En Sıcak Konular

TRABZONSPOR ''SÜRPRİZ''E İZİN VERMEDİ: 3-2

16 Ekim 2011 11:23 tsi
TRABZONSPOR ''SÜRPRİZ''E İZİN VERMEDİ: 3-2 A.Gücü önünde çok zor anlar yaşayan Trabzon'u, ligdeki 5. maçında 8. golünü atan Burak Yılmaz galibiyete ulaştırdı

Trabzon'un 8. Harikası

A.Gücü önünde çok zor anlar yaşayan Trabzon'u, ligdeki 5. maçında 8. golünü atan Burak Yılmaz galibiyete ulaştırdı

Çantada keklik olarak yorumlanan Başkent ekibinin 2 kez şok yaşattığı Avni Aker, takımın inanılmaz kötü savunması karşısında şaşkına döndü. Fakat önce Brozek, sonra Celustka ve son olarak da frikikten Burak, mucizevi 3 puanı yarattı

LİGDE geriye kalan 5 haftada Trabzonlu futbolcuların en büyük şikayetiydi Avni Aker'in zemini.. Hollanda'dan getirtilen Bernabeu'nun yedek çimleri bambaşka bir hava katmıştı stada. Trabzonlu oyuncular her halde patates tarlasından sonra yeni mükemmel zemine alışmaya çalıştıkların kalelerinde gol görene kadar bırakın pozisyona girmeyi pas bile yapmakta zorlandılar. 19'da Doğan Şahin sol çaprazdan kaleyi gördüğü anda Thierry Henry stili kesme vuruşu uzuk direkte dibinden ağlara gitti 1-0.

Bu golden sonra Şenol Güneş'in öğrencilerinin verdiği tepki inanılmazdı. Sanki 19 dakika sahada başka bir 11 vardı da golden sonra buz hokeyi gibi tüm kadro değişti, oyuna bambaşka bir 11 girdi. Önce yaptıkları ayağa paslar, derinlemesini toplar, kanat bindirmeleri derken rakibinin gardırı düşüren Fırtına arka arkaya net pozisyonlar buldu.

28'DE Burak topu ayağına yapıştırıp ceza sahasına daldı. Daracık alanda iki rakibini bayıltıp içeri kestiği topu kaleci son anda yatarak çeldi. 33'de ise şans Trabzon'dan yana değildi. Serkan'ın yaklaşık 25 metreden kaleye yolladığı füze üst direkte patladı.

GELİYORUM diye bas bas bağıran gol harika bir organizasyon ile 38'de geldi. Ortada topu iyi saklayan Burak sola Adrian'ın önüne açtı. Adrian da bekletmeden yerden içeri kesti. Brozek de üstünü düşeni yapıp topa ağlara yolladı. 1-1.

İKİNCİ yarıda Ziya Doğan, takımını iyice geriye yaslayıp, kontrataklarla pozisyona girme düşüncesinden büyük verim aldı. 51'de Kaan'ın attığı derinlemesine pas sonrası Weeks kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak Weeks'in vurucu etkisiz olunca iyi yer tutan Tolga, topu kornere çelerek %100'lük golü önledi. 63'te Kaan yine önde yakalanan Trabzon defansının arkasına koşan Weeks'i nefis ara pasıyla buluşturdu. Weeks bu kez işini şansa bırakmayıp, Tolga'yı vuracakmış gibi yapıp yere yatırıp topu boş kaleye yolladı: 2-1..

DİRENCİ DÜŞMEDİ

OYUNU bırakmayan Karadeniz ekibi 66'da beraberliği buldu. Kendi taşıdığı topla içeri giren Celustka'nın şutu uzak direkte ağlara gitti: 2-2. 79'da ise kazanılan frikiği kullanan Burak'ın sert şutu Özden'in önünde yere çarpıp hızlanarak ağlara gitti: 3-2. 2 defa yenik duruma düşmesine rağmen direnci düşmeyen Trabzon, 3 puanı ligin dibine demir atan A.Gücü'nden zorda olsa kopartmayı başardı. (YALIMCAN SARPYEL-VATAN)

 

Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/trabzonun-8-harikasi/405367/5/Spor


 


Bu haber 654 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,661 µs