakikada Özer'in 48 metreden aşırtma vuruşunda öne geçti. 53'te Bienvenu kaleci Sehic'in hatasına affetmezken, 55'te İ.Kaş'ın 10 kişi bıraktığı Mersin'e ise 90+1'de Moritz'in golü yetmedi

ALLAH F.Bahçe'nin yüzüne güldü... 

Maçtan önce zeminin sert olmasından yakınan sarı-lacivertli teknik heyet çimler ıslansın demiş, Mersin İY. kabul etmemişti. Doğa öyle bir cevap verdi ki bu duruma, sağanak yağmur Mersin'in üzerine kara bulut gibi çöktü. Haliyle artık F.Bahçe'nin istediği zemin vardı sahada. Deplasman fatihi pozisyon olmayan 2 gol buldu, Stoch'la mutlak goller kaçırdı. Maçın kırılma anında ise Bekir'in eline duacı oldu.

-4'TE eşine az rastlanır bir pozisyonla F.Bahçe golü buldu. Özer, orta sahanın hemen önünde kendisine atılan pasta sırtı kaleye dönük aldığı topa neredeyse 48 metreden yüzünü döner dönmez vurdu, kaleci Hakan önde olduğu için hamle yapsa da gole engel olamadı: 1-0. 13'te Emre kaleyi yokladı, Hakan bu sefer topu kornere gönderdi.

-Maçın başlamasıyla ilerleyen dakikalarda şiddetini artıran yağmur bir ara o kadar çok yağdı ki hem futbolcular hem de hakemler zor anlar yaşadı. 17'de Cristian'ın pasında Alex rakibini güzel geçip vurdu, Hakan bir kez daha topu kornere gönderdi. 25'te Alex'in ara pasına Caner koştu, çaprazdan vuruşu auta çıktı.

-MERSİN geride olmasına rağmen gol için ısrarcı oyununu sürdürse de Beto eline geçen 2 fırsatta da aceleci davrandı. 43'te Beto'nun kafasına kaleci gibi atlayan Bekir elleriyle golü engelledi ancak hakem Halis Özkahya pozisyonu net görmeyince penaltıyı es geçti. Mersin 2. yarıya o kadar hızlı girdi ki pozisyonlar üst üste geldi.

-53'te F.Bahçe adına şans golü izledik. Emre'nin pasında top Bienvenu'nün ayağına çarpıp kaleci İbrahim'i yanıltınca önüne düşen topa dokunan Bienvenu 2-0 yaptı.

BENCİL STOCH

-60'TA Kocaman, Mersin'in baskısını kırmak adına Selçuk ve Stoch'u oyuna aldı. 70'te Emre'nin pasına Stoch koştu, önü de boş olunca kaleci İbrahim'le karşı karşıya kaldı ancak vuruşunda açı kapanınca İbrahim topu kornere çeldi. 76'da Stoch bencillik yapıp Bienvenu'ye zamanında çıkarmayıp kendi vurdu, kalecide kaldı.

-90+1'dE Beto seri çalımlarının ardından vurdu: 2-1. Uzatmada Stoch bir kez daha Alex'in pasına ciddiyetsiz vurarak neredeyse gol atmak istemedi. 

'Kolay maçı sıkıntılı bitirdik'

Kocaman: "Büyük takım oyuncuları topun hakimiyetini alıp rakibi koşturur. Biz bunu beceremedik. 3 puan sevindirici."

-MERSİN İY karşısında 2-1 galip gelen F.Bahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, kendi hataları yüzünden maçın sıkıntılı geçtiğini söyledi: "Her maç çok değerli. Gol erken gelince bazı şeyler kolay oldu. Hava şartları ritmimizi bozdu. 2. gol ve kırmızı kart gelince oyun rahat bir duruma gelme vadetti.

-ANCAK biz son dönemlerdeki en sıkıntılı zamana girdik. Bunun temel nedeni zorlama hücumları düşünmemizdi. Oyundan kopmak üzere olan Mersin yeniden oyuna tutundu.

-Büyük takımın oyuncuları topun hakimiyetini alır ve rakibi koşturur. Bunu beceremedik. Uzatmada da gol yedik. Oyun içinde kolaylaşan maçı çok sıkıntılı bitirdik. Yine de 3 puan sevindirici."

2. yarının taktiği polis fenerinden!

MERSİN'DE aşırı yağış 23. dakikada elektrikleri keserken stadın jeneratörle aydınlatılması nedeniyle oyun aksamadı ama devre arası soyunma odasında sürpriz bekliyordu. F.Bahçeli futbolcular karanlıkta Lig TV kamerasının ışığı sayesinde soyunma odasına girerken, içerideki karanlığı ise FB TV kamerasıyla gidermeye çalıştılar. Ancak yeterli olmayınca polislerin el fenerleri toplandı ve Aykut Kocaman'ın 2. yarı için taktik verebileceği kadar ışık sağlandı.

24 maçtır yenilmiyor

Aykut Kocaman yönetiminde mağlubiyeti unutan F.Bahçe, Mersin galibiyetiyle birlikte yenilmezlik serisini 24 maça çıkardı. Kanarya ayrıca son iki sezonda Süper Lig'e çıkan bütün takımları da yenerek ilginç bir istatistiğe daha imza attı.

Özer: Hep bu golü hayâl etmiştim

-YAKLAŞIK 50 metreden enfes bir gol atan Özer Hurmacı, maç sonu o anı şu sözlerle özetledi: "Küçüklüğümden beri bu golü hayâl ediyordum. 4 yıl önce Ankara'da oynarken F.Bahçe maçında denemiştim. Hakan ağabey öndeydi, gol olacağını hissederek vurdum ve gol oldu. Sezer'e söz vermiştim ve golü atıp yanına gittim."

'2-3 dakika topu göremedim'

VOLKAN'IN sakatlığında kaleyi koruyan Mert Günok şiddetli yağışa dikkat çekerek şöyle konuştu: "Son dakika golü olmasaydı iyi olacaktı. Yağmur mu dolu mu anlayamadım. Şiddetten 2-3 dakika topu göremedim."

Semih-Caner düşman çatlattı

-HAFTA arasında antrenman sırasında kavga eden Semih Şentürk ve Caner Erkin maçtan önce sarı-lacivertli tribünlere çağrıldı. "Semih-Caner el ele tirbüne" tezahüratına karşılık veren iki oyuncunun selamına tribünlerden yoğun alkış geldi. (Ali CAN-Vatan)

 

Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/fbahce-seriye-devam-dedi/405798/5/Spor/mansetyan



Bu haber 730 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,902 µs