En Sıcak Konular

ERDOĞAN ANNESİNİ KAYBETTİ

7 Ekim 2011 18:42 tsi
ERDOĞAN ANNESİNİ KAYBETTİ Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan vefat etti. Erdoğan, acı haberin ardından korumasız olarak acilen evinden ayırılarak hastaneye gitti.

Başbakan Erdoğan'ın acı günü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan yaşamını yitirdi. Erdoğan, acı haberin ardından korumasız olarak acilen evinden ayırılarak hastaneye gitti. Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın (88) cenazesi, Erdoğan ailesinin ikamet ettiği Kısıklı'daki konuta getirildi.

 Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan bu sabah 09:15'te vefat etti. Erdoğan'ın 83 yaşındaki annesi uzun süredir tedavi görüyordu.

Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan 30 Eylül'de karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetleriyle hastaneye kaldırılmış, yapılan klinik radyolojik ve laboratuvar tetkikler sonucunda Erdoğan'a akut kolesistit tanısı konmuştu. Bunun üzerine Tenzile Erdoğan'a Prof. Dr. Hasan Taşçı başkanlığındaki ekip tarafından kolesistektomi (safra kesesinin alınması) ameliyatı yapıldı.

Ameliyat sonrası tedavisi yoğun bakımda devam eden Tenzile Erdoğan bugün sabah 09.15'de yaşamını yitirdi. Hastanede bulunduğu süre içerisinde annesini sık sık ziyaret eden ve durumu hakkında bilgi alan Başbakan Erdoğan da acı haberi alır almaz hastaneye gitti. Erdoğan'ın yarın ki Bursa programını da iptal ettiği bildirildi.

CENAZE KISIKLI'DAKİ KONUTA GELDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir hafta önce safra kesesi ameliyatı olan annesi Tenzile Erdoğan’ın vefatı üzerine sabah saatlerinde geldiği Koşuyolu’ndaki özel İstanbul Medipol Hastanesi’nden makam aracıyla ayrıldı.

Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın cenazesini taşıyan cenaze arabası da makam aracının ardından hastaneden hareket etti.

RİZE'DE BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Erdoğan'ın babaocağı Rize'de büyük üzüntü yaşanıyor. Acı haberin ardından aile üyeleri İstanbul'a gelmek için hazırlığa başladı.

İlk bilgilere göre Tenzile Erdoğan'ın cenazesi İstanbul'da toprağa verilecek. Cenazenin yarın öğlen Fatih Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi. Tenzile Erdoğan'ın cenazesi daha sonra Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan’ın (88) cenazesi, Erdoğan ailesinin ikamet ettiği Kısıklı’daki konuta getirildi.

"ANNEM İYİ DUA EDİN" DEMİŞTİ

Başbakan Erdoğan, Güney Afrika ziyaretine çıkmadan önce safra kesesi ameliyatı olan annesini ziyaret etmiş, "Annem iyi ama dua edin. Daha iyi. Daha iyi olmasa yola çıkmazdım. Birkaç güne hastaneden çıkacak. Dua edin” demişti.

CENAZE YARIN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 83 yaşındaki annesi Tenzile Erdoğan, yarın Fatih Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

“ANNEM AYAĞININ ALTINI ÖPTÜRMEZ”

Başbakan Tayyip Erdoğan Anneler Günü'nde, annesinin elini öpmüş ve bir demet çiçek sunarak, “Cennet annelerin ayakları altında, babaların ayakları altında değil. Bu bakımdan annelerin ayaklarının altı öpülesidir. Gerçi benim annem ayağının altını bana pek öptürmüyor ama bazen zorluyorum. Böyle de bir durumumuz var” demişti.

ABİSİ 2006'DA VEFAT ETMİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ağabeyi Hasan Erdoğan da İstanbul’da kanser tedavisi görürken 26 Haziran 2006’da vefat etmişti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TAZİYE TELEFONU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak başsağlığı diledi. CHP’den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Erdoğan’ı arayarak,
annesinin hayatını kaybetmesi nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdiği belirtildi.
Kılıçdaroğlu’nun, Tenzile Erdoğan’a Allah’tan rahmet, Başbakan Erdoğan’a da başsağlığı dilediği bildirildi.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş

Kurtulmuş Başbakan Erdoğan'a Twitter'dan baş sağlığı diledi. Kurtulmuş; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan muhtereme; Annesi Tenzile Erdoğan vefat haberini az önce öğrendim. Merhume Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet dilerim. Başbakan Erdoğan ve Erdoğan ailesine sabırlar dilerim. " dedi.

DSP Genel Başkanı Masum Türker

Türker, Başbakan Erdoğan'a gönderdiği başsağlığı telgrafında üzüntülerini dile getirdi. Türker mesajında, “Annenizin vefatından büyük üzüntü duydum. Size, ailenize, yakınlarınıza başsağlığı ve sabır, merhumeye Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Eski Milletvekili Onur Öymen

Sayın basbakanin annesine Allah'tan rahmet, kendisine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/basbakan-erdoganin-aci-gunu/403976/1/Gundem}



Bu haber 708 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,792 µs