En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ 9 KİŞİ KALDI AMA KALEDE RÜŞTÜ VARDI: 0-0

4 Ekim 2011 10:21 tsi
BEŞİKTAŞ 9 KİŞİ KALDI AMA KALEDE RÜŞTÜ VARDI: 0-0 Orta sahada organize olamayan, hücumda varlık gösteremeyen siyah-beyazlı takım önce Necip’in, ardından İsmail’in atılmasıyla çifte şok yaşadı, ancak 38’lik Rüştü tek başına kaleyi kapattı

KALE KİLİT!

Stoke City yorgunu Kartal maç öncesi gelen Quaresma şoku yüzünden mücadeleye sancılı başladı.

Orta sahada organize olamayan, hücumda varlık gösteremeyen siyah-beyazlı takım önce Necip’in, ardından İsmail’in atılmasıyla çifte şok yaşadı, ancak 38’lik Rüştü tek başına kaleyi kapattı

Stoke City maçının aksine bir Beşiktaş’ı izledik Gaziantepspor karşısında.  Siyah-beyazlı takımda Rüştü ile birlikte Fernandes futbol adına bir şeyler vermeye çalıştı. Quaresma’yı bir anda milli takım kampına ışınlayan  Portekiz Teknik Direktörü Paulo Bento, çok şükür Fernandes’i çağırmadı. 14. dakikada Ivan’ın ters kafa vuruşu ile 52’de Holosko’nun kafa şutunda, Fernandes’in yaptığı ortalardaki stili, trivela kadar havalı bir ismi hak ediyor.
Koca doksan dakika boyunca sadece ikinci yarıda heyecan uyandıran dakikalar yaşanırken herhalde en önemlileri  de Necip’in 64’te İsmail’in ise 83’te gördüğü birbirinin aynısı kırmızı kartlar olmuştur. Quaresma’nın bir anda gecenin karanlığında yok olmasıyla taktik anlayışını değiştiren Carvalhal, Hilbert-Mustafa değişiklikleri ikinci kez mecburi revizyona gitti.
Bedenen değil yaş haddinden milli takımı bırakan Rüştü Reçber, Carvalhal’a iyi ki varsın dedirten bir performans ortaya koydu. Onun 40 ve 50. dakikalardaki  Sosa’nın vuruşlarında yaptığı kurtarışlarını sadece Beşiktaşlılar değil Gaziantepspor taraftarları bile alkışladı. 82. dakikada karşısında bulduğu Cenk’in ayaklarından topu sökerek alması ise dün geceki başarısının zirve noktasını oluşturdu.
Bu kadar kötü futbola ve bu kadar kırmızı karta rağmen deplasmandan bir puanla bile dönmek şans meleğinin Beşiktaş’ı ne kadar sevdiğini bariz şekilde gösteriyor. 88. dakikada yüzde yüz gol fırsatını auta gönderen Popov’un pozisyonu da bu durumu yeteri kadar ispatlıyor.
Dün gece gözden kaçırılmaması gereken bir diğer nokta ise Beşiktaş ne zaman maçın ertelenebileceği ihtimali havasına girse inanılmaz bir motivasyon eksikliği yaşıyor. Bakınız Vladikavkaz’daki rövanş maçı. Üstelik o maçta da kırmızı kart vardı.

MAÇIN ADAMI
Rüştü
Sadece maçın değil haftanın da adamı olabilecek bir başarı ortaya koydu Rüştü Reçber. İnanılmaz kurtarışları ile çok kötü oynayan takımına zor da olsa bir puan getirmesini bildi. Milli Takımı bıraktı, ama sanki futbolu bırakmayacak gibi.

KIRILMA NOKTASI
88. dakika
Ligdeki ilk üç puanını kazanmak isteyen Gaziantepspor’da, Popov’un 88. dakikada auta gönderdiği top maçın en önemli anı oldu. Kırmızı-siyahlılar bu pozisyonu gole  çevirebilse, yeni hocalarıyla objektiflere sevinç pozu verebilirlerdi.(ANALİZ: SERDAR SARIDAĞ - MİLLİYET)

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ {http://spor.milliyet.com.tr/kale-kilit-/spor/spordetay/04.10.2011/1446413/default.htm}
 

 



Bu haber 637 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,408 µs