En Sıcak Konular

AÖF'NİN YÜZ YÜZE AKADEMİK DANIŞMANLIK DERSLERİ BAŞLIYOR

11 Ekim 2011 14:15 tsi
AÖF'NİN YÜZ YÜZE AKADEMİK DANIŞMANLIK DERSLERİ BAŞLIYOR Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Türk Dili ve Edebiyatı bölümü sonbahar dönemine ilişkin Akademik Danışmanlık dersleri 24 Ekim'de başlıyor.

AÖF yüz yüze akademik danışmanlık dersleri 24 Ekim'de başlıyor

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Türk Dili ve Edebiyatı bölümü sonbahar dönemine ilişkin Akademik Danışmanlık dersleri 24 Ekim'de başlıyor.

Üniversitenin uzaktan öğretim yapan Açıköğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerine yönelik yüz yüze Akademik Danışmanlık derslerinin 24 Ekim 2011 tarihinde başlayıp, 20 Ocak 2012 tarihinde sona ereceği bildirildi. Bölümün kredili ve dönemlik sisteme geçmesi nedeniyle önceki yıllarda ocak ayında başlayan Akademik Danışmanlık dersleri, bu yıl erken başlayacak. Ülke genelinde 81 merkezde gerçekleştirilecek Akademik Danışmanlık derslerine, kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecek öğrenciler için devam zorunluluğu bulunmuyor. Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini AÖF Eskişehir Bürosuna başvurarak veya www.anadolu.edu.tr adresinde bulunan 'Açıköğretim' başlığı altındaki "Akademik Danışmanlık Hizmetleri" bölümünü inceleyerek öğrenebilecek.

2011-2012 öğretim yılında Akademik Danışmanlık kapsamında, Açıköğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerine yönelik yüz yüze öğretim; 1. sınıflar için, (Osmanlı Türkçesine Giriş I ve Eski Türk Edebiyatı'na Giriş Biçim ve Ölçü) derslerinden yapılacak.

Derslerin Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Cumhuriyet Kapısı karşısındaki Açıköğretim Eğitim, Öğretim ve Danışmanlık Birimi binası dersliklerinde ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dersliklerinde yapılacağı belirtildi.


Kaynak: MİLLİ GAZETE http://www.milligazete.com.tr/haber/aof-yuz-yuze-akademik-danismanlik-dersleri-24-ekim-de-basliyor-218168.htm


Bu haber 1,248 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,031 µs